Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Koruliike Pearly Parrot

Luonnonkauniita helmiä uniikkeina koruina

Laadukkaat, uniikit helmikorut arvohelmistä. Kaikki korumme ovat kotimaista käsityötä, Espoossa suunniteltuja ja valmistettuja.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Koruliike Pearly Parrot tekee omaa helmikorumallistoa sekä yksillöllisiä tilauskoruja. Kauttamme saa helmikoruja, joita ei löydy yleisliikkeiden tarjonnasta, juuri sen pituisina, muotoisina ja värisinä kuin toivotaan. Käytämme laadukkaita Etelämeren, Tahitin ja Akoya-helmiä sekä makeanvedenhelmiä. Panostamme helmiin, jotka on kasvatettu kestävän kehityksen periaatteilla ja jotka ovat ekologisesti vastuullisia. Kaikki helmikorut teemme itse käsityönä, jokaisen yksilöllisesti omassa toimitilassamme Espoossa. Verkkokaupassamme on esillä kokoelmamme parhaimmisto ja niiden lisäksi teemme koruja toiveiden mukaan. Saat meiltä myös koulutetun helmiasiantuntijan ja gemmologin palvelut ja neuvonnan. Voit olla varma kotimaisesta käsityöstä ja osaamisesta. Palvelullemme on myönnetty Avainlippu-tunnus.

Missä?

Palvelemme ainoastaan ajanvarauksella. Showroom-toimistomme sijaitsee Espoon Kilossa. Showroomissa saat yksilöllistä palvelua korun suunnittelussa ja toteutuksessa ja voit tehdä siellä myös koruostoksia. Pääset tutustumaan Pearly Parrot Jewelry-tuotteisiin omassa rauhassa. Lisäksi helmikorumme ovat myynnissä verkkokaupassamme www.pearlyparrotjewelry.fi

Mikä on parasta?

Olemme ainutlaatuinen helmien asiantuntijayritys, persoonallisella otteella. Teemme yksilöllisiä koruja tilaustöinä asiakkaiden toiveet täyttäen. Ja mikäli sinulla on vanhoja helmikoruja, jotka haluaisit käyttöön häissäsi, kunnostamme ja tarvittaessa muodistamme ne tilaisuuteen sopiviksi.

Meidän tyyli

Luova, laadukas, erilainen, iloinen ja positiivinen.