Elisa Penttilä Design

Uniikit kotimaiset asusteet ja designrusetit

Yksilöidyt asusteet hääpareille. Tuotteet valmistuvat käsityönä Helsingissä. Tutustu & kysy rohkeasti lisää!

Kaikkialla Suomessa

Miesten juhlapukeutuminen

Tmi Elisa Penttilä

Läkkisepäntie 20 A
00620 HELSINKI

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

ELISA PENTTILÄ -asusteet valmistuvat käsityönä Helsingissä suunnittelija Elisa Penttilän toimesta. Tuotteiden suunnittelussa minulle tärkeitä asioita ovat kotimaisuus ja luonnonmateriaalit. —Rusetit— Rusetti on hääasun perusasuste, joka tuo persoonallista tyyliä asuun kuin asuun. Designrusettini valmistuvat käsityönä kankaasta lähtien: teen rusettien kankaat itse kangaspuissa studiollani. Rusetit voidaan myös yksilöidä asiakkaalle sopiviksi niin värin kuin koonkin puolesta. Omien kankaideni lisäksi valmistan rusetteja ekologisesta, Suomessa tehdystä nokkos-puuvillakankaasta sekä kierrätyskankaista (esim. tweed-tyyppiset villakankaat sekä silkkikankaat). Yksilöity rusetti voidaan tehdä myös omasta kankaastasi, jolla on sinulle erityinen merkitys ja jonka haluaisit tuoda osaksi hääpäivääsi! Rusettini ovat vakiona valmiiksi solmittuja ja niissä on säädettävä nauha. Jos olet itse solmittavien rusettien ystävä, kysy rohkeasti lisätietoja! Itse solmittava rusetti on mahdollista valmistaa varsinkin ohuista silkkisistä kankaista. —Shaalit— Nokkos-luomupuuvillakankaasta tehdyt shaalit ompelen niin ikään studiollani, ja niiden kangas on kudottu pienteollisesti Suomessa. Shaali on siis todellinen ekoluksustuote! Shaalien pituus ja leveus on yksilöitävissä asiakkaan toiveiden mukaan. —Tilaustyöt & Yksilöidyt tuotteet— Otan tilaustöitä vastaan läpi vuoden. Mitä aikaisemmin olet liikkeellä, sitä varmemmin tilaustyö onnistuu, sillä yksilöidyn tuotteen valmistusaika on tuotteesta riippuen noin 4-8 viikkoa.

Missä?

Valmistan tuotteeni Helsingissä, mutta postitan kaikkialle Suomeen ja ulkomaillekin.

Mikä on parasta?

Yksilöityä tuotetta tehdessä tarjoan sinulle oman näköisesi asusteen juhlapäivääsi. Tästä ei yksilöity palvelu parane! Ruseteissa voit valita rusetille mieleisesi koon ja värin, ja myös shaaleissa pituus, leveys ja viimeistely ovat yksilöitävissä. Ja tehtäisiinkö samalla asusteet myös bestmanille ja isälle, tai kaasolle? Yksilöityjä tuotteita voidaan tehdä samalla yksi tai useampi—sinä päätät!

Meidän tyyli

moderni, pelkistetty, kaunis, huoliteltu, uniikki

Vinkki!

Asusteilla saat tuotua persoonallista tyyliä hääasuusi! Räväkkä tai klassinen rusetti, ekologinen shaali tai muu tilaustuote viimeistelee asun juuri sinun näköiseksesi, ja omaan persoonaan sopivalle asusteelle löytyy käyttöä myös häiden jälkeen.