Viimeisin villitys: Kerää häävieraiden onnittelut ääniviesteinä

käsi nostaa puhelimen luuria

Fefefonen vanhanaikainen ranskalaistyylinen puhelin on häiden koristeellinen keskipiste. Äänivieraskirjan erittäin yksityiskohtainen koristelu on saanut inspiraationsa Versaillesin kuninkaallisesta palatsista.

Ring, ring! Fefefone tarjoaa jännittävän vieraskirjavaihtoehdon kaikkiin juhliin. Tyylikkäällä, lainassa olevalla vintage-puhelimella häävieraat voivat tallentaa tervehdyksensä henkilökohtaisina ääniviesteinä – kynän ja paperin sijaan.

Fefefone yrittäjät Willy ja Nette

Idean äänikirjasta keksineet nuoret yrittäjät Willy ja Nette uskovat vahvasti ääneen tunteiden tulkkina. Fefefone on Suomen ensimmäinen äänivieraskirjavuokraamo.
 
– Halusimme luoda jotain, mikä voisi viedä meidät takaisin niihin tärkeisiin hetkiin, joita kohtaamme elämämme aikana. Mielestämme läheisten henkilöiden äänen kuulemisessa on jotain erityistä. Siitä syntyi idea äänivieraskirjasta, jonka halusimme jakaa kaikkien käyttöön.
  
– Pitkän suunnittelun ja kokeilujen jälkeen avasimme äänivieraskirjavuokraamo Fefefonen.

"Fe Fe" on englanninkielinen slangisana, joka tarkoittaa juhlaa. Äänivieraskirjamme ovat nimenomaan "juhlapuhelimia", ja tästä syntyi idea yrityksen nimeen.

vintagemallinen puhelin pöydällä

The Pearl herättää henkiin klassisen Crosley Kettlen puhelimen, joka oli suosittu 1930-luvulla. The Pearlin tyylikäs väri kullanvärisine yksityiskohtineen saa sen sopimaan mihin tahansa sisustukseen.

Viestejä suosikki-ihmisiltänne

Vuokraustoiminta sai lentävän lähdön keväällä 2023, ja Fefefonen vintage-puhelimilla on talletettu jo tuhansia tervehdyksiä erityisesti häissä.

– Olemme täällä teitä varten täyttääksemme päivänne viesteillä suosikki-ihmisiltänne. Emme malta odottaa, että voimme auttaa teitä luomaan upeita ja konkreettisia muistoja, jotka ovat mukananne ikuisesti, Willy ja Nette summaavat iloisina.

äänivieraskirja Fefefone Muistitikku lasipullo

Näin Fefefone-äänivieraskirja toimii

1. Kun vieras haluaa jättää viestin, hän nostaa äänivieraskirjan luurin korvaan. Äänivieraskirja aktivoituu automaattisesti.

2. Vieras kuuntelee ensin hääparin tervehdysviestin. Tämän jälkeen vieras jättää oman viestinsä, tarinansa, kiitoksensa, vitsinsä – vain mielikuvitus on rajana! Äänivieraskirja nauhoittaa vieraan tervehdyksen.

3. Nauhoitus päättyy automaattisesti, kun vieras asettaa luurin takaisin paikalleen. Vieraan tervehdys tallentuu ääniviestinä puhelimen muistiin.

4. Juhlan jälkeen vieraiden ääniviestit toimitetaan hääparille postitse upeassa muistitikussa!

 

Fefefone

www Fefefone.fi

Instagram @fefefone.fi

Tutustu Fefefoneen!

Qr-koodi Fefefone

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä FEFEFONE

 

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 2/2023.

Osta Häät-lehden digitaalinen versio Issuu.comista

Uusimman Häät-lehden voi lukea ja tutustua sisältöön kätevästi näköislehtenä Issuu.comissa.


 

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häiden ohjelma