Tahdon - Akryyliset kyltit - Hääkutsut ja hääkoristeet - Kaikkialla Suomessa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Tahdon - Akryyliset kyltit

Rakkaudella käsin tehty, minulta teille -3

Laadukkaat kyltit tuovat arvokkuuden tuntua häihin! Toivotatteko vieraanne tervetulleeksi näyttävällä tervetuloa-kyltillä, vai olisiko käsinkirjoitettu pöytäkartta teidän tyyliänne?

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tahdon valmistaa akryyliset kyltit häihin, muihin juhliin ja yrityksille! Valikoimaamme kuuluvat muun muassa tervetuloa-kyltit, käsinkirjoitetut pöytäkartat, akryyliset paikkakortit, pöytänumerot ja erilaiset opastekyltit. Toteutamme erittäin mielellämme tuotteita myös asiakkaidemme omien visioiden pohjalta! Kaikilla tuotteillamme on Avainlippu, ja kannamme sitä suurella ylpeydellä. <3

Missä?

Tuotteet on mahdollista noutaa Oulusta (0€). Mikäli nouto ei ole mahdollinen, voidaan tuotteet postittaa ympäri Suomen (8,90€-13,90€, riippuen tuotteiden koosta ja määrästä).

Mikä on parasta?

Tahdon tarjoaa tuotteita, jotka herättävät takuulla vieraiden huomion! Akryylinen tervetuloa-kyltti toivottaa vieraat näyttävästi tervetulleiksi, ja paikkakortit osoittavat sen, että olette ajatelleet jokaista kutsumaanne henkilöä ja heidän läsnäolonsa on teille tärkeää! Autan teitä luomaan kylttikokonaisuuden, joka palvelee parhaiten juuri teidän juhlassanne! Yritykseni tärkeimpiä arvoja ovat ammattitaito, palvelualttius, luovuus, rehellisyys ja luotettavuus. Palvelen jokaisen asiakkaani siten, kuin haluaisin itse tulla palvelluksi. Olen mennyt itse naimisiin ja toiminut hääalalla yrittäjänä pian 3 vuotta, joten uskon, että minulla voisi olla annettavaa vahvan hääalan osaamiseni myötä myös teidän häidenne suunnitteluun <3

Meidän tyyli

Näyttävä, herkkä, persoonallinen, tyylikäs, huomiota herättävä

Palkinnot

Vuoden Hääpalvelu 2022 & 2023 Häät.fi - Suosituimmat Hääpalvelut TOP 5 2022

Vinkki!

Aloita suunnittelu hyvissä ajoin! Näin voit stressaamisen sijaan keskittyä nauttimaan lähestyvästä hääpäivästä ❤️