Rakkautta ensisilmäyksellä.

Kun sinulla on tuote tai palvelu, josta morsiamen, sulhasen tai heidän läheistensä tulisi tietää, etsitään Häät-kanavista sinulle sopiva tapa kertoa siitä heille.

Jutellaanko lisää mainonnasta hääpareille?

Häät PRO Yrityksille

Autamme yli 1000 yritystä tavoittamaan häitä suunnittelevat asiakkaat. Häät on Suomen suurin hääaiheinen sisältömediaperhe. Häät-lehti, Häät.fi, Häämessut netissä ja somekanavat ja uutiskirjeet välittävät markkinointiviestisi tehokkaasti juuri oikealle kohderyhmälle. Tavoitamme joka viikko yli 50.000 häistä kiinnostunutta suomalaista. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva tapa mainostaa.

Tiimin yhteystiedot

Häät-median ammattitaitoinen ja niin ystävällinen porukka on ollut korvaamaton tuki yrityksellemme uusien haasteiden edessä keksimällä uusia tapoja tavoittaa suomalaiset hääparit.

Jaana Ruuskanen, Calligraphen

Ratkaisut mainostajalle

Mitä ja miten haluat mainostaa tai mikä on sinulle sopivin kanava tai ajankohta? Tässä kiinnostavia vaihtoehtoja hääparien tavoittamiseen.

Mainonta Häät.fissä

Kun haluat tehdä tuloksellista mainontaa hääpareille, valitse kanavaksi Suomen tavoittavin hääaiheinen verkkomedia ja hääparien sähköinen hääsuunnittelusovellus Häät.fi.

Mainokset Häät-lehdessä

Mietitkö printtimainosta hääpareille? Suomen suosituin ja aidosti suomalainen häälehti Häät tarjoaa ilmoituksellesi arvokkaan ympäristön kahdesti vuodessa tammikuussa ja lokakuussa. Lukija voi valita myös sähköisen näköislehden.

Häämessut netissä

Häämessut netissä tarjoaa alustan esitellä Suomen makeimpia häätuotteita ja mielenkiintoisimpia palveluja sekä inspiroivaa ohjelmaa ja arvontoja yli 10.000 hengen messuyleisölle kaksi kertaa vuodessa.

Somemainonta Häät-kanavissa

Tavoita häistä kiinnostunut kohderyhmä tehokkaasti Häät-median somekanavissa Facebookissa ja Instagramissa.

Tuotemainonta

Mainosta suoraan tuotteita, älä pelkästään brändiä tai yritystä. Nykyään asiakas arvostaa nopeutta ja toimii heti, kun löytää hänelle oikean tuotteen. Näytä rohkeasti myös hinta, kun mainostat tuotettasi tai palveluasi.

Brändimainonta

Lisää yrityksesi tunnettavuutta ja tuotteidesi haluttavuutta hääparien keskuudessa näkyvällä brändimainonnalla.

Bannerimainonta

Bannerimainonta eli display-mainonta osuu erikoismediassa tarkasti rajattuun kohderyhmään tehokkaasti. Kun haluat tehdä tuloksellista mainontaa hääpareille, valitse kanavaksi Suomen tavoittavin hääaiheinen verkkomedia Häät.fi.

Sisältömarkkinointi

Sisältömarkkinointi tarjoaa sopivan kokoisia mainosvaihtoehtoja yhden tuotteen Mainospalasta aina laajoihin sisällöllisiin toteutuksiin. Voit myös valjastaa Häät-tiimin luomisvoiman ja tilata kokonaisuuden avaimet käteen -periaatteella.

Tapahtumamarkkinointi

Järjestätkö hääaiheisen tapahtuman tai messut morsiamille, sulhasille tai molemmille? Valitaan yhdessä sopiva tapa mainostaa tapahtumaa hääpareille, jotta tapahtumastasi tulee hitti eikä huti. Häät-kanavissa mainontaa voidaan tehdä paikallisesti tai valtakunnallisesti.


Häämessut netissä

Syksyn sähköisin tapahtuma Häämessut netissä yhdisti jälleen tehokkaasti hääparit ja alan yrityksien palvelut. Verkkomessuilla oli 5 päivän aikana yhteensä 9.255 kävijää. Seuraavat, järjestyksessään 5. Häämessut netissä tulossa taas keväällä 2022.

TUTUSTU OSASTOVAIHTOEHTOIHIN

Näitä tuotteita suosittelemme

Tutustu laajaan valikoimaan mainosvaihtoehtoja Häät-kanavissa. Klikkaa mieleisesi tuotteet ostoskoriin ja osta heti!

Mainospala Häät-lehdessä

Haluatko tuotteesi luonnolliseksi osaksi upean Häät-lehden sisältöä? Mainospala integroi hääpareja kiinnostavat tuotteet tai palvelut Häät-lehden sisältöön sisältömainonnan keinoin.

Kokosivun mainos Häät-lehdessä

Kokosivun mainos Häät-lehdessä rakentaa brändiäsi, herättää häitä suunnittelevien ostajien kiinnostuksen ja lisää ostohalukkuutta.

Häät.fi Paraatibanneri 50.000 näyttöä

Paraatibanneri on näkyvin mainospaikka ja tehokkain kampanjapaikka Häät.fi-palvelussa. Mainoksesi nähdään 50.000 kertaa.

Mainonta Häät.fi Sormuskoneessa Premium-tasolla

Sormuskoneen avulla potentiaaliset ostajat suodattavat ja etsivät mieleisensä tuotteet ja siirtyvät yhdellä klikkauksella korumerkin omille nettisivuille tai jälleenmyyjän sivuille.

Iso näyteikkuna Häät-lehdessä

Näyttävästä kuvasta ja yhteystiedoista koostuva mainos Häät-lehden Näyteikkuna-osiossa herättää kiinnostuksen tuotteeseesi!

Aukeaman sisällöllinen mainos Häät-lehdessä

Haluatko esitellä tuotteesi tai yrityksesi sisältö ja tarinat edellä? Hääpareja kiinnostavat tuotteet tai palvelut tuodaan natiivimainonnan keinoin osaksi Häät-lehden ja Häät.fin laadukasta sisältöä.

Puolensivun mainos Häät-lehdessä

Puolensivun mainos Häät-lehdessä rakentaa brändiäsi ja lisää kohderyhmän kiinnostusta ja ostohalukkuutta.

Häät.fi Boxibanneri 30.000 näyttöä

Boxibanneri on helppo kohdistaa juuri oikeille silmäpareille ja on sen vuoksi tehokas mainospaikka Häät.fi-palvelussa. Mainoksesi nähdään 30.000 kertaa.

Häät.fi Hääpalvelut - Yrityssivu Kultatasolla

Häät.fi Hääpalvelut on maamme suosituin häähakemisto. Kultatasolla yrityssivu huomataan, ja yhteystiedot johdattavat lukijan edelleen omille nettisivuillesi tai somekanaviisi.

Mainonta Häät.fi Hääpukukoneessa Premium-tasolla

Hääpukukoneen avulla morsiamet suodattavat ja etsivät mieleisensä mekot ja siirtyvät yhdellä klikkauksella hääpukumerkin tai -myymälän omille nettisivuille.

Häät.fi Hääpalvelut - Yrityssivu Perustasolla

Häät.fi Hääpalvelut on maamme suosituin häähakemisto. Perustasolla oleva yrityssivu näkyy kategoriansa listauksessa, mutta sitä ei mainosteta sivustolla. Näkyvyys Perustasolla on MAKSUTON!

Häät.fi Mainosartikkeli

Häät.fi Mainosartikkeli välittää viestisi kuvin, sanoin ja videoin sekä johdattaa lukijan edelleen omille nettisivuillesi tai kivijalkakauppaan.

Häät-lehti on laadukas ja kotimainen

Häät-lehteä lukevat noin 25–35-vuotiaat häitään suunnittelevia morsiusparit ja heidän läheisensä. 91,3 % lukijoista on sitä mieltä, että Häät-lehdessä olevat mainokset esittelevät kiinnostavia tuotteita ja palveluita. Lukijat pitävät mainoksista, katsovat niiden sopivan hyvin häälehden sisältöön ja antavan hyödyllistä tietoa ja ostosvinkkejä.

Lukijasuhde Häät-lehteen on poikkeuksellisen tiivis. Lehti säilytetään ja siihen palataan monia kertoja häiden suunnittelun aikana. Jokaista Häät-lehden numeroa lukee 81.900 omia tai läheistensä häitä suunnittelevaa suomalaista.

Häät-lehti on ainoa kotimainen häälehti. Lehti ilmestyy kahdesti vuodessa ja printtilehden painosmäärä on noin 15.000 kappaletta, tärkeimpinä irtonumeromyyntikanavia ovat lehtipisteet ja alan kuluttajamessut ympäri maata. Lisäksi lehti on saatavilla 24/7 näköisversiona Issuu.comissa. Häät-lehti tehdään ensimmäisestä sivusta viimeiseen suomalaiselle lukijalle ja sille on myönnetty Avainlipputunnus.

Häät.fi on suosituin

Häät.fi on hääparien ja heidän läheistensä suosima Suomen johtava* hääaiheinen verkkopalvelu, joka tarjoaa hääpareille sähköiset häiden suunnittelutyökalut maksutta. Vuonna 2021 Häät.fi-sivustolla tehtiin yli 1,4 miljoonaa sivunlatausta ja viikossa sitä käytti keskimäärin 12.200 eri kävijää. Häät.fi auttaa hääpareja järjestämään verrattomat häät helposti.

Häät.fi tarjoaa laadukkaan ja kotimaisen häämaailman, josta löytyy tietoa, inspiraatiota, palveluita, katsottavaa, koettavaa ja osallistuttavaa. Kymmenet tuhannet hääparit vuosittain käyttävät Häät.fissä hääpalveluiden hakemistoa, budjettilaskuria, vieraslistaa ja muistilistaa sekä Hääpukukonetta ja Sormuskonetta apuna matkallaan kohti hääpäivää.

Häät.fi on suomalainen palvelu ja sille on myönnetty Avainlippu-tunnus.

* Semrush.com 17.12.2020

Natiivimainonta koskettaa

Onko sinulla tuote tai palvelu, jonka toivoisit häitä suunnittelevien löytävän? 

Sisällöllinen mainos eli natiivimainos Häät-lehdessä koetaan tarpeelliseksi ja inspiroivaksi tavaksi löytää tuotteita ja palveluita omiin häihin. Lukija kohtaa tuotettasi esittelevän mainoksen toimitukselliseen aineistoon integroituna eli juuri siellä, mistä hän sitä etsii.

Voit luottaa Häät-tiimin asiantuntemukseen tuotteitasi esittelevän sisällön muotoilussa ja tuottamisessa.

Suunnitellaan sinullekin ratkaisu, joka toimii.

Sanna Laaksonen

asiakkuuspäällikkö 044 3781154 sanna.laaksonen@editus.fi

Tanja Hakala

tuottaja 045 6314099 tanja.hakala@editus.fi

Elli Ojankoski

tuottaja 040 5464967 elli.ojankoski@editus.fi

Sari Yli-Salomäki

päätoimittaja, yrittäjä 040 5057345 sari.yli-salomaki@editus.fi