Tahdon - Akryyliset kyltit

Juhlanne upeimmat kylttituotteet!

Kuva @annimariaphotography

Laadukkaat kyltit tuovat arvokkuuden tuntua häihin. Toivotatteko vieraat tervetulleiksi jo ovella tervetuloa-kyltillä, vai olisivatko vaneriset paikkakortit teidän juttu? Tuotteilla on Avainlippu!

Kaikkialla Suomessa

Hääkutsut ja hääkoristeet

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Akryylistä ja vanerista valmistetut kyltit häihin, muihin juhliin ja yrityksille. Tuotteiden suunnittelussa vain taivas on rajana, joten ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan juuri sinun tarpeisiisi sopiva tuote ❤️ Tuotteilla on Avainlippu!

Missä?

Tuotteet on mahdollista noutaa Oulusta (0€). Mikäli nouto ei ole mahdollinen, voidaan tuotteet postittaa ympäri Suomen (8,90€).

Mikä on parasta?

Tarjoan tuotteita, jotka herättävät takuulla vieraiden huomion! Akryylinen tervetuloa-kyltti toivottaa vieraat juhlavasti tervetulleiksi ja akryyliset sekä vaneriset paikkakortit osoittavat sen, että olette ajatelleet jokaista kutsumaanne henkilöä ja heidän läsnäolonsa on teille tärkeää! Tuotteiden suunnittelussa vain taivas on rajana, ja suunnittelen tuotteita enemmän kuin mielelläni myös yhdessä asiakkaan kanssa! ❤️ Yritykseni tärkeimpiä arvoja ovat ammattitaito, palvelualttius, luovuus, rehellisyys ja luotettavuus.

Meidän tyyli

Kaunis, inspiroiva, ystävällinen, käsin valmistettu, ainutlaatuinen

Palkinnot

Vuoden Hääpalvelu 2022 & 2023 Häät.fi - Suosituimmat Hääpalvelut TOP 5 2022

Vinkki!

Aloita suunnittelu hyvissä ajoin! Näin voit stressaamisen sijaan keskittyä nauttimaan lähestyvästä hääpäivästä ❤️