Koruliike Pearly Parrot

Helmikorujen aarreaitta

Koruliike Pearly Parrot on laadukkaisiin helmikoruihin erikoistunut asiantuntijayritys. Kaikki Pearly Parrot Jewelry -helmikorumme ovat itse tekemiämme, kotimaista käsityötä, erilaisia, uniikkeja.

Helsingin alue

Vihkisormukset ja korut

Koruliike Pearly Parrot

Kutojantie 6-8
02630 Espoo

Kysymykset & vastaukset

Meillä on helmikoruillemme neljä tuoteryhmää: kaulanauhat, rannekorut, korvakorut ja riipukset. Helmikorut teemme käsityönä, jokaisen yksilöllisesti. Helmivalikoimamme on runsas ja "normaalista" poikkeava ja hintahaarukkamme on mahdollisuuksiin kannustava. Saat meiltä myös koulutetun helmiasiantuntijan palvelut. Voit olla varma kotimaisesta käsityöstä ja osaamisesta. Palvelullemme on myönnetty Avainlippu-tunnus.

Palvelemme ainoastaan ajanvarauksella. Showroom-toimistomme sijaitsee Espoon Kilossa. Showroomissa saat yksilöllistä palvelua korun suunnittelussa ja toteutuksessa. Pääset tutustumaan Pearly Parrot Jewelry-tuotteisiin omassa rauhassa. Lisäksi helmikorumme ovat myynnissä verkkokaupassamme www.pearlyparrotjewelry.fi

Laita viestiä info@pearlyparrot.fi tai varaa haluamasi aika kotisivuiltamme. Voit myös soittaa meille, puh. 050 4143791.

Olemme helmien asiantuntijayritys, persoonallisella otteella. Kuuntelemme ja toteutamme. Teemme yksilöllisiä koruja tilaustöinä asiakkaiden toiveet täyttäen. Ja mikäli sinulla on vanhoja helmikoruja, jotka haluaisit käyttöön häissäsi, kunnostamme ja tarvittaessa muodistamme ne tilaisuuteen sopiviksi.

Luova, laadukas, erilainen, iloinen ja positiivinen.

Helmien on kautta vuosituhansien uskottu tuovan onnea ja pitkää ikää. Anna morsiamelle helmikoru lahjaksi rakkaudesta - rakkaudella annettu helmi symboloi puhtautta, nöyryyttä, lempeyttä, hedelmällisyyttä ja tuottaa kantajalleen onnea.