Häämessut netissä

Häämessut netissä tarjoaa alustan esitellä Suomen makeimpia häätuotteita ja mielenkiintoisimpia palveluja sekä inspiroivaa ohjelmaa ja arvontoja hääpareille kaksi kertaa vuodessa. Seuraava suosittu häätapahtuma verkossa järjestetään 5.–9.11.2021. Hyödynnä ennakko-ostajan edut heti!

Virtuaalinen Häämessut netissä -tapahtuma yllätti meidät positiivisesti ja sai aikaan selkeän piikin nettisivujemme kävijämäärissä tapahtuman aikana. Osallistuminen on meillä myös selkeästi vaikuttanut hääkyselyiden määrään messujen jälkeen.

Thomas Junell
Wohls Gård Ab

Lähde virtuaalihäämessuille tästä!

Häämessut netissä -tapahtumassa kohderyhmänäsi on yli 10.000 innokkaan messukävijän yleisö ja käytössäsi useita tehokkaita mahdollisuuksia tuotemainontaan ja sisältönäkyvyyteen. Kiinnitä ison messuyleisön huomio varaamalla tehokas kombo, joka sisältää digitaalisen ständin, somepaketin ja ohjelman HäämessuTV:ssä. Järjestyksessään jo neljäs energinen virtuaalitapahtuma järjestetään 5.–9.11.2021 osoitteessa Haamessutnetissa.fi

Nyt voimassa Early Bird -hinnat

POIMI ALTA sopivat tuotteet ostoskoriisi ja ala valmistautua seuraaville virtuaalihäämessuille. Hyödynnä nyt ennakko-ostajan etuna koodi LINTU35, jolla voit ostaa minkä tahansa osasto- tai ohjelmatuotteen tai muun tällä sivulla näkyvän mainoksen –35 % alennuksella pe 10.9.2021 asti.

Osasto sisältäen 2 Tähtituotetta

Laita 16 parasta tuotettasi esille Häämessut netissä -verkkomessuilla ja nosta niistä 2 Tähtituotteiksi

Osasto

Laita 16 parasta tuotettasi esille Häämessut netissä -verkkomessuilla

Messupöytä sisältäen 1 Tähtituotteen

Laita 4 parasta tuotettasi esille Häämessut netissä -verkkomessuilla Messupöydällesi ja nosta niistä 1 Tähtituotteeksi

Pieni Messupöytä

Laita 4 parasta tuotettasi esille Häämessut netissä -verkkomessuilla

Videohaastattelu HäämessuTV:ssä sisältäen tuotannon

Kiinnitä messuyleisön huomio sinusta ja tuotteistasi kertovalla videohaastattelulla, joka suunnitellaan ja kuvataan messutiimin toimesta ja esitetään osana virallista messuohjelmaa HäämessuTV:ssä.

Ohjelmapaikka HäämessuTV:ssä

Tee itsestäsi numero! Luo kiinnostavaa videosisältöä ja esitä se häämessuyleisölle HäämessuTV:ssä.

Mainosvideo HäämessuTV:ssä

Mainosta tuotettasi tai palveluasi häämessuyleisölle HäämessuTV:ssä.

Liveohjelma Häämessut netissä IGTV:ssä

Esittele tuotteitasi ja vastaa yleisön kysymyksiin livessä, jonka pidät Häämessut netissä -messujen Instagram-kanavassa. Ohjelma on osa virallista messuohjelmaa.

Hyödynnä –35 % etukoodia myös näihin

Vahvista messuosastosi tehoa somepaketilla ja hyödynnä messukoodia myös mainontaan Häät-lehdessä ja Häät.fissä. Ennakko-ostajan etukooodi LINTU35 on käytössäsi myös näihin alla näkyviin tuotteisiin pe 10.9. asti.

Pieni näyteikkuna Häät-lehdessä

Kuvasta ja yhteystiedoista koostuva mainosruutu Häät-lehden Näyteikkuna-osiossa herättää kiinnostuksen tuotteeseesi!

Iso näyteikkuna Häät-lehdessä

Näyttävästä kuvasta ja yhteystiedoista koostuva mainos Häät-lehden Näyteikkuna-osiossa herättää kiinnostuksen tuotteeseesi!

Neljäsosasivun mainos Parhaat hääpalvelut -osiossa Häät-lehdessä

Neljäsosasivun mainos Parhaat hääpalvelut -osiossa Häät-lehdessä rakentaa brändiäsi ja lisää kohderyhmän kiinnostusta ja ostohalukkuutta.

Häät Somepaketti L

Tarvitsetko liikennettä verkkokauppaan tai nettisivuillesi? Somemainonta kohdistetaan relevantille häistä kiinnostuneelle kohderyhmälle mm. Facebookissa ja Instagramissa.

Häät Somepaketti M

Hääyleisön rakastamien Häät-somekanavien välityksellä tuotteesi tai uutisesi kohtaa käyttäjän hänen suosikkikanavassaan. Tarvitsetko boostia tuotteillesi, tapahtumallesi tai nettikaupallesi?

Häät.fi Hääpalvelut - Yrityssivu Kultatasolla

Häät.fi Hääpalvelut on maamme suosituin häähakemisto. Kultatasolla yrityssivu huomataan, ja yhteystiedot johdattavat lukijan edelleen omille nettisivuillesi tai somekanaviisi.

Me autamme!

Tarvitsetko apua sinulle sopivan mainosmuodon valinnassa tai kiinnostaako tarjous isommasta kokonaisuudesta? Soita tai lähetä viesti.

Sanna Laaksonen

asiakkuuspäällikkö 044 3781154 sanna.laaksonen@editus.fi

Elli Ojankoski

tuottaja 040 5464967 elli.ojankoski@editus.fi

Tilaa Häät PRO Uutiskirje

Haluatko hääalan tuoreimmat uutiset omaan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje