Romanttisia vinkkejä häämatkalle Pariisiin ja Seinejoen varrelle

Ranska vetää puoleensa romantikkoja! Pariisin vanhoissa kortteleissa vaeltelun, caféissa istuskelun ja museokäynnit voi kruunata muutamalla suurkaupungin salaisuuksien luo johdattavalla täsmävinkillä ja kaupungin ulkopuolelta Seinejoen varrelta löytyvällä helmellä.

Pariisiin Seinejoki Pont Neuf -sillalta Square du Vert-Galant -puistoon

Seinejoen varrella Pariisissa

Ei ehkä ole mitään romanttisempaa kuin kävelyretket Seinen rannoilla auringon laskiessa. Ostakaa mukaan pienet piknik-eväät viinipullon kera, ja suunnatkaa Pont Neuf -sillalle. Raput alas, niin saavutte pieneen Square du Vert-Galant -puistoon, johon illansuussa kokoontuu rakastuneita nuoria katsomaan auringonlaskua.

Pariisiin Fondation Louis Vuitton Bois de Boulogne
Pariisiin Fondation Louis Vuitton
Pariisiin Fondation Louis Vuitton

Bois de Boulognen puistossa

Tehkää kuten pariisilaiset ja nauttikaa puhtaasta ilmasta ja luonnosta laajassa Bois de Boulognen puistossa ja metsässä. Erityisesti viikonloppuisin paikalliset suuntaavat tänne rentoutumaan eväiden, kirjojen ja lelujen kanssa. Pohjoispäästä löytyy myös arkkitehti Frank Gehryn vuonna 2014 valmistunut mestariteos, taidemuseo Fondation Louis Vuitton, jossa voi nauttia modernista taiteesta – tai vaihtoehtoisesti ottaa vain ikoniset selfiet tyylikästä instafeedia varten.

 
Teksti ja kuvat Sari Yli-Salomäki, Häät-lehti 

 

 

Lue romanttisesta jokilaivaristeilystä Viva Glorialla Seinejoella Pariisista Normandian Le Havreen sekä lisää vinkkejä Seinejoen varrelle Häät-lehdestä 2/2022 (ilm. Lehtipisteisiin 5.10.2022).

Lue Häät-lehteä näköislehtenä

Häät-lehden 2/2022 voi lukea ja sisältöön tutustua kätevästi näköislehtenä Issuu.comissa.

ISSUU.COM

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häämatka