Häät.fi Hääpalvelut - Yrityssivu Perustasolla

Häät.fi Hääpalvelut on maamme suosituin häähakemisto. Perustasolla oleva yrityssivu näkyy kategoriansa listauksessa, mutta sitä ei mainosteta sivustolla. Näkyvyys Perustasolla on MAKSUTON!

Varmista että hääparit löytävät yrityksesi Häät.fissä.

Maksuton Perustaso parantaa yrityksesi näkyvyyttä verkossa

Joka kuukausi Häät.fin yrityssivuja luetaan yli 10.000 kertaa.

Kun luot yrityssivun Perustasolle, yrityksesi näkyy kategoriansa aakkosellisesti järjestetyssä listauksessa ja käyttäjien tekemissä suodatuksissa.

Mainosruutu houkuttelee kävijää klikkaamaan Häät.fi-sivullesi myös Hääpalvelut-listausten ylimpänä näytettävässä “Suosittelemme”-osiossa. 

Kultatason näkyvyys poistaa muiden yritysten bannerimainonnan omalta palvelusivultasi.

Näkyvyys on voimassa 12 kk ajan.

Päivität yrityssivusi tietoja milloin ja missä haluat, katso aineisto-ohje.

Aloita luomalla oma yrityssivu >>

Tutustu Häät.fi Hääpalvelut -hakemistoon täällä.

Perustamalla Perustason yrityssivun Häät.fi Hääpalvelut-hakemistossa...

Me autamme!

Tarvitsetko apua sinulle sopivan mainosmuodon valinnassa tai kiinnostaako tarjous isommasta kokonaisuudesta? Soita tai lähetä viesti.

Sanna Laaksonen

asiakkuuspäällikkö 044 3781154 sanna.laaksonen@editus.fi

Häät.fi on suosituin

Häät.fi on hääparien ja heidän läheistensä suosima Suomen johtava* hääaiheinen verkkopalvelu, joka tarjoaa hääpareille sähköiset häiden suunnittelutyökalut maksutta. Vuonna 2020 Häät.fi-sivustolla tehtiin yli 1,5 miljoonaa sivunlatausta ja viikossa sitä käytti keskimäärin 12.700 eri kävijää. Häät.fi auttaa järjestämään verrattomat juhlat helposti.

Häät.fi tarjoaa laadukkaan ja kotimaisen häämaailman, josta löytyy tietoa, inspiraatiota, palveluita, katsottavaa, koettavaa ja osallistuttavaa. Kymmenet tuhannet hääparit vuosittain käyttävät Häät.fissä hääpalveluiden hakemistoa, budjettilaskuria, vieraslistaa ja muistilistaa sekä Hääpukukonetta ja Sormuskonetta apuna matkallaan kohti hääpäivää.

Häät.fi on aidosti suomalainen palvelu ja sille on myönnetty Avainlippu-tunnus

* Semrush.com 17.12.2020