Äänestä Vuoden Kaunein Sormus 2018

Vuoden Kaunein Sormus 2018 -kilpailun finaali on käynnissä! Finalistisormukset kertovat hurmaavia tarinoita siitä, miten vahvat suomalaiset naiset ovat inspiroineet korusuunnittelijoita.

Tutustu finaalisormuksiin ja äänestä – voit voittaa itsellesi aidon timantin!

Äänestä ja voita timantti! Vuoden Kaunein Sormus 2018 Finaali

Saat suuremmat kuvat ja sormusten tarinat esille kuvia klikkaamalla!

Vuoden Kaunein Sormus 2018

Valitse suosikkisi, anna sähköpostiosoitteesi ja äänestä!

Käytä koruja rohkeasti! Vuoden Kaunein Sormus -kilpailu tuo esiin korujen käytön helppoutta ja monimuotoisuutta. Vahvat arvokorut kestävät jokapäiväistä käyttöä ja juhlakoruja voi kantaa mukanaan samalla tavoin kuin aurinkolaseja tai juhlakenkiä: koru otetaan esiin korupussukasta esimerkiksi työpaikalla tai juhlissa ja sujautetaan siihen takaisin kotimatkan ajaksi.

Millainen sormus ihastuttaa maailmalla? Miten suomalainen nainen on inspiroinut korusuunnittelijoita?

Vuoden Kaunein Sormus -kilpailussa etsitään designia, joka ihastuttaa myös Suomen rajojen ulkopuolella ja on valmis maailmanvalloitukseen. Lisäksi kilpailutöiden takana on tarinoita siitä, miten suomalaiset naiset ovat vaikuttaneet sormusten suunnitteluun.

Sormuksiin ja niiden suunnittelijoihin voi tutustua myös Messukeskuksessa 19.–21.10. järjestettävillä I love me -messuilla Vuoden kaunein sormus 2018 -osastolla.

Voittajasormuksen suunnittelija palkitaan Suomen Messusäätiön lahjoittamalla 3000 euron stipendillä. Lisäksi hän saa lahjakortin, joka oikeuttaa 500 dollarin timanttitilaukseen Windiamilta. Voittajalla on myös oikeus käyttää Vuoden Kaunein Sormus 2018 Voittaja -titteliä ja logoa mainonnassaan.

Nyt etsitään jo 11. voittajaa

Vuoden kaunein sormus -kilpailun järjestävät vuosittain yhteistyössä I love me -messut ja Häät-lehti & Häät.fi. Vuoden 2018 kilpailussa on yhteistyökumppanina belgialainen timanttikaupan yritys Windiam.

Kilpailu järjestetään tänä vuonna 11. kerran. Kultasepät saivat ilmoittaa omat sormuksensa kisaan kesän ja alkusyksyn aikana. Esiraati valitsi 64 kilpailuun ilmoitetusta työstä 10 sormusta yleisöäänestykseen, jota käydään 31.10. asti.

Esiraatiin kuuluivat radiojuontaja Hanna Kinnunen, Suomen Kultaseppien Liiton toimitusjohtaja Henrik Kihlman, Design District Helsingin hallituksen puheenjohtaja ja Designmuseon yhteistyöpäällikkö Piia Lehtinen, Huutokauppa Helanderin johtava intendentti Hanne Siekkinen, Häät-lehden ja Häät.fin päätoimittaja Sari Yli-Salomäki ja I love me -messujen tiedottaja Riikka Luomanpää

Vuoden kaunein sormus 2018 Kilpailu logot

Lue lisää Häät.fissä:

Festive Esther vaakakuva

Kuva Festive

Sandberg-timanttikorut

Kuva Teemu Töyrylä / Studio Töyrylä

Haaveissa timanttisormus – mitä olisi hyvä tietää ennen ostoksille lähtöä?

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Vihkisormukset