Häämessut netissä

Häämessut netissä tarjoaa alustan esitellä Suomen makeimpia häätuotteita ja mielenkiintoisimpia palveluja sekä inspiroivaa ohjelmaa ja arvontoja hääpareille kaksi kertaa vuodessa. Seuraavat valtakunnalliset verkkomessut sykkivät torstaista maanantaihin 7.–11.3.2024. Messuosastojen myynti kevään messuille alkaa pian!

Häämessut netissä on meille MUST. Viime messut olivat meille sen verran lottovoitto, että olisin hölmö jos en lähtisi uudelleen mukaan! Rakastan muutenkin Häämessut netissä -konseptia!

Kerensa
Preserved by Love

Lähde syksyn digihäämessuille

Seuraava Häämessut netissä -tapahtuma porisee hääiloa maaliskuussa 2024. Kohderyhmänä on noin 10.000 innokkaan messukävijän yleisö ja käytössä useita tehokkaita mahdollisuuksia tuotemainontaan ja sisältönäkyvyyteen. Herätä messuyleisön kiinnostus tuotteisiisi ja yritykseesi osaston lisäksi HäämessuTV:n ohjelmalla tai mainoksella. Pääset juttelemaan suoraan hääparien olohuoneisiin!

Tutustu alla näkyviin tuotteisiin ja osta sopivat!

Messuosastojen myynti kevään messuille alkaa pian!

Mainosbanneri messukirjeessä

Mainoksesi sijoitetaan uutiskirjeeseen, joita lähetetään Häämessut netissä -tapahtumaa odottavalle isolle ja innokkaalle yleisölle.

Liveohjelma Häämessut netissä IG:ssä

Esittele tuotteitasi ja vastaa yleisön kysymyksiin max 25 min livessä, jonka pidät Häämessut netissä -messujen Instagram-kanavassa. Halutessasi saat messusomettajan avuksesi paikan päälle avustamaan ja haastattelemaan sinua livessä!

Ohjelmapaikka HäämessuTV:ssä

Tee itsestäsi numero! Luo kiinnostava 10–25 min videosisältö ja esitä se häämessuyleisölle HäämessuTV:ssä.

Mainosvideo HäämessuTV:ssä

Kosketa brändilläsi HäämessuTV:n tiedonjanoista yleisöä!

77 % näytteilleasettajista kertoi tehneensä kauppaa messujen aikana!*

*Näytteilleasettajatutkimus, Häämessut netissä 2022 Kevät

Ison messuyleisön huomion voi saada varaamalla tehokkaan kombon, joka sisältää digitaalisen osaston ja ohjelman HäämessuTV:ssä.

Me autamme!

Tarvitsetko apua sinulle sopivan osaston ja ohjelman valinnassa tai haluatko tilauksestasi laskun? Soita tai lähetä viesti.

Sanna Laaksonen

asiakkuuspäällikkö, customer success manager 044 3781154 sanna.laaksonen@editus.fi

Sonja Civil

tuottaja 050 3587166 sonja.civil@editus.fi