Mainonta Häät-somekanavissa

Tavoita häistä kiinnostuneet tehokkaasti Häät-median somekanavissa Facebookissa ja Instagramissa. Räätälöimme tarpeisiisi sopivan mainoskampanjan ja kohdistamme sen tarkasti oikealle kohderyhmälle.

Häät-median somekampanjalla saatiin tehokkaasti palautettua varaustilanne normaaliksi koronan aiheuttamasta tukalasta tilanteesta huolimatta.

Tiina Grön
Hääpukuliike Fiancée

Tutustu somemainonnan vaihtoehtoihin

Mainostamalla tuotteitasi tai palveluitasi Häät-somekampanjalla tavoitat hääparit heidän lempikanavissaan.

Häät Somepaketti M

Hääyleisön rakastamien Häät-somekanavien välityksellä tuotteesi tai uutisesi kohtaa käyttäjän hänen suosikkikanavassaan. Tarvitsetko boostia tuotteillesi, tapahtumallesi tai nettikaupallesi?

Häät Somepaketti L

Tarvitsetko liikennettä verkkokauppaan tai nettisivuillesi? Somemainonta kohdistetaan relevantille häistä kiinnostuneelle kohderyhmälle mm. Facebookissa ja Instagramissa.

Häät Somepaketti XL

Etsitkö tehokasta ja pitkäkestoista somenäkyvyyttä, jolla tavoitat oikean kohderyhmän ja ohjaat liikennettä verkkokauppaasi joka päivä usean kuukauden ajan? Tällöin Somepaketti XL on oikea ratkaisu sinulle.

Natiivisisällön mainostus somessa

Kun hyvää digitaalista sisältöä mainostetaan somekanavissa, laajempi joukko potentiaalisia asiakkaita löytää liiketoiminnallesi tärkeän sisällön pariin.

Me autamme!

Tarvitsetko apua sinulle sopivan mainosmuodon valinnassa tai kiinnostaako tarjous isommasta kokonaisuudesta? Soita tai lähetä viesti.

Sanna Laaksonen

asiakkuuspäällikkö 044 3781154 sanna.laaksonen@editus.fi

Sari Yli-Salomäki

päätoimittaja, yrittäjä 040 5057345 sari.yli-salomaki@editus.fi