Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Omilla ostospäätöksillä voi vaikuttaa oikeasti

Osta työtä Suomeen -päivä

Meitä kannustetaan ostamaan suomalaista työtä, aina silloin kun vaihtoehto on mahdollinen ja kokonaisuutta ajatellen järkevä.

On nimittäin laskettu, että kuluttamalla 10 euroa enemmän joka kuukausi suomalaisiin tuotteisiin ja palveluihin, joka kuinen valintasi toisi vuositasolla 10 000 työpaikkaa Suomeen. Tutkimustulokset tukevat ajatusta, että yksilön kulutustottumuksilla on oikeasti väliä. Jokainen voi vaikuttaa, niin halutessaan.

Kotimaisen tuotteen tai -palvelun valitseminen on usein myös vastuullisuusteko, sillä jo pelkästään Suomeen veronsa maksava yritys tukee osaltaan kaikkien suomalaisten hyvinvointia.

Ekologisemmasta kuluttamisesta puolestaan käy esimerkiksi suomalaiset koruyritykset: kun hääpari ostaa suomalaiselta yritykseltä kotimaiset vihkisormukset, se on takuuvarmasti ekologisempi valinta. Esimerkiksi Suomessa käytettävä kulta on vähintään 95 %, jopa 100 % kierrätettyä.

Lue artikkeli Kotimainen sormus pääsee pisimmälle eettisyydessä ja ekologisuudessa Häät.fistä >>

Hääalalla yllättävän paljon Avainlippu- ja Design From Finland -yrityksiä

Suomalaisen Työn Liitto ylläpitää yhteisömerkkijärjestelmää, joka pyrkii helpottamaan myös häitään järjestävän elämää vastuullisten valintojen suhteen.

Lue Avainlippu- ja Design From Finland -merkistä lisää Häät.fissä >>

Avainlippu-yrityksiä

Hääpuvut ja asusteet

Kauneus ja kampaukset


Sormukset ja korut

  • Lumoava vihkisormukset ja hääkorut


Miesten pukeutuminen


Ruoka ja juoma


Hääsuunnittelu


Häälehdet

Hääkoristelu

 

Design From Finland -yrityksiä

Hääpuvut ja asusteet

Kauneus ja kampaukset


Sormukset ja korut


Miesten pukeutuminen

Kaikki Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-, Design From Finland ja Yhteiskunnallinen yritys -merkin saaneet yritykset löydät sinivalkoinenvalinta.fi -sivustolta

Häät.fin Hääapalveluista löydät osaavat yrittäjät häihisi

Lisää kotimaassa toimivia hääyrityksiä

Myös Häät.fin Hääpalvelut kerää yhteen kotimaisia hääalan yrityksiä ja pyrkii helpottamaan hääpareja paikallisten toimijoiden löytämisessä. Noin 1000:n yrityksen valikoimasta voi suodattaa alan toimijat kategorioittain toimialan ja toimialueen mukaan.

Etsi omiin tarpeisiisi sopivaa Hääpalvelua Häät.fistä >>

Muokattu: 30.11.2023