Natalina Jewellery

Fun and feminine gemstone jewellery

Värikkäät ja naiselliset jalokivikorut modernilla tvistillä. Naiselle, jolla on pilke silmäkulmassa, nauttii elämästä ja hauskanpidosta sekä arvostaa tyyliä ja laatua.

Helsingin alue

Vihkisormukset ja korut

Natalina Jewellery Oy

Nervanderinkatu 5 D
00100 Helsinki

Kysymykset & vastaukset

Suunnittelemme näyttäviä jalokivikoruja, jotka toimivat sekä juhlakoruina että arkiasujen piristäjinä. Valmistamme eri vuodenaikoihin ja teemoihin sopivia vaihtuvia sarjoja ja lisäksi valikoimistamme löytyy aina myynnissä olevia klassikoita. Teemme lisäksi uniikkikoruja asiakkaan mieltymysten mukaan. Myös vakiovalikoimissa olevia korujamme voi muunnella erilaisilla kivillä tai metalleilla. Meiltä löydät niin kulta- kuin hopeakorut.

Nettikauppamme löydät osoitteesta: https://natalinajewellery.com/fi/ Varaa aika henkilökohtaiseen tapaamiseen showroomillemme osoitteessa Nervanderinkatu 5 D, Helsinki!

Voit lähettää meille sähköpostia: info@natalinajewellery.com TAI lähetä viesti yhteydenottolomakkeen kautta: https://natalinajewellery.com/fi/contact/ TAI Soita meille: 0406607553

Teemme naisellisia, värikkäitä ja joukosta erottuvia koruja. Tarjoamme laadukasta ja henkilökohtaista palvelua. Voimme valmistaa esimerkiksi unelmiesi uniikkisormuksen nopeallakin aikataululla.

Värikäs, naisellinen, näyttävä, iloinen, rohkea

Meille on myönnetty Design From Finland -merkki.

Ole rohkea ja uskalla erottua joukosta. Käytä värejä ja mielikuvitusta ennakkoluulottomasti!