Häät.fi Hääpalvelut - Yrityssivu Kultatasolla

Häät.fi Hääpalvelut on maamme suosituin häähakemisto. Kultatasolla yrityssivu huomataan, ja yhteystiedot johdattavat lukijan edelleen omille nettisivuillesi tai somekanaviisi.

Herätä huomiota ja varmista että yrityssivusi huomataan Häät.fissä.

Kultataso nostaa yrityssivun estradille

Joka kuukausi Häät.fin yrityssivuja luetaan yli 6.000 kertaa.

Kun tilaat Kultatason, yritysprofiilisi mainosruutu näkyy kategoriansa ylimpien joukossa sekä tiheästi eri puolilla Häät.fi-sivustoa, mm. etusivun Hääpalvelut-karusellissa.

Mainosruutu houkuttelee kävijää klikkaamaan Häät.fi-sivullesi myös Hääpalvelut-listausten ylimpänä näytettävässä “Suosittelemme”-osiossa. 

Kultatason näkyvyys poistaa muiden yritysten bannerimainonnan omalta palvelusivultasi.

Mainosnäkyvyys on voimassa 12 kk ajan.

Päivität yrityssivusi tietoja milloin ja missä haluat, katso aineisto-ohje alla.

Jos yritykselläsi ei ole vielä omaa sivua Häät.fissä, aloita luomalla sivu >>

Tutustu Häät.fi Hääpalvelut -hakemistoon täällä.

Valitsemalla Kultatason Häät.fi Hääpalvelut-hakemistossa...

Me autamme!

Tarvitsetko apua sinulle sopivan mainosmuodon valinnassa tai kiinnostaako tarjous isommasta kokonaisuudesta? Soita tai lähetä viesti.

Sanna Laaksonen

asiakkuuspäällikkö 044 3781154 sanna.laaksonen@editus.fi

Häät.fi on suosituin

Häät.fi on hääparien ja heidän läheistensä suosima Suomen johtava* hääaiheinen verkkopalvelu, joka tarjoaa hääpareille sähköiset häiden suunnittelutyökalut maksutta. Vuonna 2021 Häät.fi-sivustolla tehtiin yli 1,4 miljoonaa sivunlatausta ja viikossa sitä käytti keskimäärin 12.200 eri kävijää. Häät.fi auttaa hääpareja järjestämään verrattomat häät helposti.

Häät.fi tarjoaa laadukkaan ja kotimaisen häämaailman, josta löytyy tietoa, inspiraatiota, palveluita, katsottavaa, koettavaa ja osallistuttavaa. Kymmenet tuhannet hääparit vuosittain käyttävät Häät.fissä hääpalveluiden hakemistoa, budjettilaskuria, vieraslistaa ja muistilistaa sekä Hääpukukonetta ja Sormuskonetta apuna matkallaan kohti hääpäivää.

Häät.fi on suomalainen palvelu ja sille on myönnetty Avainlippu-tunnus.

* Semrush.com 17.12.2020