Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Jenni Rutonen Design

Sinä Olet Koru.

Koruja suurella sydämellä; Sinä olet koru! Luontopainotteisen korumalliston lisäksi valmistan uniikit unelmien sormukset kihla- ja vihkipareille heidän toiveidensa mukaan. Koruja naisille ja miehille.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Suunnittelen ja valmistan kihla- ja vihkisormuksia asiakkaiden toiveiden mukaan. Teen sormuksia kultamateriaaleista (kelta-, puna- ja valkokulta), palladiumista, platinasta ja hopeasta, sekä zirkoniumista. Sormustöissä on mahdollista käyttää myös asiakkaan omaa kultaa kuten suvussa kulkeneita sormuksia tai muita kultakoruja. Jenni Rutonen Design -mallistoni käyttökorut on valmistettu hopeasta ja kullasta. Koruja naisille ja miehille, suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Missä?

Työhuoneeni sijaitsee Kuopiossa. Minut voi tavata työhuoneellani arkisin klo 10-17 ja muina aikoina sopimuksen mukaan. Voit myös bongata minut eri myyntitapahtumista/messuilta ja sopia tapaamisen tapahtuman yhteyteen. Halutessasi voimme myös hoitaa kaiken verkossa, olen palvellut useita pareja tapaamatta heitä koskaan fyysisesti.

Mikä on parasta?

Parasta tässä työssä on se kun pääsee asiakkaan kanssa samalle aaltopituudelle ja pystyy luomaan jotain joka koskettaa toisen ihmisen sisintä. Sepälle on aina niin palkitsevaa päästä osaksi asiakkaiden tarinoita. Sitä kokee itsensä etuoikeutetuksi kun ihmiset jakavat sinulle jotain henkilökohtaista. Sormuksiin ja muihin koruihin sisältyy niin paljon tunteita, merkityksiä ja elettyä elämää. Ilman käyttäjiään korut olisivat vain metallia, mutta käyttäjä antaa niille tarinan ja sielun, tekee niistä osan elävää elämää.

Meidän tyyli

JRDn tyyli on rento, saat olla oma itsesi. Meillä ei turhaan pönötetä ja tyhmiä kysymyksiä ei ole, joten uskalla keskustella ja kysellä. Tätä työtä tehdään sydämellä teitä asiakkaita varten. Sinä Olet Koru.

Palkinnot

Unisex koru LOVI voitti Vuoden Koru 2022 kilpailun 2. palkinnon. Kiitos kaikille Lovi -korua äänestäneille!

Vinkki!

Paras vikki häiden ja sormusten suunnitteluun on, että varaat prosessiin tarpeeksi aikaa itsellesi. Varsinkin jos sinulla ei jo ole selkeää visiota siitä mitä haluat. Katsele ja kerää inspiraatiokuvia itseäsi miellyttävistä tyyleistä ja lähdetään niistä yhdessä rakentamaan sinulle sitä juuri sinulle sopivaa sormusta tai muuta korua.