Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Natalina Jewellery

Fun and feminine gemstone jewellery

Värikkäät ja naiselliset jalokivikorut modernilla tvistillä. Naiselle, jolla on pilke silmäkulmassa, nauttii elämästä ja hauskanpidosta sekä arvostaa tyyliä ja laatua.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Suunnittelemme näyttäviä jalokivikoruja, jotka toimivat sekä juhlakoruina että arkiasujen piristäjinä. Valmistamme eri vuodenaikoihin ja teemoihin sopivia vaihtuvia sarjoja ja lisäksi valikoimistamme löytyy aina myynnissä olevia klassikoita. Teemme lisäksi uniikkikoruja asiakkaan mieltymysten mukaan. Myös vakiovalikoimissa olevia korujamme voi muunnella erilaisilla kivillä tai metalleilla. Meiltä löydät niin kulta- kuin hopeakorut.

Missä?

Nettikauppamme löydät osoitteesta: https://natalinajewellery.com/fi/ Varaa aika henkilökohtaiseen tapaamiseen showroomillemme osoitteessa Nervanderinkatu 5 D, Helsinki!

Mikä on parasta?

Teemme naisellisia, värikkäitä ja joukosta erottuvia koruja. Tarjoamme laadukasta ja henkilökohtaista palvelua. Voimme valmistaa esimerkiksi unelmiesi uniikkisormuksen nopeallakin aikataululla.

Meidän tyyli

Värikäs, naisellinen, näyttävä, iloinen, rohkea

Palkinnot

Meille on myönnetty Design From Finland -merkki.

Vinkki!

Ole rohkea ja uskalla erottua joukosta. Käytä värejä ja mielikuvitusta ennakkoluulottomasti!