Kukkakauppa La Reine - Hääkukat - Helsinki ja Uusimaa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Kukkakauppa La Reine

Kaikkea kukista!

Kaikkea kukista! Ilolla ja ammattitaidolla. Kukkakauppa-alan palveluita jo kolmannessa sukupolvessa.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Morsiuskimppu, heittokimppu, hius-, ranne- ja pukukorut, sulhasen ja bestmanien rintakukat, kirkon koristelu ja juhlapaikan kukkakoriste

Missä?

La Reine kukkakauppa toimii Helsingissä, Kruununhaan kaupunginosassa. Historiamme kukkakauppa-alalla on pitkä ja toimimmekin jo kolmannessa sukupolvessa. Toimitamme kukkatöitämme sovitusti yrityksille, kotiin, juhlapaikalle tai muualle sovittuun kohteeseen pääkaupunkiseudulla. Voit sopia kukkatoimituksista käymällä paikanpäällä liikkeessämme tai voit tehdä sopimuksen vaikkapa kotisohvaltasi verkkokauppamme kautta tai sähköpostitse. Ihan niinkuin sinulle parhaiten sopii.

Mikä on parasta?

Me toteutamme kaikenlaiset kukkasidontatyöt aina pienistä kukkakoruista suurien tapahtumien ja tilojen koristeluihin. Juhlatilat ja ravintolat ovat meille vuosien saatossa tulleet tutuiksi kukkakoristeluita tehdessämme.