Häät.fi Hääpalvelut - MAKSUTON Yrityssivu

Häät.fi Hääpalvelut on maamme suosituin häähakemisto. Perustasolla oleva yrityssivu näkyy kategoriansa listauksessa, mutta sitä ei mainosteta sivustolla. Näkyvyys Perustasolla on ILMAINEN!

Yrityssivun luomisessa kului vain 5 min ja Häät-ylläpito julkaisi sen parissa päivässä. Upea palvelu! Kiitos tästä!

Luo tili ja maksuton Yrityssivu Häät.fi Hääpalvelut hakemistoon

LUO TILI

Maksuton Perustason yrityssivu parantaa yrityksesi näkyvyyttä verkossa

Joka kuukausi Häät.fin yrityssivuja luetaan yli 6.000 kertaa. Tutustu Häät.fi Hääpalvelut -hakemistoon täällä.

Kun luot Yrityssivun Perustasolle, Yrityssivusi nimi näkyy kategoriansa aakkosellisesti järjestetyssä listauksessa ja käyttäjien tekemissä suodatuksissa.

Maksullinen Kultataso tehostaa näkyvyyttä ja lisää klikkejä sivulle

Halutessasi voit parantaa näkyvyyttä Häät.fissä maksullisella tasolla. Mainostason ominaisuuksiin kuuluu kuvallinen mainosruutu, joka houkuttelee kävijää klikkaamaan Yrityssivullesi Hääpalvelut-listausten ylimpänä näytettävässä osiossa ja ympäri Häät.fi-sivustoa. 

Kultatason näkyvyys poistaa myös muiden yritysten bannerimainonnan omalta palvelusivultasi. Tutustu mainostamiseen Kultatasolla.

Kun haluat luoda oman yritystilin ja Yrityssivun tai päivittää Yrityssivusi tietoja milloin ja missä haluat, klikkaa auki "Aineisto-ohje" alla.

Perustamalla maksuttoman Yrityssivun Häät.fi Hääpalvelut-hakemistossa...

Me autamme!

Tarvitsetko apua sinulle sopivan mainosmuodon valinnassa tai kiinnostaako tarjous isommasta kokonaisuudesta? Soita tai lähetä viesti.

Sanna Laaksonen

asiakkuuspäällikkö, customer success manager 044 3781154 sanna.laaksonen@editus.fi

Vangitse kiinnostus Häät.fi-yrityssivun avulla

Häät.fi Hääpalvelut -hakemisto tarjoaa alalla toimiville yrityksille pitkäaikaista näkyvyyttä juuri siellä, mistä hääparit etsivät häiden järjestämiseen tarvittavia tuotteita ja palveluita. Mainoksesi näkyy aina tarkasti oikeassa paikassa. Aloita luomalla uusi sivu maksutta.

Luomalla yrityssivun luot myös pysyvät, omille kotisivuillesi ja verkkokauppaasi ohjaavat linkit eli ns. backlinkit, jotka nostavat oman sivustosi arvoa Googlen algoritmeissa.

Tutustu lähemmin

Häät.fi on suosituin Suomessa

Häät.fi auttaa hääpareja järjestämään verrattomat häät helposti. Häät.fi on hääparien ja heidän läheistensä suosima Suomen johtava* häämedia, joka tarjoaa hääpareille sähköiset häiden suunnittelutyökalut maksutta. Häät.fissä luetaan yli 1 miljoona sivua vuodessa. (*Semrush.com 2.6.2022)

Keskimäärin 34.400 aktiivista käyttäjää kuukaudessa **

**Google Analytics 1.1.–31.12.2022

Häät.fi tarjoaa laadukkaan ja kotimaisen häämaailman, josta löytyy tietoa, inspiraatiota, palveluita, katsottavaa, koettavaa ja osallistuttavaa. Kymmenet tuhannet hääparit vuosittain käyttävät Häät.fissä hääpalveluiden hakemistoa, budjettilaskuria, vieraslistaa ja muistilistaa sekä Hääpukukonetta ja Sormuskonetta apuna matkallaan kohti verratonta hääpäivää.

Häät.fi on vastuullinen suomalainen verkkopalvelu ja sille on myönnetty Avainlippu-tunnus.

Tutustu vaihtoehtoihin