Hääportti tai -kaari kruunaa juhlapaikan koristelun

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Hääportti kruunaa juhlapaikan

Tuoreen avioparin suudelma kukkakaaren alla voi olla yksi hääjuhlan kohokohdista. Millainen seremoniaportti kruunaa teidän näköisenne häät? Vihkikaariksi käyvät todella monenlaiset rakennelmat.

hääpari vihkitilaisuudessa

Kuva Jenni Tuominen Photography

Hääparin vihkiminen suoritettiin Kylpylähotelli Långvikin isoikkunaiseen ja valoisaan loungeen. Tilaisuudessa vihkikaari on epäsymmetrinen broken arch, jonka suosio on noussut kohisten viime vuosina. Vihkikaaren toteutti Mevent. Kurkkaa näiden häiden tunnelmaan Häät.fissä.

hääportti

Kuva Johanna Lehtinen

Tämä hääkaari oli rakenteilla seremoniataustaksi Kreikassa Ateenan Rivieralla vietettyjä häitä varten. Katso lisää kuvia tyylikkäiden häiden koristeluista täällä.

Kuparilla silattu - Styled Shoot Pyynikin Panimossa

Kuva Lotta Polviander

Portaiden yläpäähän pystytetty hääkaari on MEventin käsialaa. Lotta Polvianderin ideoima hääinspiraatiokuvaus toteutettiin Pyynikin Panimossa ja julkaistiin aiemmin Häät-lehdessä.

vihkikaari Ihana Kukkanen

Tämän seremoniarenkaan meren rannalle toteutti Ihana Kukkanen.

Seremoniatausta

Kuva Chris & Ruth Photography

Kukkia edullisemmin ikuisuutta symboloivan renkaan tai hääkaaren seremonian taustaksi voi toteuttaa myös kokonaan heinistä tai vihreistä oksista.

Kuva Tuomas Elenius

Hääkaaren voi myös kätevästi vuokrata. Värikäs hääkaari ja muut somisteet Cosa Nostra Crew.

Hääkaari ilmapalloista

Katso myös kuvat ilmapalloista tehdystä hääkaaresta ja muista ilmapalloilla toteutetuista hääkoristeluideoista. Kuvat on julkaistu aiemmin Häät-lehdessä. Ilmapallokoristeet toteutti Juhlamaailma.

Lisää ideoita hääporttiin tai seremoniataustaan Häät.fistä >>

Muokattu: 9.4.2024