ArtistiAsu

Puvustuksen taikaa

Kuva Atelieri O. Haapala

Häiden teemapuvustukset Artistiasusta.

Kaikkialla Suomessa

Hääpuvut, juhla-asut ja asusteet

Artistiasu Oy

Kumitehtaankatu 5 E
04260 Kerava

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Häiden teemapuvustuksen saat meiltä. Artistiasu suunnittelee, valmistaa ja vuokraa. Vuokraamostamme saat täyden puvustuspalvelun sekä hääparille, että vieraille jos suunnittelet teemahäitä. Meillä on valtava 40 000 artikkelin vuokrapuku- ja asustevalikoima. Löydät meiltä asut ja asusteet keskiajasta vuosisadanvaihteeseen. Niin 1990 - luvun vintagea 1920-1960, 1970 luvun retroa, kuin kasaria ja ysäriäkin. Elokuva teemat sekä satu- ja fatasia-asut löytyvät meiltä. Jos jotakin ei ole valmiina se voidaan toteuttaa valmistuksen puolella.

Missä?

Toimipaikkamme on Keravan Saviolla, mutta lähetämme asuja ympäri Suomen. Koska ideoita on paljon, valikoimamme on valtava, on hyvä että pääset katsomaan ja sovittamaan asut paikan päälle. Kerro ideasi ja tilaa lisätietoja, esimerkkejä ja kuvia vuokraus@artistiasu.fi - kautta.

Mikä on parasta?

Meillä on ainutlaatuinen pukuvalikoima Suomessa. Tämän päivän asuja et meiltä löydä, mutta paljon asuja ja asusteita, mitä erilaisista teemoista ja aikakausista. Saat meiltä kokonaisvaltaisen puvustuspalvelun teemajuhliin. Myös vieraasi voivat tulla itse sovittamaan ja tilaamaan teemaasi sopivat asut ja asusteet. Valmistuksemme on suunnitellut ja valmistanut mitä erilaisimmat esiintymisasut ja maskotit jo 30 vuotta, pystymme siis tekemään mittatilauksena sinun ideastasi, unelmastasi todeksi.

Meidän tyyli

Ainutlaatuinen, osaava, ystävällinen, palveleva, ja luotettava.

Vinkki!

Hääteemalla saat kätevästi ohjelmaa juhlaasi! Asut ja asusteet tekevät teemastasi jo ison osan.