Häämessut netissä

Häämessut netissä tarjoaa alustan esitellä Suomen makeimpia häätuotteita ja mielenkiintoisimpia palveluja sekä inspiroivaa ohjelmaa ja arvontoja hääpareille kaksi kertaa vuodessa. Seuraavat valtakunnalliset verkkomessut sykkivät torstaista maanantaihin 16.–20.03.2023. 

Häämessut netissä olivat meille todellinen menestys! Olemme olleet mukana kaikilla aiemmilla messuilla, mutta tämänkertaiset messut olivat meille kuin lottovoitto; moninkertaistimme myyntimme aiempiin nähden. Tämä ei vaatinut meiltä paljonkaan. Teimme vain selkeät messutuotteet ja mainostimme messuja somessa. Helppoa, nopeaa ja vieläpä edullista osallistumista yritykselle! Kiitos Häät-tiimi!"

Toimitusjohtaja Sanna-Leena Linna
Räätälistudio BQ

Lähde tehokkaille digihäämessuille tästä!

Seuraava Häämessut netissä -tapahtuma porisee hääiloa maaliskuussa 2023. Kohderyhmänä on 10.000 innokkaan messukävijän yleisö ja käytössä useita tehokkaita mahdollisuuksia tuotemainontaan ja sisältönäkyvyyteen.

77 % näytteilleasettajista kertoi tehneensä kauppaa messujen aikana!*

*Näytteilleasettajatutkimus, Häämessut netissä 2022 Kevät

Ison messuyleisön huomion voi saada varaamalla tehokkaan kombon, joka sisältää digitaalisen osaston  ja ohjelman HäämessuTV:ssä.

Tartu Early Bird -tarjoukseen heti!

Käytä alennuskoodia JUHLA30, niin saat osaston, ohjelman ja muita mainosmahdollisuuksia 30 % edullisemmin. Toimi nopeasti!

Klikkaa ostoskoriin yrityksellesi sopivat vaihtoehdot. Lisäideoita ja apua messuiluun saat messutiimiltä. Mikäli haluat tilata messunäkyvyyden muutoin kuin ostamalla sen tästä verkkokaupasta, laskutuskulut ovat 10€ + alv 24 %. Ota heti yhteyttä messutiimiin! 

Tule kuulolle maksuttomaan vartin tietoiskuun 

ma 6.2.2023 klo 9:30

Jos et vielä ole osallistunut Häämessuille netissä ja mietit, miten kaikki oikein toimii, tässä vartin etämiitissä sinulla on mahdollisuus kurkata, miltä messuilu oikeasti näyttää "behind the scenes" ja miten verkkomessuilussa onnistut. Vartin tietoisku on maksuton, ja aikaa on varattu tietysti myös kysymyksille.

Liity etämiittiin 6.2. klo 9:30 tästä

 

 

Osasto 2 Tähtituotteella

Esittele 16 tuotettasi Osastolla ja nosta niistä 2 Tähtituotteiksi. Luot tuotteet kuvineen ja teksteineen helposti etukäteen ja voit muokata niitä itse jopa messujen aikana.

Iso messupöytä 1 Tähtituotteella

Esittele 8 tuotettasi Isolla Messupöydällä. Luot tuotteet kuvineen ja teksteineen helposti etukäteen ja voit muokata niitä itse jopa messujen aikana.

Messupöytä 1 Tähtituotteella

Esittele 4 tuotettasi Messupöydällä ja nosta niistä 1 Tähtituotteeksi. Luot tuotteet kuvineen ja teksteineen helposti etukäteen ja voit muokata niitä itse jopa messujen aikana.

Messupöytä

Esittele 4 tuotettasi Messupöydällä. Luot tuotteet kuvineen ja teksteineen helposti etukäteen ja voit muokata niitä itse jopa messujen aikana.

Vahvista sanomaasi HäämessuTV:n ohjelmissa, jotta saat vahvan otteen häitä suunnittelevasta yleisöstä

Herätä messuyleisön kiinnostus tuotteisiisi ja yritykseesi HäämessuTV:n ohjelmalla tai mainoksella. Pääset juttelemaan suoraan hääparien olohuoneisiin!

Liveohjelma Häämessut netissä IG:ssä

Esittele tuotteitasi ja vastaa yleisön kysymyksiin max 25 min livessä, jonka pidät Häämessut netissä -messujen Instagram-kanavassa. Halutessasi saat messusomettajan avuksesi paikan päälle avustamaan ja haastattelemaan sinua livessä!

Ohjelmapaikka HäämessuTV:ssä

Tee itsestäsi numero! Luo kiinnostava 10–25 min videosisältö ja esitä se häämessuyleisölle HäämessuTV:ssä.

Mainosbanneri messukirjeessä

Mainoksesi sijoitetaan uutiskirjeeseen, joita lähetetään Häämessut netissä -tapahtumaa odottavalle isolle ja innokkaalle yleisölle.

Mainosvideo HäämessuTV:ssä

Kosketa brändilläsi HäämessuTV:n tiedonjanoista yleisöä!

Ohjelmatuokio HäämessuTV:ssä sisältäen tuotannon

Ytimekäs sanomasi tai parhaat tuotteesi integroidaan osaksi HäämessuTV:n ohjelmaa. Ohjelmatuokio lähetetään 5–10 min pituisena HäämessuTV:n ohjelmassa.

Oma ohjelma HäämessuTV:ssä sisältäen tuotannon

Kiinnitä messuyleisön huomio sinusta ja tuotteistasi kertovalla ohjelmalla, joka suunnitellaan ja kuvataan yhdessä messutiimin kanssa ja esitetään osana virallista messuohjelmaa HäämessuTV:ssä.

Me autamme!

Tarvitsetko apua sinulle sopivan osaston ja ohjelman valinnassa tai haluatko tilauksestasi laskun? Soita tai lähetä viesti.

Sanna Laaksonen

asiakkuuspäällikkö, customer success manager 044 3781154 sanna.laaksonen@editus.fi

Sonja Civil

tuottaja 050 3587166 sonja.civil@editus.fi