Häämessut netissä

Häämessut netissä tarjoaa alustan esitellä Suomen makeimpia häätuotteita ja mielenkiintoisimpia palveluja sekä inspiroivaa ohjelmaa ja arvontoja hääpareille kaksi kertaa vuodessa. Seuraava suosittu häätapahtuma verkossa järjestetään 5.–9.11.2021.

Syksyn 2021 Häämessut netissä olivat meille todellinen menestys! Olemme olleet mukana kaikilla aiemmilla messuilla ja aina saaneet jonkin verran myyntiä tehtyä. Nyt pitkän koronataantuman jälkeen messut olivat meille kuin lottovoitto; moninkertaistimme myyntimme aiempiin nähden. Tämä ei vaatinut meiltä paljonkaan. Teimme vain selkeät messutuotteet ja mainostimme messuja somessa. Helppoa, nopeaa ja vieläpä edullista osallistumista yritykselle! Kiitos Häät-tiimi!"

Toimitusjohtaja Sanna-Leena Linna
Räätälistudio BQ

Lähde virtuaalihäämessuille tästä!

Häämessut netissä -tapahtumassa kohderyhmänäsi on noin 10.000 innokkaan messukävijän yleisö ja käytössäsi useita tehokkaita mahdollisuuksia tuotemainontaan ja sisältönäkyvyyteen. Kiinnitä ison messuyleisön huomio varaamalla tehokas kombo, joka sisältää digitaalisen ständin, somepaketin ja ohjelman HäämessuTV:ssä.

Syksyn 2021 energinen virtuaalitapahtuma sykkii 5.–9.11.2021 ja järjestyksessään jo 5. tapahtuma tulossa keväällä 2022 osoitteessa Haamessutnetissa.fi. Osastovaihtoehdot kevään 2022 messuille tulevat myyntiin pian!

Muita myös nämä, jotta saat vahvan otteen häitä suunnittelevasta yleisöstä

Vahvista messuosastosi tehoa ohjelma- ja somepaketilla.

Liveohjelma Häämessut netissä IGTV:ssä

Esittele tuotteitasi ja vastaa yleisön kysymyksiin livessä, jonka pidät Häämessut netissä -messujen Instagram-kanavassa. Ohjelma on osa virallista messuohjelmaa.

Mainosvideo HäämessuTV:ssä

Mainosta tuotettasi tai palveluasi häämessuyleisölle HäämessuTV:ssä.

Ohjelmapaikka HäämessuTV:ssä

Tee itsestäsi numero! Luo kiinnostavaa videosisältöä ja esitä se häämessuyleisölle HäämessuTV:ssä.

Häät Somepaketti M

Hääyleisön rakastamien Häät-somekanavien välityksellä tuotteesi tai uutisesi kohtaa käyttäjän hänen suosikkikanavassaan. Tarvitsetko boostia tuotteillesi, tapahtumallesi tai nettikaupallesi?

Häät Somepaketti L

Tarvitsetko liikennettä verkkokauppaan tai nettisivuillesi? Somemainonta kohdistetaan relevantille häistä kiinnostuneelle kohderyhmälle mm. Facebookissa ja Instagramissa.

Me autamme!

Tarvitsetko apua sinulle sopivan mainosmuodon valinnassa tai kiinnostaako tarjous isommasta kokonaisuudesta? Soita tai lähetä viesti.

Sanna Laaksonen

asiakkuuspäällikkö 044 3781154 sanna.laaksonen@editus.fi

Elli Ojankoski

tuottaja 040 5464967 elli.ojankoski@editus.fi

Tilaa Häät PRO Uutiskirje

Haluatko hääalan tuoreimmat uutiset omaan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje