Koruliike Pearly Parrot

Helmikorujen aarreaitta

Koruliike Pearly Parrot on laadukkaisiin helmikoruihin erikoistunut asiantuntijaliike. Kaikki Pearly Parrot Jewelry -helmikorumme ovat itse tekemiämme, kotimaista käsityötä, erilaisia, uniikkeja.

Helsingin alue

Vihkisormukset ja korut

Koruliike Pearly Parrot

Gyldenintie 6
00200 HELSINKI

Kysymykset & vastaukset

Meillä on helmikoruillemme neljä tuoteryhmää: kaulanauhat, rannekorut, korvakorut ja riipukset. Helmikorut teemme käsityönä, jokaisen yksilöllisesti. Helmivalikoimamme on runsas ja "normaalista" poikkeava ja hintahaarukkamme on laaja ja mahdollisuuksiin kannustava. Saat meiltä myös koulutetun helmiasiantuntijan palvelut. Voit olla varma kotimaisesta käsityöstä ja osaamisesta. Palvelullemme on myönnetty Avainlippu-tunnus. Kultaseppämme tekee kauniita uniikkikoruja, myös sormuksia yksilöllisesti suunnitellen.

Liikkeemme sijiatsee Helsingin Lauttasaaressa. Verkkokauppa 24/7. Ajantasaiset aukioloajat löytyvät kotisivuiltamme.

Laita viestiä info@pearlyparrot.fi , tule liikkeeseen käymään tai varaa haluamasi aika kotisivuilta. Voit myös soittaa meille, puh. 050 4143791.

Olemme helmien asiantuntijaliike, persoonallisella otteella. Kuuntelemme ja toteutamme. Teemme yksilöllisiä koruja tilaustöinä asiakkaiden toiveet täyttäen. Tuo ideasi meille, teemme siitä korun, joko helmistä tai kultaseppämme taidokkaina hopea- tai kultakoruina.

Luova, laadukas, erilainen, iloinen ja positiivinen.

Helmien on kautta vuosituhansien uskottu tuovan onnea ja pitkää ikää. Anna morsiamelle helmikoru lahjaksi rakkaudesta - rakkaudella annettu helmi symboloi puhtautta, nöyryyttä, lempeyttä, hedelmällisyyttä ja tuottaa kantajalleen onnea.