Häät PRO Blogi

Löydä uusia näkökulmia suomalaiseen häähumuun, lue hääalalla toimivien yritysten case-tarinoita ja poimi ajankohtaista tietoa ja vinkkejä tulokselliseen markkinointiin hääekosysteemissä.

1.11.2021

Suosituimmat Hääpalvelut 2021 julkaistaan pian Häämessuilla netissä

Häämessuilla netissä -tapahtumassa la 6.11.2021 Elli paljastaa, mitkä ovat olleet vuoden 2021 suosituimmat hääpalvelut. Hän myös haastattelee listan ykköstä, ja TOP 50 listan yritykset julkaistaan Häät.fissä.

1.11.2021

Miten voin tehdä Häät.fi Hääpalvelut-sivustani entistä paremman ja suositumman?

Jotta yrityssivusi Hääpalvelut-hakemistossa tuottaa maksimaalista hyötyä, haluat varmistaa että sivusi on ajan tasalla, kiinnostava, koukuttava ja herättää tarpeen siirtyä omiin kanaviisi eli nettisivuille tai somekanaviin.

20.8.2021

Miten nuori yritys voi hakea Häät PRO -stipendiä?

Oletko perustanut yrityksen hääalalle alle kolme vuotta sitten? Tiesitkö että voit hakea mediastipendia Häät-medialta.

5.8.2021

Elli Ojankoski tuli Häät-tiimiin kehittämään digipalveluja entistä paremmiksi

Häämessut netissä -tapahtuman Häämessu-TV:n ohjelmista tutuksi tullut Elli Ojankoski, 29, liittyi Häät-tiimiin elokuun alussa. Uudessa tehtävässään Elli tulee keskittymään Häät-median digitaalisen liiketoiminnan johtamisen ja kehittämisen mallien kehittämiseen.

2.8.2021

Korona päättyy. Syntyykö Suomessa hääboomi vuonna 2022?

Koronan vaikutukset hiipuvat jo, ja häitä vietetään runsaasti loppukesän 2021 aikana. Kaikki talousennusteet tukevat myös käsitystä, että talous ja myönteiset näkymät vahvistuvat edelleen. Oletko sinä (ja yrityksesi) siihen valmis?

30.6.2021

Case: Sisällöllinen mainossivu houkutteli hääparit Haasi Mirror Houses -huoneistoihin

"Häitä tulvii ovista ja ikkunoista!" Haasi Mirror Houses sopi Häät-lehden sisältökokonaisuuteen täydellisesti ja esitteli hääpareille uutuutta hehkuvan vaihtoehdon häämatkan viettoon kotimaassa.

7.7.2020

Miten hääala jatkaa matkaa koronan jälkeen?

Huomioi ainakin nämä 4 asiaa. Mitä yritysten kannattaisi tehdä, jotta ne selviytyisivät koronasta voittajana? Häät-mediaa luotsaava yrittäjä, ekonomi Sari Yli-Salomäki pohtii.

30.4.2020

Case: Häät.fi kertoi valloittavan tarinan Krapin laajentuneista palveluista

Mainosartikkeli tuotettiin Krapille avaimet käteen -periaatteella.