Kalevala

Luonnonvoimista suurin on rakkaus.

Valitse sormus, joka on ikuiseksi tehty. Kihla- ja vihkisormuksemme ovat 100 % kierrätettyä kultaa ja ne valmistetaan käsityönä Helsingissä.

Helsingin alue

Vihkisormukset ja korut

Kalevala Koru Oy

Keskuskatu 1
00100 HELSINKI

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Kalevala Koru on enemmän kuin muotoilutalo. Jo yli 80 vuotta se ollut ajattoman kauneuden, voimaannuttavien tarinoiden ja kestävien arvojen maailma. Se on suomalaista käsityötä ja vastuullista valmistusta. Se on hyvän tekemistä tyttöjen ja naisten puolesta. Vaikuta valinnoillasi - valitsemalla Kalevala-korun, voit myös itse tehdä hyvää.

Missä?

Palvelemme verkkokaupassa www.kalevala.fi sekä Kalevala-myymälöissämme Helsingin keskustassa os. Keskuskatu 1, puh. 020 761 1390 ja Konalassa tehtaamme yhteydessä Kalevala Outlet & Experience, os. Hankasuontie 11 A. Voit varata myös ajan yksityisostoksille flagship@kalevala.fi. Tutustu Whatsapp-palveluumme https://www.kalevala.fi/pages/kalevala-myymalat. Löydät korumme myös valtuutetuilta Kalevala-jälleenmyyjiltä Suomessa.

Mikä on parasta?

Kalevala on enemmän kuin vain koru. Se on suomalaista käsityötä, vastuullista valmistusta, oivaltavaa muotoilua, pohjoista inspiraatiota, elävää perintöä sekä tytöille ja naisille hyvää tekeviä koruja, jotka kestävät sukupolvelta toiselta.

Meidän tyyli

Yhdistele rohkeasti ja löydä oma tyylisi: Kalevala Originals, Kalevala Modern ja Art by Kalevala.

Palkinnot

Suomen rakastetuin koru jo vuodesta 1937.

Vinkki!

Poimi parhaat vinkit vihki- ja kihlasormuksen valintaan sekä morsiamen koruiksi ja huomenlahjoiksi https://www.kalevala.fi/pages/kihla-ja-vihkisormukset-morsiamen-korut