Lumoava

Suomalaiset Lumoava-korut elämäsi hetkiin

Suomalaiset hopea- ja kultakorut merkityksellisiin hetkiin. Tehty käsityönä Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Löydä omasi: lumoava.fi

Kaikkialla Suomessa

Vihkisormukset ja korut

Kysymykset & vastaukset

Teemme kulta- ja hopeakoruja korutehtaallamme Kuopiossa. Käytämme korujemme valmistuksessa 93-prosenttisesti kierrätettyä hopeaa ja 99-prosenttisesti kierrätettyä kultaa. Korumallistomme on laaja ja monipuolinen. Olemme nyt kevään aikana uudistaneet kihla- ja vihkisormusmallistoamme ja siitä löydät monipuolisen valikoiman kauniita kelta- ja valkokultaisia sormuksia.

Meillä on verkkokauppa osoitteessa lumoava.fi ja sen lisäksi meillä on yhteensä 342 jälleenmyyjää ympäri Suomen. Pohjoisin niistä löytyy Saariselältä ja eteläisin Hangosta. Tilaa uutiskirjeemme osoitteessa lumoava.fi ja saat ensimmäisenä ajankohtaista tietoa uutuuksistamme, tuotteistamme sekä mahtavia etuja verkkokauppaamme.

Voit ottaa meihin yhteyttä asiakaspalvelumme kautta: +358 40 304 0226 / lumoavashop(at)lumoava.fi. Voit laittaa meille myös viestiä sosiaalisessa mediassa. Facebookissa löydät meidät nimimerkillä @lumoava ja Instagramista nimimerkillä @lumoavafinland

Laajasta kulta- ja hopeakorujemme valikoimasta löydät korut kaikkiin elämäsi hetkiin – pieniin ja suuriin. Korujemme avulla sinä voit näyttää tunteesi, muistaa lähimmäistäsi ja hemmotella itseäsi! Korumme on kestävä ja eettinen valinta, ja sellaisen hankkimalla tuet kotimaista työtä. Teemme korumme käsityönä kierrätetyistä jalometalleista maailman pohjoisimmassa korutehtaassa, Kuopiossa.