Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

äänimies.fi - vuokraamo

Häidesi äänentoisto ja valotekniikka

Laadukkaat äänentoistot, valot ja videotykit äänimies.fi –palvelusta! #palvelevaäänimies auttaa hääjuhlienne onnistumisessa!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

äänimies.fi tarjoaa äänentoistolaitteiden, valojen ja videotykkien vuokrausta sekä niihin liittyviä palveluita, kuten kuljetus- ja asennuspalvelut sekä miksaus. Saat meiltä tekniikan kattavina kokonaisuuksina - asiakkaalle ymmärrettävän ohjeistuksen kera! Hääpareille löytyy valmiita äänisettejä pienistä häistä suuriin asti. Samoilla laitteilla soitatte kaikki juhlapäivänne puheet, musiikit ja vaikka live-esiintyjienkin tarpeet. Värivaloilla luodaan häidenne väriteeman mukaista tunnelmaa ja järjestetään kunnon tanssibileet. Videotykit luovat hienoja hetkiä muistojen parissa.

Missä?

Pääasiallisena toiminta-alueena pääkaupunkiseutu ja Uusimaa, mutta toimitamme myös kauemmaksi.

Mikä on parasta?

Palvelu on asiakasta auttavaa ja mahdollisimman selkokielistä. Opastamme asiakasta laitteiden käyttöön, jos valitsette käyttää niitä itse. Tarjoamme myös puhelintuen asiakkaalle koko vuokrauksen ajan.

Meidän tyyli

Ystävällinen ja ihmisläheinen sekä asiakasta kuunteleva. Olemme laadukas ja asiantunteva - kokonaisvaltainen palvelu ja paketti. Olemme Suomen Yrittäjät -jäsenyritys.

Palkinnot

Tärkein palkinto meille on hymyilevä ja tyytyväinen asiakas, joka kokee itsekin onnistuneensa tapahtumansa järjestämisessä. Sitä tavoittelemme jokaisen asiakkaan kohdalla! Laatutakuu.

Vinkki!

Ah, kuinka kätevästi saattekaan oman lempimusanne soimaan hääjuhlassanne: tehkää oma Spotify-soittolista tai vaikka kaksi erilaista, ottakaa mukaan läppäri, padi tai puhelin ja liitetään se tarjoamaamme äänentoistoon - Voilà!!