Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Mikä ihmeen Save the Date -ilmoitus?

Hääkutsu ja Save the Date kutsu Pappery

Save the Date -kortti eli varaa päivä -kortti on Amerikasta rantautunut tapa postittaa ennakkoilmoitus tulevasta hääpäivästä. Kortit ovat erityisen käteviä silloin, kun halutaan antaa kutsuvieraille aikaa matkajärjestelyihin tai järjestellä viikonlopuille osuvia työvuorojaan.

Myös jos häät ovat keskellä vilkkainta lomasesonkia, kuten heinä-elokuussa, kannattaa ennakkoilmoitusta harkita. 

Jonkilainen ennakkoilmoitus hääpäivästä on paikallaan myös jos ystäväpiirissä tai sukulaisten joukossa on paljon pariskuntia, joiden tiedetään suunnittelevan häiden järjestämistä. Varaa päivä -ilmoitus voi olla esimerkiksi erityisesti suunniteltu Save the Date -kortti, joulukortissa oleva ’lisähuomautus', tekstiviesti tms.Save the Date -kortit tai viestit lähetetään tavallisesti 6-12 kuukautta ennen hääpäivää. Viralliset hääkutsut tarkempine tietoineen lähetetään myöhemmin. Hääkutsut tulisi postittaa noin 8-6 viikkoa ennen hääpäivää.

Vinkit Save the Date -korttiin

  1. Pidä Save the Date -kortti yksnkertaisena. Pelkkä Save the Date -tekstiin, häiden päivämäärään ja hääparin nimet usein riittävät. Muista kuitenkin, että jos vieraiden joukossa on iäkkäämpiä vieraita, liika yksinkertaistaminen saattaa aiheuttaa kummastusta. Save the Date -kortin merkitys ei ole vielä kaikkien tiedossa.

  2. Tyylikkään vaikutelman häistä saat, kun teet virallisen hääkutsu samalla tyylillä kuin Save the Date -kortin.

  3. Kihlajaiskuvat ovat hyvä pohja Save the Date -kortille.


Kuva Pappery

Muokattu: 9.4.2024