Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Vihkisormus

Olli Lindroosin Lumi on Vuoden kaunein sormus 2012

Olli Lindroosin Lumi on Vuoden kaunein sormus

Olli Lindroos tuulettaa arvokasta kilpailuvoittoa täysillä.

Vuoden Kauneimmaksi Sormukseksi palkittiin suunnittelija Olli Lindroosin sormus Lumi. Palkinto luovutettiin Helsingin Messukeskuksessa Gold Silver Watch -messuilla perjantaina 19.10.2012.  Vuoden Kaunein Sormus on Häät-lehden ja Suomen Messujen yhteinen kilpailu. 5 000 euron palkintorahan lahjoittaa Suomen Messusäätiö.

Lumi on kolmiosainensormus, joista sisempi osa "sydän" on vahva moderni klassikko - kaiken alku. Sydäntä ympäröi lumihiutaleen herkkyydellä muotoillut syleilijät, jotka kruunaavat kokonaisuuden. Sormus on suunniteltu vihki- ja kihlasormuskokonaisuudeksi, joka kasvaa kantajansa mukana heidän tarinassaan. 

Esiraadin mukaan kilpailun taso oli erittäin hyvä

”Oli ilo huomata, että Suomessa pystytään edelleen valmistamaan upeita sormuksia sarjavalmisteisinakin. Suurin osa sormuksista oli klassisia vihkisormuksia, joissa on yksi iso kivi.Silti ehdotusten joukossa oli myös erityylisiä sormuksia erilaisille morsiamille”, toteaa esiraadissa mukana ollut suunnittelija Minna Cheung.

- Lumi on kauniisti ja tasapainoisesti toteutettu klassinen timanttisormus, jonka kruunaa upea pääkivi. Timantti on kauneimmillaan isona. Muotoilussa on pystytty yhdistämään nostalgisia ja moderneja piirteitä ilman että lopputulos on sekainen”, Cheung kertoo. 

Lumi voitti kesällä 2012 Häät.fissä käydyn yleisöäänestyksen ylivoimaisesti. Kilpailun voittaja Olli Lindroos tuulettaa voittoa täysillä.

”Tuntuu tietenkin todella hyvältä, kun saa tällaisen palkinnon. Lumi-sormus kertoo lumen tarinaa. Idea syntyi mieleeni, kun seisoin lumisateessa. Talvisessa maisemassa oli jotain todella kaunista ja taianomaista. Jokainen lumihiutale on uniikki ja toista samanlaista ei taivaalta laskeudu”, Lindroos kuvaa.

Lumi-sarjaa valmistetaan valkokullasta ja platinasta. Voitokas sormus on esillä Helsingin Messukeskuksessa I love me -tapahtumakokonaisuudessa Järjestetään Häät –teema-alueella 5m81.

Vuoden Kaunein Sormus -kilpailu

Vuoden Kaunein sormus -kilpailu järjestetään vuosittain. Kisa on kaksivaiheinen. Kilpailuun lähetetyistä ehdotuksista esiraati valitsee ensin 10 sormusta yleisöäänestykseen. Esiraatiin kuuluivat tänä vuonna Häät-lehden päätoimittaja Sari Yli-Salomäki, mallitoimiston johtaja Jenni Ahola, suunnittelija Minna Cheung ja raadin sihteeri, tiedottaja Antti Karjunen. Yleisöäänestys järjestettiin osoitteessa Häät.fi kesä-elokuun välisenä aikana

Muokattu: 10.10.2017

Lue lisää samasta aiheesta

Mitä eroa on laboratoriotimantilla ja luonnontimantilla?

Laboratoriotimantti eli teollisesti valmistettu timantti on hyvä vaihtoehto silloin, kun koruun halu...

Tutustu kevään 2024 suosituimpiin kihla- ja vihkisormuksiin

Häät.fin Sormuskoneen kevään 2024 suosituimmat vihkisormukset, timanttisormukset ja myös miesten vih...

Kultaseppämestari Pekka Kulmala suunnittelee koruja vastuullisesti ja perinteitä kunnioittaen

Kultaseppä Kulmalan sormukset ja korut suunnitellaan ja valmistetaan suurella ammattitaidolla ja rak...

Kotimainen kihla- ja vihkisormus pääsee pisimmälle eettisyydessä ja ekologisuudessa

Voit käyttää kihlasormusta ja vihkisormustasi sekä muita koruja hyvillä mielin, kun valitset Suomess...

Valitse kaunein Olli Johan Lindroos Uniikkisormus

Häämessut netissä -tapahtuman pääkilpailussa voit voittaa huikean OJL-uniikkisormuksen. Osallistu ma...

Unelmien sormus verkkokaupasta – Sormusostoksilla kiireettömästi netissä

Kihla- tai vihkisormuksen on tietenkin oltava huolella valittu ja juuri se oikea. Vaikka et tietäisi...

Mainos: Keskisen Kello

Unelmien sormus verkkokaupasta – Sormusostoksilla kiireettömästi netissä

kihlasormus morsiamen nimettömässä sulhsen käsipuolessa

Odotatko kosintaa vai menitkö juuri kihloihin? Kihla- ja vihkisormuksen hankintaan liittyy suuria tunteita, sillä kutkuttava hääsuunnittelu voi vihdoin alkaa.

Jos nimettömässä säihkyy jo puolison valitsema tai yhdessä hankittu kihlasormus, seuraavaksi onkin vihkisormuksen etsinnän vuoro. Mutta mistä ihmeestä aloittaa? Entä jos kaiken voisi hoitaa rennosti kotisohvalta käsin ilman painetta ostamisesta?

miehen kihlasormus sulhanen pitää morsianta kädestä

Minulleko sormus verkkokaupasta?

Sormusten maailma on yhtä aikaa sädehtivän upea ja hengästyttävän valtava. Jopa koko elämän tärkeimmän korun on tietenkin oltava huolella valittu ja juuri se oikea. Vaikka et tietäisi sormuksista yhtään mitään, se ei haittaa. Sillä nimenomaan verkossa pääset ilman myyjän ohjailua tiettyyn suuntaan sukeltamaan korujen maailmaan omilla ehdoillasi. 

Keskisen Kellon verkkokaupassa korun ostaminen käy kiireettä, asiakaspalvelun opastuksella itselle sopivana aikana. Hinta- ja budjettipaine on tiessään, sillä hinnat on suoraan ilmoitettu, vaikka tarjousta voi toki aina pyytää asiakaspalvelusta.

Toinen toistaan kauniimpien korujen säihkeeseen on kiva uppoutua ja samalla oppia erilaisista sormusmalleista yhä enemmän. Tämä osa häiden suunnittelusta muuttui kertaheitolla ikimuistoisen helpoksi.

Katso Keskisen Kelllo-sormuksia Häät.fin Sormuskoneesta

Keskisen Kellon sormusvalikoima

Löydä Keskisen Kellon verkkokaupasta oma unelmasormuksesi

Keskisenkello.fi

Suomalaisten rakastamat sormusbrändit

Valikoimista löytyvät kaikki suomalaisten rakastamat brändit, kuten Kohinoor ja Festive sekä Lykka. Asiakaspalvelu vastaa kysymyksiin kätevästi chatin kautta tai puhelimitse iltakahdeksaan asti ja verkkokaupasta voi tilata maksuttoman sormusmitan. Mitta kertoo tarkasti oman koon eikä sitä tarvitse lähteä kivijalkaliikkeeseen tarkistuttamaan.

Verkkokaupassa olevien tarkkojen kuvien avulla pääsee fiilistelemään, miltä sormus näyttää käytössä ja mikä parasta, toimitusaika on vain 1–3 päivää. Kaiken lisäksi korulla on jopa 60 päivän palautusoikeus, ellei kyseessä ole tilaustuote tai kaiverruksen kanssa ostettu.

Kohonoor-kihlasormus morsiamen sormusessa

Unelmien sormus ilman stressiä

Sen sijaan, että yrittäisi sovitella aikatauluja yhteen ja viettää sormusliikkeissä jopa tuntikaupalla aikaa etsien sopivaa yksilöä, voi sormuksia fiilistellä sopivina hetkinä rakkaan kanssa kotona.

Kaataa vaikka laseihin kuohuvaa ja miettiä rauhassa millaiset korut sopisivat juuri teille. Samalla voi selailla muitakin koruja häälookeihin sopien. Stressiä vie harteilta pois melkoisesti sekin, ettei myyjälle tarvitse sanoa missään vaiheessa ei. Verkkokaupassa ostopäätöstä saa miettiä ilman epämukavaa oloa juuri niin kauan kuin tarvitsee.

Elämän tärkein koru kotimaiselta perheyritykseltä

Valikoima on todella laaja ja sormuksia voi selailla kätevästi tyylin, hinnan ja materiaalin mukaan. Ilahduttavaa on se, että täältä löytyy ihan jokaisen budjettiin sopiva sormus. Ja koska ollaan ainutlaatuisen ja tunteita herättävän aiheen äärellä, vaikutuksen tekee myös Keskisen Kellon perheyritystausta.

Vuonna 1982 Alavuden Tuurissa perustettu yritys myy vain aitoja tuotteita kotimaisilta valmistajilta sekä Suomen virallisilta maahantuojilta. Tämä kaikki takaa sen, että sormusten aitouteen voi luottaa sataprosenttisesti. Hääpäivänä nimettömässä kimaltelee siis takuuvarmasti aito ja yhdessä rakkaudella valittu yksilö.

morsian hymyilee pitäessään sulhasen kasvoista

Keskisen Kello

Sähköposti asiakaspalvelu@keskisenkello.fi

Verkkokauppa

Keskisenkello.fi

Facebook Keskisen Kello Oy

Instagram @keskisenkello

Keskisen Kellon edustamat kotimaiset brändit

Kohinoor

Festive

Lykka

Katso kaikki Keskisen Kellon

Kihlasormukset

Vihkisormukset

 

Teksti Tanja Hakala

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä KESKISEN KELLO

Muokattu: 7.6.2024