äänimies.fi - vuokraamo

Häidesi äänentoisto ja värivalaistus.

Laadukkaat äänentoistot, valot ja videotykit häihin äänimies.fi –palvelusta! #palvelevaäänimies auttaa hääjuhlasi onnistumisessa!

Helsingin alue

Hääohjelma

äänimies.fi - äänentoisto, valot ja videotykki

Lintuvaara
02660 ESPOO

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

äänimies.fi tarjoaa äänentoistolaitteiden, valojen ja videotykkien vuokrausta sekä niihin liittyviä palveluita, kuten kuljetus- ja asennuspalvelut, sekä tapahtumamiksaus. Saat meiltä tekniikan kattavina kokonaisuuksina - asiakkaalle ymmärrettävän ohjeistuksen kera! Hääpareille löytyy valmiita äänisettejä pienistä häistä suuriin asti. Räätälöimme setit myös asiakkaiden tarpeiden mukaisesti ja tarjolla on lisäksi laitekokonaisuudet juhliesi live-esiintyjien käyttöön. Samoilla laitteilla soitatte kaikki juhlanne musiikit ja puheet. Värivaloilla luodaan häidenne väriteeman mukaista tunnelmaa ja järjestetään kunnon tanssit. Videotykit luovat hienoja hetkiä muistojen parissa. Olemme Suomen Yrittäjät -jäsenyritys.

Missä?

Pääasiallisena toiminta-alueena pääkaupunkiseutu ja Uusimaa, mutta toimitamme myös kauemmaksi.

Mikä on parasta?

Palvelu on asiakasta auttavaa ja mahdollisimman selkokielistä. Opastamme asiakasta laitteiden käyttöön, jos valitsette käyttää niitä itse. Tarjoamme myös puhelintuen asiakkaalle koko vuokrauksen ajan!

Meidän tyyli

Ystävällinen ja ihmisläheinen sekä asiakasta kuunteleva, laadukas ja asiantunteva - kokonaisvaltainen palvelu ja paketti.

Palkinnot

Tärkein palkinto meille on hymyilevä ja tyytyväinen asiakas. Sitä tavoittelemme jokaisen asiakkaan kohdalla. Laatutakuu.

Vinkki!

Ah, kuinka kätevästi saattekaan oman lempimusanne soimaan hääjuhlassanne: Tehkää oma Spotify-soittolista tai vaikka kaksi, ottakaa mukaan läppäri, padi tai vaikka puhelin ja liitetään se tarjoamaamme äänentoistoon - Voilà!!!