Häät-brändin tarina

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Häät-brändin tarina

Häät-lehti

Häät suunnittelee kanssasi joka päivä

Lämpimästi tervetuloa Häät.fin häähumun täyttäville sivuille! Tämä sähköinen palvelumme on uudistettu syksyllä 2017 kokonaan, ja käytössäsi on nyt ehtymättömästi hääinspiraatiota ja mahtavat suunnittelutyökalut, jotka nimesimme Hääpoluksi.

Häät-brändin tarina alkoi, kun sain idean ensimmäisen suomalaisen häälehden julkaisemisesta vuonna 1993, ja perustin julkaisutoimintaa varten yrityksen Editus Oy:n. Suomessa orasti häiden renessanssi vaisujen 70- ja 80-lukujen jälkeen. Häät olivat taas suurempia ja kauniimpia, ja hääparit etsivät uusia ideoita vieraidensa viihdyttämiseen. Uutta yrittäjää kannustivat ja ensimmäisen häälehden julkaisemisen mahdollistivat ennakkoluulottomat, uuden trendin huomanneet mainostajat, muun muassa Kalevala Korun silloinen toimitusjohtaja Marja Usvasalo.

Olen niin iloinen, että alansa edelläkävijä Häät-lehti sai heti upean vastaanoton ja on ilmestynyt kahdesti vuodessa jo 30 vuotta. Vuonna 2014 Häät-lehti julkaistiin painetun lehden lisäksi myös digilehtenä, ensimmäisenä alallaan Suomessa.

 

Häät.fin Hääpolulla häiden suunnittelutyökalut

Häät-lehti ja vuosien myötä rinnalle kukoistamaan kasvanut Häät.fi toimitetaan, koodataan, kuvataan ja painetaan Suomessa, ja mediaperheelle on myönnetty suomalaisen työn Avainlippu-tunnus. Häät-median kotipesä sijaitsee Helsingin Kruununhaassa tunnelmallisen jugendtalon kivijalassa osoitteessa Välikatu 2.

Häät-brändin missio on antaa inspiraatiota ja konkreettisia neuvoja hääpareille ja heidän läheisilleen häiden järjestelyissä. Innostunut ja asiantunteva tiimi haistelee trendejä ja uutuuksia maailmalta, soveltaa suomalaisia hääperinteitä nykypäivään ja toimittaa julkaistavaan muotoon ihania tarinoita suomalaisten viettämistä häistä, joista on iloa omia häitään vuorostaan suunnitteleville.

Vuonna 2023 Häät-lehti juhli 30-juhlavuottaan – takana on siis peräti 30 vuotta yhtä juhlaa yhdessä tiedonjanoisten suomalaisten hääparien ja idearikkaiden hääalan yhteistyökumppaneiden kanssa. Olen kiitollinen jokaisesta hetkestä, jonka tiimini kanssa olen saanut viettää kanssanne!

Sari Yli-Salomäki

Häät-lehden & Häät.fin perustaja ja yrittäjä

P.S. Lähetä meille palautetta – mielipiteesi on meille tärkeä! Kohtaat meidät Häät-tiimiläiset Häät.fin lisäksi myös silloin, kun fiilistelet tulevaa juhlapäivää sohvan nurkassa upeaa Häät-lehteä tai Häät-somekanavia tai Häämessut netissä -osastoja selaillen.

Muokattu: 3.1.2023