Koruliike Pearly Parrot

Helmikorujen aarreaitta

Koruliike Pearly Parrot on laadukkaisiin helmikoruihin erikoistunut asiantuntijaliike. Kaikki Pearly Parrot Jewelry -helmikorumme ovat itse tekemiämme, kotimaista käsityötä, erilaisia, uniikkeja.

Helsingin alue

Vihkisormukset ja korut

Koruliike Pearly Parrot

Gyldenintie 6
00200 HELSINKI

Kysymykset & vastaukset

Kaikki helmikorut – kaulanauhat, rannekorut, korvakorut, riipukset. Helmikorut teemme käsityönä, jokaisen yksilöllisesti. Helmivalikoimamme on runsas ja "normaalista" poikkeava. Saat meiltä myös koulutetun helmiasiantuntijan palvelut. Voit olla varma kotimaisesta käsityöstä ja osaamisesta. Kultaseppämme tekee kauniita uniikkikoruja, myös sormuksia yksilöllisesti suunnitellen.

Liikkeemme Helsingin Lauttasaaressa palvelee tällä hetkellä maanantaisin 11-18 ja tiistaista perjantaihin 12-17. Ajanvarauksella voit tulla asioimaan myös lauantaisin tai ilta-aikoina. Verkkokauppa 24/7.

Laita viestiä info@pearlyparrot.fi , tule liikkeeseen käymään tai varaa haluamasi aika kotisivuilta.

Olemme helmien asiantuntijaliike, persoonallisella otteella. Kuuntelemme ja toteutamme. Teemme yksilöllisiä koruja tilaustöinä asiakkaiden toiveet täyttäen. Tuo ideasi meille, teemme siitä korun, joko helmistä tai kultaseppämme taidokkaina hopea- tai kultakoruina.

Luova, laadukas, erilainen, iloinen ja positiivinen.

Helmien on kautta vuosituhansien uskottu tuovan onnea ja pitkää ikää. Anna morsiamelle helmikoru lahjaksi rakkaudesta - rakkaudella annettu helmi symboloi puhtautta, nöyryyttä, lempeyttä, hedelmällisyyttä ja tuottaa kantajalleen onnea.