Heidi Tuisku Collections - Hääpuvut, juhla-asut ja asusteet - Helsinki ja Uusimaa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Heidi Tuisku Collections

I make all your wedding dress dreams come true!

Unelmiesi hääpuku mittatilauksena tai valmiista mallistoista.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Helsingin Käpylässä valmistuu vuosittain kymmeniä pukuja laatua ja yksilöllisyyttä arvostaville morsiamille. Valmistamme sekä mittatilauspukuja, että omaa mallistoa.

Missä?

Pukumallistot on sovitettavissa Ateljé Tuhkimotarinassa Helsingin Käpylässä. Lisäksi mallistojen pukuja on myynnissä Helsingin Morsiusateljee Helmessä. The Pieces Collection on lisäksi myynnissä Valkoisessa Kreivittäressä Porvoossa ja Wedding Garagessa Jyväskylässä.

Mikä on parasta?

Jokainen mittatilauspuku on täysin uniikki, mitoillesi tehty ja näin ollen täydellisesti istuva ja oman näköinen. Myös mallistomme puvut valmistuvat joustavasti, voit halutessasi vaihtaa pitsejä ja yhdistellä eri pukujen osia keskenään. Näin myös malliston puvusta voi tarvittaessa saada hiukan uniikimman. Mallistopuvut tehdään suoraan asiakkaalle sopivaksi, eli korjauksista ei tarvitse erikseen maksaa.

Meidän tyyli

rohkea, rento, boheemi, näyttävä, mitä vain haluat

Palkinnot

Vuoden hääpukusuunnittelija 2018 Vuoden hääpukusuunnittelija 2022