Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Kalevala

Luonnonvoimista suurin on rakkaus.

Valitse sormus, joka on ikuiseksi tehty. Kihla- ja vihkisormuksemme ovat 100 % kierrätettyä kultaa. Kaikki Kalevala-korut tehdään käsityönä tehtaallamme Helsingissä tuulen ja auringon voimalla.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Kalevala Koru on enemmän kuin muotoilutalo. Jo lähes 85 vuotta se ollut ajattoman kauneuden, voimaannuttavien tarinoiden ja kestävien arvojen maailma. Se on suomalaista käsityötä ja vastuullista valmistusta. Se on hyvän tekemistä tyttöjen ja naisten puolesta. Vaikuta valinnoillasi - valitsemalla Kalevala-korun, voit myös itse tehdä hyvää.

Missä?

Kaukana tarunhohtoisessa pohjolassa on paikka, jossa tuuli ja aurinko muovaavat jalometalleja koruiksi. Tuo paikka on Helsingin Konalassa. Siellä Kalevala Korun tehtaalla, tehdään kaikki korumme - myös sormusmallistomme, Kalevala Love. Palvelemme verkkokaupassa www.kalevala.fi sekä Kalevala-myymälöissämme Helsingin keskustassa os. Keskuskatu 1 b, puh. 020 761 1390 ja Konalassa tehtaamme yhteydessä Kalevala Outlet & Experience, os. Hankasuontie 11 A. Löydät uuden sormusmallistomme myös valtuutetuilta Kalevala Love -jälleenmyyjiltä Suomessa.

Mikä on parasta?

Kalevala on enemmän kuin vain koru. Se on suomalaista käsityötä, vastuullista valmistusta, oivaltavaa muotoilua, pohjoista inspiraatiota, elävää perintöä sekä tytöille ja naisille hyvää tekeviä koruja, jotka kestävät sukupolvelta toiselta.

Meidän tyyli

Kalevala Love -sormusmallisto on kunnianosoitus suomalaiselle kultasepäntaidolle. Kalevala Love tuo ikiaikaisista symboleista ja myyteistä ammentavalla modernilla muotoilullaan vuosisataiset tarinat tähän päivään. Koska luonnonvoimista suurin on rakkaus.

Palkinnot

Suomen rakastetuin koru jo vuodesta 1937.

Vinkki!

Valitse Kalevala Love, kun etsit elämäsi sormusta tai hääpäivän koruja ja huomenlahjoja. Timanttisormuksemme ovat saatavilla louhituilla sekä laboratoriotimanteilla. Kaikki kultasormuksemme tehdään käsityönä Helsingissä 100 % kierrätetystä kullasta. https://www.kalevala.fi/pages/kalevala-love.