Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Design Sinivuokko

Ompelimo & Design kauppa Pikku-Huopalahdessa,

Design Sinivuokko on ompelimo ja koruvalmistaja. Sini suunnittelee, kaavoittaa ja valmistaa naisten vaatteiden mittatilaustyöt niin arkeen kuin juhlaan. Korjausompelut sekä muokkaustyöt hääpuvuille. Liikkeessä pääset tutustumaan hääpukumallistoon, jotka ovat valmistettu kierrätysmateriaaleista. Liikkeen etuosassa on design kauppa jossa on myynnissä yrityksen omaa mallistoa tuotemerkillä Sinivuokko sekä muiden suomalaisten yrittäjien tuotteita. Tule paikan päälle ja ihastu. Tutustu myös verkkokauppaan.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Ompelimo tarjoaa vaatteiden mittatilaustyöt, muokkaus- sekä korjausompelu palvelut. Hää-, juhla-, ja arki vaatteiden valmistusta sekä vaatteiden kaavoituspalvelun myynti. Voit tilata kankaat kauttamme tai tuoda omasi mukanasi. Design kaupasta korut ja asusteet saman katon alta. Suosittelemme tekemään mittatilauspukua varten ajanvarauksen hyvissä ajoin ennen häitä. Sesongista riippuen vähintään 3-4 kk toimitusajoilla.

Missä?

Liike sijaitsee Korppaanmäentiellä Pikku-Huopalahdessa, Helsingissä. Meille on helppo tulla julkisilla kulkuneuvoilla, raitiovaunu 10 kulkee liikkeen edestä. Vihdintien ja Mannerheimintieltä menevät bussit pysähtyvät kiven heiton päästä. Omalla autolla liikut myös helposti ja ilmaisia pysäköinti paikkoja on runsaasti koko kadun varrella 2h parkkikiekolla.

Mikä on parasta?

Meiltä saat teetettynä juuri toiveidesi mukaisen hääpuvun yksityiskohdat huomioon ottaen. Arvostamme suuresti kierrätystä sekä uusiokäyttöä. Etsitkö pukua ekologisesti kierrätettynä juuri sinun toiveidesi mukaan valmistettuna? Tai haluaisitko käyttää sinulle rakkaan mummon vanhan pöytäliinan pukusi valmistuksessa? Se on mahdollista.

Meidän tyyli

Maanläheinen, tyylikäs, naisellinen, rohkea, boheemi

Vinkki!

Aloita suunnittelu ajoissa, rennosti ja hauskaa pitäen <3 Nauti joka hetkestä <3