Jenni Rutonen Design

Sinä Olet Koru.

Kuva Rouva Musta/ Tiina Haring

Koruja suurella sydämellä; Sinä olet koru! Luontopainotteisen korumalliston lisäksi valmistan uniikit unelmien sormukset kihla- ja vihkipareille heidän toiveidensa mukaan. Koruja naisille ja miehille.

Kuopion alue

Vihkisormukset ja korut

Jenni Rutonen Design Oy

Haapaniementie 17
70620 Kuopio

Kysymykset & vastaukset

Suunnittelen ja valmistan kihla- ja vihkisormuksia asiakkaiden toiveiden mukaan. Teen sormuksia kultamateriaaleista (kelta-, puna- ja valkokulta), palladiumista, platinasta ja hopeasta, sekä zirkoniumista. Sormustöissä on mahdollista käyttää myös asiakkaan omaa kultaa kuten suvussa kulkeneita sormuksia tai muita kultakoruja. Jenni Rutonen Design -mallistoni käyttökorut on valmistettu hopeasta ja kullasta. Koruja naisille ja miehille, suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Työhuoneeni sijaitsee Kuopiossa. Minut voi tavata työhuoneellani arkisin klo 10-17 ja muina aikoina sopimuksen mukaan. Voit myös bongata minut eri myyntitapahtumista/messuilta ja sopia tapaamisen tapahtuman yhteyteen. Halutessasi voimme myös hoitaa kaiken verkossa, olen palvellut useita pareja tapaamatta heitä koskaan fyysisesti.

Tavoitat minut sähköpostilla, facesta tai IG:stä, sekä puhelimella. Kyselyihin vastaan mielellään sähköpostitse, messengerillä tai puhelimitse/txt. Suosin kirjallista lähestymistä siksi, että siitä jää molemmille osapuolille kaikki keskustelut muistiin ja asiohin on helppo palata tarvittaessa. Sitä kautta on myös helpompi välittää työstä inspiraatiokuvia tai luonnoksia.

Parasta tässä työssä on se kun pääsee asiakkaan kanssa samalle aaltopituudelle ja pystyy luomaan jotain joka koskettaa toisen ihmisen sisintä. Sepälle on aina niin palkitsevaa päästä osaksi asiakkaiden tarinoita. Sitä kokee itsensä etuoikeutetuksi kun ihmiset jakavat sinulle jotain henkilökohtaista. Sormuksiin ja muihin koruihin sisältyy niin paljon tunteita, merkityksiä ja elettyä elämää. Ilman käyttäjiään korut olisivat vain metallia, mutta käyttäjä antaa niille tarinan ja sielun, tekee niistä osan elävää elämää.

JRDn tyyli on rento, saat olla oma itsesi. Meillä ei turhaan pönötetä ja tyhmiä kysymyksiä ei ole, joten uskalla keskustella ja kysellä. Tätä työtä tehdään sydämellä teitä asiakkaita varten. Sinä Olet Koru.

Jenni Rutonen on valittu 2016 Kuopion Vuoden Nuoreksi Yrittäjäksi.

Paras vikki häiden ja sormusten suunnitteluun on, että varaat prosessiin tarpeeksi aikaa itsellesi. Varsinkin jos sinulla ei jo ole selkeää visiota siitä mitä haluat. Katsele ja kerää inspiraatiokuvia itseäsi miellyttävistä tyyleistä ja lähdetään niistä yhdessä rakentamaan sinulle sitä juuri sinulle sopivaa sormusta tai muuta korua.