Häät.fi Hääpalvelut - Yrityssivu Kultatasolla

Häät.fi Hääpalvelut on maamme suosituin häähakemisto. Kultatasolla yrityssivu huomataan, ja yhteystiedot johdattavat lukijan edelleen omille nettisivuillesi tai somekanaviisi.

Varmista että hääparit huomaavat yrityksesi Häät.fissä juuri silloin, kun he vaihtoehtojaan punnitsevat.

Kultataso nostaa yrityssivun estradille

Joka kuukausi Häät.fin yrityssivuja luetaan yli 6.000 kertaa.

Kun tilaat Kultatason, yritysprofiilisi mainosruutu näkyy kategoriansa ylimpien joukossa sekä tiheästi eri puolilla Häät.fi-sivustoa, mm. etusivun Hääpalvelut-karusellissa.

Mainosruutu houkuttelee kävijää klikkaamaan Häät.fi-sivullesi myös Hääpalvelut-listausten ylimpänä näytettävässä “Suosittelemme”-osiossa. 

Kultatason näkyvyys poistaa muiden yritysten bannerimainonnan omalta yrityssivultasi.

Mainosnäkyvyys on voimassa 12 kk ajan.

Päivität yrityssivusi tietoja milloin ja missä haluat, katso aineisto-ohje alla.

Tutustu Häät.fi Hääpalvelut -hakemistoon täällä.

Valitsemalla Kultatason Häät.fi Hääpalvelut-hakemistossa...

Me autamme!

Tarvitsetko apua sinulle sopivan mainosmuodon valinnassa tai kiinnostaako tarjous isommasta kokonaisuudesta? Soita tai lähetä viesti.

Sanna Laaksonen

asiakkuuspäällikkö, customer success manager 044 3781154 sanna.laaksonen@editus.fi

Vangitse kiinnostus Häät.fi-yrityssivun avulla

Häät.fi Hääpalvelut -hakemisto tarjoaa alalla toimiville yrityksille pitkäaikaista näkyvyyttä juuri siellä, mistä häiden järjestämiseen tarvittavia tuotteita ja palveluita etsitään. Mainoksesi näkyy aina tarkasti oikeassa paikassa. Aloita luomalla uusi sivu maksutta.

Luomalla yrityssivun luot myös pysyvät, omille kotisivuillesi ja verkkokauppaasi ohjaavat linkit eli ns. backlinkit, jotka nostavat oman sivustosi arvoa Googlen algoritmeissa.

Häät.fitä käytti häiden suunnitteluun keskimäärin 52,8K käyttäjää kuukaudessa ja sivustolla tehtiin 1.4M sivunavausta vuonna 2021.

Haut lisääntyivät rajusti tammikuussa 2022

Tammikuussa Hääpalvelut-hakemistossa sivunavausten määrä nousi 15 486 sivunavaukseen, lähes kolme kertaa enemmän kuin joulukuussa 2021 ja palveluita etsittiin melkein 30 prosenttia vilkkaammin kuin tammikuussa 2021. Lue lisää täällä.

Tutustu lähemmin

Häät.fi on suosituin Suomessa

Häät.fi auttaa hääpareja järjestämään verrattomat häät helposti. Häät.fi on hääparien ja heidän läheistensä suosima Suomen johtava* häämedia, joka tarjoaa hääpareille sähköiset häiden suunnittelutyökalut maksutta. Häät.fissä luetaan yli 1 miljoona sivua vuodessa. (*Semrush.com 2.6.2022)

Keskimäärin 34.400 aktiivista käyttäjää kuukaudessa **

**Google Analytics 1.1.–31.12.2022

Häät.fi tarjoaa laadukkaan ja kotimaisen häämaailman, josta löytyy tietoa, inspiraatiota, palveluita, katsottavaa, koettavaa ja osallistuttavaa. Kymmenet tuhannet hääparit vuosittain käyttävät Häät.fissä hääpalveluiden hakemistoa, budjettilaskuria, vieraslistaa ja muistilistaa sekä Hääpukukonetta ja Sormuskonetta apuna matkallaan kohti verratonta hääpäivää.

Häät.fi on vastuullinen suomalainen verkkopalvelu ja sille on myönnetty Avainlippu-tunnus.

Tutustu vaihtoehtoihin