Natalina Jewellery

Natalina Jewellery on kahden ystävyksen, Linan ja Natashan, perustama suomalainen naisellisia ja näyttäviä kulta- ja jalokivikoruja valmistava yritys.

Helsingin alue

Vihkisormukset ja korut

Natalina Jewellery Oy

Nervanderinkatu 5 D
00100 Helsinki

Kysymykset & vastaukset

Natalinan koruissa käytetään vain aitoja luonnon jalokiviä ja korukiviä sekä 14 tai 18 karaatin kultaa. Suunnittelemme kaikki korut itse Suomessa, ja käytämme vain tarkkaan valittuja kiviä, joiden alkuperä on tiedossamme. Osan tuotteistamme valmistavat suomalaiset kultasepät ja osan Bangkokissa toimiva toisen sukupolven perheyritys. Valmistajat ovat pitkään alalla toimineita ammattilaisia, joille vastuullisuus ja laatu ovat ensisijaisia kysymyksiä.

Tervetuloa tapaamaan meitä näyttelytilaamme osoitteessa Nervanderinkatu 5 D.

Meitä molempia yhdistää rakkaus kaikkeen kauniiseen ja värikkääseen: koruihin, muotiin, luontoon. Jalo- ja korukivien ominaisuudet sekä niihin liittyvät tarinat kiehtovat. Haluamme koruillamme viestittää elämänilosta, ja jokaisessa suunnittelemassamme korussa on oma jujunsa ja tarinansa.

Esittelemme ilomielin tuotteitamme, ja voimme myös suunnitella unelmiesi uniikkikorun. Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen!