Unelmien häämatka Suomessa - Haasi Mirror Houses

haasi

Häämatkan varaaminen on kutkuttavan ihana juttu! Unelmien häämatka suuntautuu nyt yhä useammin Suomeen. Päijänteellä sijaitseekin yksi todellinen häämatkakohteiden timantti, nimittäin Haasi Mirror Houses.

haasi

Pohjoismaiden Malediivit - ikimuistoinen häämatka odottaa

Nordic Maldives! huudahti sveitsiläinen pariskunta nähdessään peililasihuoneistot veden päällä. Päijänteen päälle rakennetuissa huoneistoissa on omat ulkoporealtaat, mahdollisuus pulahtaa järveen ympäri vuoden ja nauttia ympäröivästä luonnosta. Maalaisgourmet-aamiainen toimitetaan jokaiselle pariskunnalle henkilökohtaisesti aamulla ja myös illallinen sekä sauna ovat saatavissa. Huoneistoihin kuuluu sähköpyörät, SUP-laudat tai talviharrastusvälineet säästä ­riippuen. Häämatka Haasi Mirror Housesissa on vertaansa vailla!

haasi

Kuva Julia Kivelä

Parhaat häämatkakohteet Suomessa

Asikkalassa järviluonto ja Salpausselän harjut ovat kaikkialla läsnä. Upea Pulkkilanharju halkoo Päijännettä ja Vääksy kanavineen sekä tunnelmallisine kahviloineen ja putiikkeineen on käymisen arvoinen. Sähköpyörillä ehtii muutamassa tunnissa käydä molemmissa. Karisalmen silta Pulkkilanharjulla on sekin vaikuttava käyntikohde. Häämatkaan voi sisällyttää täällä luksusmajoituksen lisäksi raikasta ja aitoa luontoelämystä.

haasi

Kuva Julia Kivelä

Naimisiin rannalla?

Lehmonkärjessä on useampi juhlatila ja esimerkiksi Villa Vellamossa vihkiminen järjestyy näköalakalliolla vieraiden edessä. Voit järjestää siis häät Päijänteen rannalla ja siirtyä heti juhlan jälkeen viettämään häämatkaa upeisiin peililasihuoneistoihin. Täällä saa nauttia  yksityisyydestä ja lumoavasta luonnosta yhdessä oman rakkaan kanssa.

haasi

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 1/21. Voit ostaa näköislehden itsellesi TÄÄLTÄ.

Teksti Tanja Hakala / Häät.fi

Osta Häät-lehden digitaalinen versio Issuu.comista

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

HäämatkaHääyö