Mitä häälahjaksi hääparille jolla on jo kaikkea?

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Mitä häälahjaksi hääparille jolla on jo kaikkea?

Mitä häälahjaksi hääparille jolla on jo kaikkea?

Kuva yllä Pentik

Tavanomaiset käyttöastiat ja aterimet, joita perinteisesti häälahjaksi annettaan, eivät ole enää hääparien toivelahjojen kärkipäässä. Useimmat nykypäivän hääpareista ovat asuneet yhdessä pitkään ja heillä on jo valmis koti. Monet häävieraat tuskailevatkin häälahjojen kanssa, vaikka rahalahjojakaan ei enää pidetä epähienoina.

Tässä muutamia vinkkejä häälahjoiksi!

Mitä häälahjaksi hääparille jolla on jo kaikkea?

Digikamera

Laadukas ja helposti mukana kulkeva kamera miellyttää varmasti monia. Jos se tuntuu kovin kalliilta, voit ostaa sen yhdessä muiden häävieraiden kanssa.

Laadukkaita valokuvia saa esimerkiksi Rajala Pro Shopista hankittavalla Panasonic Lumix DMC-TZ70 kompaktikameralla. 30-kertaisella Leica-zoom optiikalla varustettu manuaalisäätöinen Panasonic Lumix DMC-TZ70 -kamera takaa laadukkaat kuvat läheltä ja kaukaa. 5-akselinen kuvanvakaaja eliminoi tehokkaasti kameran heilumista ja tärähdyksiä. WiFi ja NFC -yhteyksillä kuvien jakaminen onnistuu sosiaaliseen mediaan nopeasti älypuhelimen kautta. Hinta noin 440 €.

Mitä häälahjaksi hääparille jolla on jo kaikkea?

Samppanjapullo

Samppanjapullo on juhlava lahja. Alkosta saa hankittua lahjoiksi sopivia juomia moneen makuun. Myös hyvä konjakki tai viski on hintansa väärtti lahjana, jos hääpari nauttii niistä samppanjaa enemmän.

Laurent-Perrier Millésimé Brut 2006 on erittäin kuiva samppanja, hapokas, sitruksinen, kevyen keltaluumuinen, mineraalinen, hennon paahteinen, briossinen, tasapainoinen, elegantti.

Tämä samppanja on myös erittäin upea häälahjaidea magnumpullossa lahjapakkauksena! Hinta Alkossa 117,00 € / 1,50 l

Mitä häälahjaksi hääparille jolla on jo kaikkea?

Samppanjalasit

Samppanjapullon kaveriksi voi vaikka porukalla hankkia klassisia Riedel-laseja Decanterilta. Nämä lasit on muotoiltu korostamaan kuohujuoman parhaita ominaisuuksia.

Riedel Veritas Champagne Glass lasi korostaa samppanjan hedelmäisyyttä ja tasapainottaa korkeaa hapokkuutta. Lasin suuri malja antaa viinille tilaa tuoda koko aromimaailma esiin.

Kapeahko suuaukko ohjaa viinin suun keskelle ja etuosaan, välttäen kielen sivuja, joilla hapokkuus korostuu. Näin viinistä aistitaan enemmän hedelmäisyyttä ja se tuntuu tasapainoisemmalta. Hinta noin 65 € / 2 kpl.
 

Mitä häälahjaksi hääparille jolla on jo kaikkea?

Vuodevaatteet

Painokuoseistaan tunnettu Finlayson palasi juurilleen eli kuosiin kudottuihin kankaisiin Kiseleff Collectionin myötä. Tämä romanttinen ja ajaton klassikkomallisto on kuin suunniteltu häälahjaksi juuri heille, joilla on jo kaikkea. Koko mallisto on ylellinen niin ulkonäöltään kuin materiaaleiltaan. Uskollisuus-koristetyynynpäällinen ja -torkkupeitto ovat kuosiin kudottuja, mikä antaa niille erityisen laadukkaan piirteen.
 

Mitä häälahjaksi hääparille jolla on jo kaikkea?

Muita vaihtoehtoja häälahjaksi

Häälahjaksi voi antaa myös aineettomia lahjoja. Elämykselliset lahjat ovat yleistyneet, koska nykyparien kaapeissa on jo kaikkea, ja valinnan varaa lahjakortteissa todellakin löytyy.

Ohjelmaa ja apua häälahjaksi

Olitpa kampaaja, kosmetologi, valokuvaaja, graafikko, floristi tai leipuri tai kokki, voit  tarjota hääparille häälahjaksi omaa ammattitaitoasi ja osaamistasi. Hääkutsun suunnittelu tai vaikkapa hääkakku on loistava lahjaidea.

Ja jos et itse pysty häiden järjestelyissä suoraan auttamaan, moni hääpari ilahtuu varmasti tarjouksesta kustantaa hääjuhlaan dj tai muu esiintyjä. Ystäväporukalla voi kerätä kasaan summan, joka riittää vaikkapa hääbändin palkkaamiseen.

Mitä häälahjaksi hääparille jolla on jo kaikkea?

Jos annat häälahjaksi rahaa tai lahjakortin, muista panostaa onnittelukorttiin, joka jää hääparille muistoksi! Yllä Anja Wählingin käsin tekemiä, kotimaisia hääkortteja, joille morsiamen puku on sommiteltu oikeista hääpukukankaista.

Lahjakortti

Lahjakortit ovat takuu varma valinta häälahjaksi, koska silloin hääpari voi käyttää lahjansa haluamallaan tavalla.

Hääparille hyvä vaihtoehto rahalahjan pyytämisen sijaan on avata häämatkatili matkatoimistoon. Häämatkatilin idea on, että häävieraat tallenttavat häämatkatilille rahaa ja hääpari saa käyttää kertyneen summan häämatkaan valitsemassaan kohteessa. Tämä palvelu löytyy useimmista matkatoimistoista.

Monet arvostavat lahjana tilaisuutta yhteiseen laatuaikaan ja uusia kokemuksia. Näitä voi lahjoittaa hääparille lahjakortin muodossa tapahtumaan, teatteriin, hemmotteluun tai yhteiseen aktiviteettiin. Näitä palveluita tarjoavat mm. Elämyslahjat.fi ja Ticketmaster, Lippu.fi ja Tiketti.

Muokattu: 14.9.2017