Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Finlandia Musiikki

Huippumuusikot unohtumattomaan hääpäivään!

Huolella suunniteltu ja toteutettu viihdeohjelma kruunaa hääpäivän! Meiltä löydät pianistit, laulajat ja suuremmat kokoonpanot jousikvartetista aina loppuillan energiseen bilebändiin saakka. Kommentteja keikoilta: "Ilta oli käytännössä täydellinen ja yleisö kehui erityisesti musiikkia ja soittajien taitoa! Kiitos että olitte mukana tekemässä illasta ikimuistoisen." "Musiikki oli ihanaa, kaikki meni niin kuin toivoimme."

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Meiltä löytyvät niin pianistit, laulajat, jousivartetit sekä hääbändit. Kaksiosainen häämusiikkipalvelumme sisältää esiintymisen hääjuhlassa ja vihkitilaisuudessa.

Missä?

Toimimme koko Suomen alueella.

Mikä on parasta?

Häät-musiikkipaketti tarjoaa hääpäivään ainutlaatuisen ja kokonaisvaltaisen musiikkielämyksen. Vihkiseremoniaan tuomme maailman kauneinta musiikkia ja hääjuhlaan tyylikästä taustamusiikkia, salonkiyhtyeen tai energisen bilebändin - juuri niin kuin Sinä haluat.

Meidän tyyli

Tyylikästä klassista, jazzia, viihdemusiikkia laidasta laitaan.

Vinkki!

Vakiokokoonpanojemme lisäksi kokoamme toiveidesi mukaisen yhtyeen ja etsimme toivomasi muusikon tai esiintyjäryhmän tilaisuuteesi.