Olli Lindroosin Lumi on Vuoden kaunein sormus 2012

Olli Lindroosin Lumi on Vuoden kaunein sormus

Olli Lindroos tuulettaa arvokasta kilpailuvoittoa täysillä.

Vuoden Kauneimmaksi Sormukseksi palkittiin suunnittelija Olli Lindroosin sormus Lumi. Palkinto luovutettiin Helsingin Messukeskuksessa Gold Silver Watch -messuilla perjantaina 19.10.2012.  Vuoden Kaunein Sormus on Häät-lehden ja Suomen Messujen yhteinen kilpailu. 5 000 euron palkintorahan lahjoittaa Suomen Messusäätiö.

Lumi on kolmiosainensormus, joista sisempi osa "sydän" on vahva moderni klassikko - kaiken alku. Sydäntä ympäröi lumihiutaleen herkkyydellä muotoillut syleilijät, jotka kruunaavat kokonaisuuden. Sormus on suunniteltu vihki- ja kihlasormuskokonaisuudeksi, joka kasvaa kantajansa mukana heidän tarinassaan. 

Esiraadin mukaan kilpailun taso oli erittäin hyvä

”Oli ilo huomata, että Suomessa pystytään edelleen valmistamaan upeita sormuksia sarjavalmisteisinakin. Suurin osa sormuksista oli klassisia vihkisormuksia, joissa on yksi iso kivi.Silti ehdotusten joukossa oli myös erityylisiä sormuksia erilaisille morsiamille”, toteaa esiraadissa mukana ollut suunnittelija Minna Cheung.

- Lumi on kauniisti ja tasapainoisesti toteutettu klassinen timanttisormus, jonka kruunaa upea pääkivi. Timantti on kauneimmillaan isona. Muotoilussa on pystytty yhdistämään nostalgisia ja moderneja piirteitä ilman että lopputulos on sekainen”, Cheung kertoo. 

Lumi voitti kesällä 2012 Häät.fissä käydyn yleisöäänestyksen ylivoimaisesti. Kilpailun voittaja Olli Lindroos tuulettaa voittoa täysillä.

”Tuntuu tietenkin todella hyvältä, kun saa tällaisen palkinnon. Lumi-sormus kertoo lumen tarinaa. Idea syntyi mieleeni, kun seisoin lumisateessa. Talvisessa maisemassa oli jotain todella kaunista ja taianomaista. Jokainen lumihiutale on uniikki ja toista samanlaista ei taivaalta laskeudu”, Lindroos kuvaa.

Lumi-sarjaa valmistetaan valkokullasta ja platinasta. Voitokas sormus on esillä Helsingin Messukeskuksessa I love me -tapahtumakokonaisuudessa Järjestetään Häät –teema-alueella 5m81.

Vuoden Kaunein Sormus -kilpailu

Vuoden Kaunein sormus -kilpailu järjestetään vuosittain. Kisa on kaksivaiheinen. Kilpailuun lähetetyistä ehdotuksista esiraati valitsee ensin 10 sormusta yleisöäänestykseen. Esiraatiin kuuluivat tänä vuonna Häät-lehden päätoimittaja Sari Yli-Salomäki, mallitoimiston johtaja Jenni Ahola, suunnittelija Minna Cheung ja raadin sihteeri, tiedottaja Antti Karjunen. Yleisöäänestys järjestettiin osoitteessa Häät.fi kesä-elokuun välisenä aikana

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Vihkisormukset