Häät.fi Mainosartikkeli

Häät.fi Mainosartikkeli välittää viestisi kuvin, sanoin ja videoin sekä johdattaa lukijan edelleen omille nettisivuillesi tai kivijalkakauppaan.

Kuvat ovat mielestäni oikein hyviä, ja kuten täällä töissä jo olemme puhuneet, juttu kuulostaa Krapilta. Meillä on nyt paljon lupauksia täytettävänä vieraillemme! Tehdään toistekin yhteistyötä tällaisen mainoksen merkeissä!

Karoliina Helenius
Krapi

LUE CASE

Mainosartikkeli kertoo enemmän 

Mainosartikkelin avulla mainostat tarkasti juuri oikealle kohderyhmälle Häät.fi-palvelussa.

Mainosartikkeli voi sisältää tekstiä, kuvia, videoita ja hyperlinkkejä. Hinta ei sisällä artikkelin kirjoitusta tai tuotteiden kuvausta, mutta ne voidaan tuottaa laadukkaasti lisäpalveluna.

Mainosartikkelia markkinoidaan Häät.fi-sisältökoostesivuilla tehostetusti 12 kk ajan.

Valitse Häät.fi Mainosartikkeli, kun...

Me autamme!

Tarvitsetko apua sinulle sopivan mainosmuodon valinnassa tai kiinnostaako tarjous isommasta kokonaisuudesta? Soita tai lähetä viesti.

Sanna Laaksonen

asiakkuuspäällikkö 044 3781154 sanna.laaksonen@editus.fi

Tanja Hakala

tuottaja 045 6314099 tanja.hakala@editus.fi

Häät.fi on suosituin

Häät.fi on hääparien ja heidän läheistensä suosima Suomen johtava* hääaiheinen verkkopalvelu, joka tarjoaa hääpareille sähköiset häiden suunnittelutyökalut maksutta. Vuonna 2020 Häät.fi-sivustolla tehtiin yli 1,5 miljoonaa sivunlatausta ja viikossa sitä käytti keskimäärin 12.700 eri kävijää. Häät.fi auttaa järjestämään verrattomat juhlat helposti.

Häät.fi tarjoaa laadukkaan ja kotimaisen häämaailman, josta löytyy tietoa, inspiraatiota, palveluita, katsottavaa, koettavaa ja osallistuttavaa. Kymmenet tuhannet hääparit vuosittain käyttävät Häät.fissä hääpalveluiden hakemistoa, budjettilaskuria, vieraslistaa ja muistilistaa sekä Hääpukukonetta ja Sormuskonetta apuna matkallaan kohti hääpäivää.

Häät.fi on aidosti suomalainen palvelu ja sille on myönnetty Avainlippu-tunnus

* Semrush.com 17.12.2020

Natiivimainonta koskettaa

Onko sinulla tuote tai palvelu, jonka toivoisit häitä suunnittelevien löytävän? 

Sisällöllinen mainos eli natiivimainos Häät-lehdessä koetaan tarpeelliseksi ja inspiroivaksi tavaksi löytää tuotteita ja palveluita omiin häihin. Lukija kohtaa tuotettasi esittelevän mainoksen toimitukselliseen aineistoon integroituna eli juuri siellä, mistä hän sitä etsii.

Voit luottaa Häät-tiimin asiantuntemukseen tuotteitasi esittelevän sisällön muotoilussa ja tuottamisessa.