Elisa Penttilä Design

Uniikit kotimaiset asusteet ja designrusetit

Yksilöidyt asusteet hääpareille. Tuotteet valmistuvat käsityönä Helsingissä. Tutustu & kysy rohkeasti lisää!

Kaikkialla Suomessa

Miesten juhlapukeutuminen

Tmi Elisa Penttilä

Eurantie 8-10 LH210
00550 Helsinki

Kysymykset & vastaukset

ELISA PENTTILÄ -asusteet valmistuvat käsityönä Helsingissä suunnittelija Elisa Penttilän toimesta. Tuotteiden suunnittelussa minulle tärkeitä asioita ovat kotimaisuus, ekologisuus ja luonnonmateriaalit, sekä huolellinen valmistus. —Rusetit— Designrusettini valmistuvat käsityönä kankaasta lähtien: teen rusettien kankaat itse kangaspuissa studiollani. Rusetit voidaan myös yksilöidä asiakkaalle sopiviksi niin värin, muodon ja koon puolesta. Omien kankaideni lisäksi valmistan rusetteja ekologisesta, Suomessa tehdystä nokkos-puuvillakankaasta. Yksilöity rusetti voidaan tehdä myös omasta kankaastasi: esimerkiksi kankaasta, jolla on sinulle erityinen merkitys ja jonka haluaisit tuoda osaksi hääpäivääsi. —Shaalit— Nokkos-luomupuuvillakankaasta tehdyt shaalit ompelen niin ikään studiollani, ja niiden kangas on kudottu pienteollisesti Suomessa. Myös shaalien pituus ja leveus on yksilöitävissä asiakkaan toiveiden mukaan! Otan tilaustöitä vastaan läpi vuoden, ja mitä aikaisemmin olet liikkeellä, sitä varmemmin tilaustyö onnistuu. Yksilöidyn tuotteen valmistusaika on tuotteesta riippuen noin 2-4 viikkoa.

Teen tuotteeni Helsingissä, mutta postitan kaikkialle Suomeen ja ulkomaillekin. Vakiovalikoiman tuotteita on myynnissä kivijalkaliikkeessä Helsingin Vallilassa, ja olet lämpimästi tervetullut tutustumaan tuotteisiin paikan päällä! Esimerkiksi yksilöidyn tuotteen tilausprosessi on helppo aloittaa, kun olet jo nähnyt tuotteet kerran paikan päällä.

Voit aloittaa käymällä ensin tutustumassa tämänhetkiseen tuotevalikoimaan nettisivuillani https://elisapenttila.fi/kauppa. Valmis valikoima antaa osviittaa siitä, millaisia malleja on tällä hetkellä varastossa—näitä malleja voidaan myös käyttää yksilöidyn tuotteen pohjana. Jos haluat tietää lisää, ota rohkeasti yhteyttä joko nettisivujen yhteydenottolomakkeella, puhelimitse 044 9494 981 tai sähköpostilla info@elisapenttila.fi! Voit ottaa yhteyttä myös Facebookissa tai Instagramissa. Yhteydenotto ei ole tilaukseen sitova ja vastaan mielelläni kysymyksiin. Luodaan yhdessä sinulle yksilöllinen look juhlapäivääsi varten!

Yksilöityä tuotetta tehdessä tarjoan sinulle oman näköisesi asusteen juhlapäivääsi. Tästä ei yksilöity palvelu parane! Ruseteissa voit valita rusetille mieleisesi muodon, koon ja värin, ja shaaleissa pituus, leveys ja viimeistely ovat yksilöitävissä. Ja tehtäisiinkö samalla asusteet myös bestmanille ja isälle, tai kaasolle? Yksilöityjä tuotteita voidaan tehdä samalla yksi tai useampi—sinä päätät!

moderni, pelkistetty, kaunis, huoliteltu, uniikki

Tuo asusteilla persoonallista tyyliä hääasuusi! Räväkkä rusetti tai ekologinen shaali viimeistelee puvun tai häämekon juuri sinun näköiseksesi, ja omaan persoonaan sopiva asuste jää toivottavasti käyttöön myös häiden jälkeen.