Koruliike Pearly Parrot

Helmikorujen aarreaitta

Koruliike Pearly Parrot on makeanveden ja meriveden helmikoruihin erikoistunut ainutlaatuinen liike, ja samalla myös täyden palvelun kello- ja koruliike.

Helsingin alue

Vihkisormukset ja korut

Koruliike Pearly Parrot

Gyldenintie 6
00200 HELSINKI

Kysymykset & vastaukset

Kaikki helmikorut – kaulanauhat, rannekorut, korvakorut, riipukset. Helmikorut teemme käsityönä, jokaisen yksilöllisesti. Voit olla varma kotimaisesta käsityöstä ja osaamisesta. Kultaseppämme uniikkikorut. Myös sormuksia yksilöllisesti suunnitellen.

Liikkeemme Helsingin Lauttasaaressa palvelee arkisin 11-18. Ajanvarauksella voit tulla asioimaan myös lauantaisin tai ilta-aikoina. Verkkokauppa 24/7.

Laita viestiä info@pearlyparrot.fi , tule liikkeeseen käymään tai varaa haluamasi aika kotisivuilta.

Olemme helmien asiantuntijaliike, persoonallisella otteella. Kuuntelemme ja toteutamme. Teemme yksilöllisiä koruja tilaustöinä asiakkaiden toiveet täyttäen. Tuo ideasi meille, teemme siitä korun, joko helmistä tai kultaseppämme taidokkaina hopea- tai kultakoruina.

Luova, laadukas, erilainen, iloinen ja positiivinen.

Helmien on kautta vuosituhansien uskottu tuovan onnea ja pitkää ikää. Anna morsiamelle helmikoru lahjaksi rakkaudesta - rakkaudella annettu helmi symboloi puhtautta, nöyryyttä, lempeyttä, hedelmällisyyttä ja tuottaa kantajalleen onnea.