Tanssintahti Online opettaa häävalssin salat hetkessä!

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Opi häävalssi helposti kotona! TanssinTahti Online mullistaa tanssikurssit

Tanssikurssi

Kuva Dance 2016 / Pixabay

KUIN UNESSA TANSSIMME VALSSIN TÄÄN, SUN SILMISSÄS ONNEN KYYNELEET NÄÄN

Häävalssin tunnelmassa on taikaa

Kaunis, juuri teille merkityksellinen kappale alkaa soida, puoliso ojentaa kätensä sinulle, tartut siihen. Keskitytte toisiinne, katsotte syvälle silmiin ja tapailette tanssiasentoa, keinutte musiikin tahdissa ja antaudutte tanssin pyörteisiin”. Kaunista ja koskettavaa. Tämä on se hetki, joka saa silmät kostumaan paatuneimmaltakin häävieraalta.

TanssinTahti Online tarjoaa ensimmäisenä Suomessa tanssikursseja verkossa - pääset opettelemaan paritansseja sinulle sopivassa paikassa sinulle sopivaan aikaan. Ei enää DVD-levyjä tai arvaamattomia YouTube-videoita,  nyt näet kurssit vaikka puhelimeltasi.

Perinteinen häävalssi

Perinteinen häätanssi on valssi, joka edustaa juhlavuutta ja arvokkuutta ja samalla kauniisti keinahtaen saattaa teidät tuoreena avioparin yhteiseen elämän sykkeeseen. Häävalssi on parhaimmillaan kun löydätte valssiin yhteisen keinunnan ja kenties lisäätte siihen kauniin aloituksen ja lopetuksen. Nämä pienet alun ja lopun mausteet tuovat mukavaa haastetta yhteisen elämänne opettelemiseen ja taatusti puhuttelevat häävieraita eikä kukaan jää kaipaamaan vaikeita askelia tai hienoja kuvioita. Musiikiksi voi valita perinteisen valssin tai uudemmasta tuotannosta sopivan kolmijakoisen kappaleen.

tanssikoulu tanssintahti

Kuva Tanssintahti Tanssikoulu

Elämän taitojen opettelua

Sinulla on ehkä se käsitys, että häävalssin opettelu ja ylipäätään tanssin opettelu vaatii paljon erilaisten  askelikkojen ja kuvioiden opettelua? Ensimmäiset askelmerkit ovat toki tärkeitä, mutta oletko koskaan ajatellut miten paljon muita tärkeitä taitoja vuorovaikutteisessa paritanssissa on ja miten niitä pääsee opettelemaan vaikkapa häävalssin opettelemisen avulla?

Paritanssitaito vaatii sopeutumista ja toisen kuuntelua, jotka molemmat ovat onnistuneen avioliiton kannalta olennaisen tärkeitä asioita. Paritanssissa molempien osapuolien rooli on tärkeä ja onnistuneen tanssin edellytys onkin se, että minä olen valmis olemaan tässä hetkessä juuri sinua varten. Nämä asiat ovat tärkeitä parisuhteessakin!

Yksinkertainen ja helppo häävalssi

Usein ajatellaan, että tanssinopetus vaatii henkilökohtaista kontaktia opettajan kanssa tai tanssikurssille menemistä.  Voisiko teille kuitenkin toimia paremmin asioiden  opettelu rauhallisessa ympäristössä ihan kahdestaan?

Tanssikoulu TanssinTahdin Online-häävalssi on suunniteltu pareille, joilla ei ole aiempaa tanssikokemusta. Opitte kurssin avulla  yksinkertaisen ja kauniin tavan tehdä valssistanne ainutlaatuisen hienon kokemuksen. Ohjeistamme teitä löytämään yhteiseltä tuntuvan tanssiasennon, näytämme perusliikkeet selkeästi, opetamme miten pääsette kääntymään tai liikkumaan perusliikkeen avulla. Koska ette ole tämän kurssin kohdalla sidottu aikaan tai paikkaan, voitte harjoitella asioita vaikka takapihalla tai olohuoneessa juuri silloin, kun teillä on siihen sopiva aika. Harjoittelu kannattaa tehdä pienissä palasissa, koska oppiminen ”muhii takaraivossa” ja haparoiva alku kypsyy taidoksi myös niinä hetkinä, kun varsinaista harjoittelua ei tapahdu.

Opettelemalla tärkeimmät ja  olennaisimmat asiat, selviätte häävalssista ihan varmasti ja vakuutatte kauniilla ja läsnäolevalla tanssillanne myös kaikki häävieraat.

Tanssin aloitus ja lopetus

Kurssilla saatte myös vinkkiä siihen, mitä asioita pitää ottaa huomioon jos morsian on valinnut itselleen laajahelmaisen puvun. Saatte morsiuparin tanssimana esimerkkejä muutamaan kauniiseen aloitukseen ja lopetukseen, joista voitte valita mieleisenne mukaan omaan tanssiinne.

Mitä muuta saat?

Tarjolla on myös  häätanssipaketti, jonka avulla voitte suvun ja ystävien kesken opetella tavallisimpien tanssilajien perusteet ja takaatte näin itsellenne ihanan tanssi-illan.

Online-palveluun liittymällä pääset mukaan TanssinTahti Online V.I.P -ryhmään, jonka jäsenet saavat maksutonta tutorointiapua tanssinopettajilta. Et siis jää oppimisen kanssa yksin, vaan olemme valmiita auttamaan, jos vastaan tulee haasteita.

Olet kääntämässä uuden lehden elämässäsi ja haluat varmaan tehdä sen niin, että siitä jää ihanat muistot sinulle, rakkaallesi ja kaikille läheisillesi. Häävalssin suhteen sinulla ei ole mitään menetettävää, ainoastaan paljon voitettavaa!

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ JA TUOTETTU YHDESSÄ TANSSINTAHTI ONLINEN KANSSA.

Muokattu: 17.2.2022