Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Tutustu 3 resortiin: Malediivien parasta antia häämatkalaisille on pienen saaren rauha ja oma villa

Pienistä saarista koostuvan Malediivien jokainen lomakeskus toimii omalla saarellaan kuin alleviivaten, että lomalla saa vain olla ja nauttia eikä tarvitse mennä minnekään. Kun useimmiten majapaikkana toimii oma rantahuvila saarella tai laguunin ylle pylväille rakennettu villa, ylellinen etäisyys muihin lomanviettäjiin ja täydellinen rauha vain teille kahdelle on taattu.
 
All inclusive -paketti on Malediiveillä aivan ehdoton valinta. Hinnat paikan päällä resorteissa ovat huimat, joten ennakkoon paketin ostamalla säästää varmasti, vaikkei kaikkia aterioita edes hyödyntäisi.
 
Häät-lehden ja Häät.fin päätoimittaja Sari kävi puolisonsa Timon kanssa tutustumassa kolmeen resort-kohteeseen keväällä 2023.

Villa Park Sun Island Maldives

Malediivien mittapuulla suuri pitkänomainen lomasaari tarjoaa puitteet pitkille rantakävelyille ja jopa 3 kilometrin lenkin polkuja pitkin. Malediivilaisomisteisen Villa Parkin rennon letkeä tunnelma ja rantavillojen pelkistetty vaalea mid-centary modern -fiilis olivat meidän mieleemme. Oma tilava uima-allas ja puutarhaan ulottuva kylpyhuone sopivat hyvin lomapäiviin.

Lempeään kookosmaitokylpyyn huipentunut parihieronta Araamu Span puutarhassa viritti aistit ennenkokemattomalla tavalla, ja yksityinen kynttiläillallinen trooppisen metsän keskellä ravintola Zerossa jäi mieleen lähtemättömästi.

Villa Park ei ole täkäläisten vaihtoehtojen kalleimmasta päästä, mutta tarjoaa monipuolisuudellaan ja väljyydellään vastinetta rahalle erinomaisesti.

Paikallislento Malén kansainväliseltä lentokentältä hotellin lähisaarelle kestää 20 minuuttia, ja loppumatka taittuu mukavasti venekyydillä.

Constance Halaveli Maldives

Kun vain kaikkein paras on kyllin hyvää, ota suunta Halaveliin. Lentokentän yksityisestä loungesta lähtien jokainen hetki lomasta on ylellinen elämys. Matka Halavelille tehdään vesitasolla, ja voin kertoa, että pörähdys meren pinnalta ilmaan ja matka korallisaarten ja laguunien yli on itsessään jo huikea kokemus.

Pienen korallisaaren jokainen neliömetri ja lomailijan askel on tarkkaan mietitty. Rantahuviloiden ja water villojen sisustus on niin tyylikästä, että tuntuu kuin viettäisi lomansa sisustuslehtien sivuilla. Tervetuliaisdrinkeistä joogasalille, snorklaustunnilta illallisravintolaan saat vain ja ainoastaan sydämellisen ystävällistä huomiota ja palvelua.

Mauritiuslaisen Constancen lomakonsepti on hintava, mutta tarjoaa luonnonläheistä ylellisyyttä ilman turhaa pönötystä, ruuhkaa tai kiirettä minnekään.

Velassaru Maldives

Yksi Velassarun vahvuuksista on sen sijainti niin lähellä kansainvälistä lentokenttää, että sen saavuttamiseen riittää puolen tunnin venematka. Iltaisin pääkaupunki Malén valot näkyvät horisontissa kirkkaina.

Pyöreän saaren voi kiertää vartissa valkoista rantaviivaa pitkin. Jykevien pylväiden päällä lepääviä water villoja on runsaasti ja yhdessä niistä odottaa myös laadukas spa hymyilevine henkilökuntineen. Jos päiviä olisi ollut enemmän, olisin hieronnan viettelemänä mielelläni palannut heidän helliin ja osaaviin käsiinsä muihinkin hoitoihin. Puoliso taas kehui vuolaasti Velassarun kuntosalin varustetasoa.

Malediivilaisomisteinen Velassaru lukuisine sisarhotelleineen on yksi paikallisen matkailun uranuurtajista.

Matka on toteutettu yhteistyössä Visit Maldivesin, Qatar Airwaysin ja Aktiv-Resorin kanssa.

Osia jutusta on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 2/2023.

Haluatko lukea lisää Malediiveista?

Malediivit Intian valtameressä tarjoaa häämatkalaisille hunajaa kaikille aisteille. Lue Häät.fissä >> 

Matkatoimisto on porttisi häämatkojen ihmeelliseen maailmaan. Lue Häät.fissä >>

Osta Häät-lehden digitaalinen versio Issuu.comista

Voit lukea Häät-lehtiä myös huokeina ja ekologisina näköislehtinä Issuusta uusinta ja aiemmin ilmestyneitä numeroita.

Issuu.com

 

Muokattu: 9.12.2023