Carina Blomqvist Design - Sormukset ja korut - Häme

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Carina Blomqvist Design

Naisellisia koruja ihanille naisille

Jos pidät koristeellisista ja runsaan romanttisesta tyylistä, Carina Blomqvist Designin koruista löydät persoonalliset korut niin arkeen kuin juhlaan. Koruissa näkyy esteettinen ajatusmaailma - ornamentit, köynnösmäiset muodot, emaleilla ja laseilla luodut värit sekä erilaisten kivien ja helmien yhdistäminen. Carina Blomqvist löytyy myös Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestistä! Tervetuloa tutustumaan ja ota rohkeasti yhteyttä!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Rakastan esteettisyyttä. Mallini sopivat niin juhlan kuin arjen hetkiin. Hääparille, kaasolle, juhlavieraille, lahjaksi, muistamiseen, itselle. Isommissa kokonaisuuksissa korun voi esimerkiksi helmillä tai kivillä muokata uniikiksi.

Missä?

Minulta voi tilata koko Suomen alueelta. Usein sähköpostitse ja puhelimitse saa asiat hoidettua, mutta varsinkin sormuksissa voidaan keksiä sovitus tapaamisia mahdollisuuksien mukaan.

Meidän tyyli

Naisellinen, persoonallinen, koristeellinen, romanttinen, näyttävä

Palkinnot

Tahitian Pearl Trophy 5th Edition 2007; 1. sija brooch, 3. sija Assessory. Vuoden Kultaseppä 2012. Vuoden Kaunein Sormus 2013 Voittaja; Eden-sormus.