Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Minne häämatkalle kotimaassa?

Aina ei tarvitse lähteä merten taakse häämatkalle. Romanttinen rakkausloma Suomessa voi olla yhtä lailla täynnä rakkautta, rentoutumista ja yhteistä uuden löytämistä. Suomi on kaunis ja kiehtova kotimaa, joka tarjoaa neljä upeaa vuoden aikaa, monipuolista tekemistä ja erilaisia paikkoja. Matkakohdetta valitessa vain mielikuvitus on rajana.

Ota tästä vinkit haltuun kun suunnitteilla on romanttinen matka kahdelle Suomessa.

Häämatkalle Tahkolle

Laatuaikaa kahdestaan Tahkolla

Unohtumaton seikkailu yhdessä rakkaan kanssa luonnon parissa onnistuu niin maastopyöräillen, vaeltaen, lasketellen kuin hiihtäen. Lukuisat majoitusvaihtoehdot ja monipuoliset mahdollisuudet tekemiseen ovat lyömätön yhdistelmä. Häämatka Tahkolla on täynnä huikeita seikkaluita tai ihanaa rentoutumista kahden kesken omien mieltymysten mukaan. 

Nilsiässä Syvärijärven lähellä sijaitseva ihastuttava Tahko Golden Resort tarjoaa häämatkalla mahdollisuuden niin rentoutumiseen kuin aktiivilomaan. Upeat huvilat sijaitsevat lähellä Tahkon kaunista ja monipuolista luontoa sekä palveluja. Maisemat ovat henkeäsalpaavat!

Kaikki ruokailut ja mahdolliset aktiviteetit voidaan suunnitella juuri teidän mieltymysten mukaisesti kokonaisuuteen sopiviksi. Golden Resortin häälomapaketit ovat ihanteelliset kiireettömälle sekä nautinnolliselle häämatkalle luonnon keskellä.

Tiesitkö Tahkolla voi järjestää myös ihanat häät! Golden Resortin tunnelmalliset juhlatilat, maittavat ruoat ja laadukas palvelu sopivat moneen juhlaan tai tilaisuuteen jopa 250 hengelle.  

Retriitti hääparille

Kuva Svyatoslav Romanov / Unsplash

Retriitin huomassa

Täydellinen hiljaisuus, vain oman rakkaan seura. Ympärillä syleilevän kaunis luonto. Jos tahtoo häämatkaltaan jotain ihan muuta, voi laskeutua retriitin vaikuttavaan tunnelmaan. Esimerkiksi Jämijärvellä pariskunnille sopivia retriittejä järjestää SusuWellbeing, ja Tuomiston Kartanolla Sastamalassa järjestetään erilaisia retriittejä ympäri vuoden. 

Villa Oras Koli

Villa ORA’s kietoo hääparin lumoavan luonnon syliin

Kolin vaarojen ympäröimä villa tarjoaa maalaisromanttisen häämatkaelämyksen. 
 
Kun upottaa jalkansa ihanaan yrttikylpyyn pihasaunan lempeissä löylyissä, rakkaansa vieressä, voi kuunnella vain hiljaisuutta. Ja olla kiitollinen yhteisestä ajasta. Sillä Villa ORA’s on paikka, jossa aika pysähtyy hyvällä tavalla.

Vanhaan hirsikouluun tehty elämysten matkailupaikka on kuin toinen koti. Tämä on niille, jotka tahtovat laskeutua luonnon keskelle täydelliseen rauhaan hääjuhlan jälkeen. Mystisen kaunis luonto ja villan ihastuttava henkilökunta pitävät huolen siitä, että honeymoonista sukeutuu juuri oikeanlainen. 

Villa ORA’s sijaitsee kuuden kilometrin päässä Ukko-Kolilta ja kylälle on matkaa vain vähän enemmän. Aktiviteetteja kaipaavakaan ei jää paitsioon, sillä Kolin vaarat ja Pielinen kutsuvat ikimuistoisiin seikkailuun melonnasta läskipyöräilyyn. Omatoiminen aamiainen kuuluu majoituksen hintaan ja sen voi nauttia juuri itselle sopivana aikana. Miten suloista!
 
Villa ORA’s on myös kokonaisvaltainen hääelämysten keidas. Marjut, yksi omistajista, ompelee morsiamelle tämän unelmien mekon ammattitaidolla. Villalla voi järjestää myös koko hääjuhlan ja majoittaa osan häävieraista. Villalla on mahdollisuus myös yöpyä käsinkosketeltavan kaunista nostalgiaa tihkuvassa hääsviitissä.  

Kylmäpihlaja maisemamökit

Kuva Outi Tyykilä

Majakkasaaren karua kauneutta

Rauman edustalla sijaitsee Kylmäpihlajan majakkasaari, jossa pääsee maistamaan autenttista saaristoelämää pienen luksuksen kera. Loppukesäksi 2020 valmistuneet maisemamökit on rakennettu saarelle niin, että jokaisesta aukeaa mieletön merinäkymä. Paikalle voi saapua omalla veneellä tai vesibussin kyydissä.

Soiniityn Kartano

Kuva Maria Kalmi

Soiniityn Kartano

Elimäen maalaismaisemissa sijaitseva Soiniityn kartano on idyllisen ihastuttava minimoon-kohde. Kartanossa on kaksi tunnelmallisesti sisustettua huonetta, joissa molemmissa on oma minikeittiö. Sisustuksen on loihtinut White vintage. Kartanon miljöö peltoineen ja puutarhoineen on omiaan hiljentymiselle ja luonnosta nauttimiselle.

TÄSSÄ ARTIKKELISSA ON MAINOSSISÄLTÖÄ.

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 2/2021.


 

Osta Häät-lehden digitaalinen versio Issuu.comista

Häät-lehden voi lukea ja tutustua sisältöön kätevästi näköislehtenä Issuu.comissa.


Muokattu: 11.8.2023