Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Lukijoiden vinkkejä hääyön viettoon

Lukijoiden vinkkejä hääyön viettoon

Hääjärjestelyjen lomassa pitäisi ehtiä myös miettiä, missä ja miten hääyötä vietetään. Tässä Häät-lehden ja Häät.fin lukijoilta kerättyjä käytännön vinkkejä hääyötä varten.

Uppoutukaa toisiinne

– Menkää kotiin! Mikä olisi parempaa kuin herätä aamulla omasta sängystä, käydä omassa suihkussa, keittää kahvit tuoreelle aviomiehelle ja viettää koko aamupäivä sängyssä!
Anni

– Kehittäkää teemallinen tarina hääyöllenne ja toteuttakaa sama joka vuosi hääpäivänänne! Teemana voi olla vaikka tietty elokuva, tv-sarja tai musiikkityyli. Hankkikaa teemaan sopivat alusvaatteet, musiikkia, kukkia, naposteltavaa ja juomia. Uppoutukaa toisiinne tämän tunnelman vallassa vuosi toisensa jälkeen ensimmäinen hääyö muistoissanne.
Eva

– Älkää ottako paineita hääyöstä! Kaikki sujuu parhaiten ilman suuria suunnitelmia. Jos olette liian väsyneitä yöllä ja haluatte vain nukkua, mitä sitten? Teillä on seuraava aamu ja koko loppuelämä aikaa fiilistellä avioelämää.
Jannamari

– Rentoutukaa, nukkukaa pitkään, hellikää toisianne ja muistelkaa vain hääpäivänne onnistumisia, vaikka kaikki ei olisikaan mennyt aivan täydellisesti. Keskittykää vain toisiinne ja unohtakaa kaikki muu.
Linda

– Viettäkää hääyönne vasta häämatkalla! Silloin on aikaa, olo rentoutunut eikä väsytä niin paljon kuin jännittävän hääpäivän päätteeksi.
Sanna

Lukijoiden vinkkejä hääyön viettoon

Täydellinen hääyö

– Päätimme mieheni kanssa viettää hääyön omassa kodissamme. Tiesimme jo etukäteen, että juhlimme ystäviemme kanssa suurta päiväämme aamuyöhön asti. Emme halunneet pulittaa hääyöstä hotellissa, koska tiesimme yön jäävän lyhyeksi. Ihana pikkusiskoni tuli poikaystävänsä kanssa kokkaamaan meille "hotelliaamiaisen" Ranskasta tuotuine samppanjoineen. Aamuun oli ihana herätä tuoreena rouvana, uusista egyptiläisistä puuvillalakanoista, omasta sängystä, omasta kodista.
Maija

– Varasimme huoneen juhlapaikalta niin itsellemme kuin läheisimmille ihmisille. Tanssimme läpi yön ja kun aamun sarastaessa menimme huoneeseemme, meitä odotti ihana yllätys. Petiin oli pedattu ihanat satiinilakanat. Oli kauniit  kuohuviinilasit ja pullo kuoharia. Kehyksiin oli laitettu meistä ja lapsistamme kuvia vuosien varrelta, ja pöydälle oli aseteltu kauniisiin astioihin molempien herkkuja naposteltavaksi. Ja lakanoita myöten saimme nuo kaikki omaksemme. Asialla olivat olleet kaaso, äitini, siskoni ja anoppini. Täydellisen päivän täydellinen kruunaus!
Marika

– Lähdemme häistä purjeveneen kyydissä eli heräämme ensimmäisen kerran avioparina jossain päin Suomen rannikkoa, riippuu kipparista. Täydellinen yllätys siis luvassa! Palveluun kuuluu tietysti myös huonepalvelu – ylellisyys, jota emme ole vielä koskaan kokeneet. Ihanaa herätä rauhassa ilman, että tarvitsee huolehtia mistään!
Pipsa

Vinkit kokosi Miia Kärnä

Muokattu: 29.5.2019