Morsiusateljee Helmi

Ensimmäinen kotimaisten pukujen hääliike

Suomalaisen häämuodin kuumimman nimet saman katon alla, ja pääset samalla sovitusajalla kokemaan useamman designerin tyyliä ja kädenjälkeä. Näitä pukuja et koe muissa liikkeissä!

Helsingin alue

Hääpuvut ja asusteet

Morsiusateljee Helmi

Museokatu 40
00100 Helsinki

Kysymykset & vastaukset

Morsiusateljee Helmi on ensimmäinen täysin suomalaisten pukujen hääpukuliike, joka kokoaa kotimaisen häämuodin kuumimman nimet saman katon alle. Rekeistä löytyy Heidi Tuiskun Pieces Collection kokonaan, Aurora Collectionin kattavin valikoima, Carelia Bridal, Laura Hyvi Bridal, Boutique Minne, Ateljee Aaria ja SuviMorsian. Asusteita löytyy Ninkan ja SuviMorsiamen koruista, pitsipaitoihin ja -boleroihin ja erimallisien pukujen kanssa sopivat alushameet. Meiltä saat myös korjausmuutokset vuosien harjaantuneena ammattityönä.

Tunnelmallisen liikkeen löydät Helsingin Wedding District -alueelta Töölöstä, Museokadulta.

Voit soittaa (0443434644), laittaa sähköpostia (info@morsiushelmi.fi) tai varata aikasi sinulle sopivimpaan hetkeen sähköisen ajanvarauksemme kautta (morsiushelmi.fi).

Hääpuvun etsiminen pitäisi olla jokaiselle morsiamelle ihana kokemus. Meillä se onnistuu! Loistavan asiakaspalvelun lisäksi meillä on monipuolinen ja raikas pukuvalikoima, jonka puvuissa on enemmän tilaa persoonalle ja omille toiveille. Tämän lisäksi esimerkiksi Heidi Tuiskun Pieces Collectionin ja Aurora Collectionin puvuissa on Mix´n´Match vaihtoehto, jolloin voit tilata puvun eri ylä-tai alaosalla. laura Hyvi Bridal ja Boutique Minne puolestaan tarjoavat kestävämpiä arvoja kierrätettyjen vintagepitsien muodossa. Meillä kaikkien pukujen tuotantoketjut ovat täysin läpinäkyviä ja tiedämme nimeltä jokaisen puvun valmistajat.

Rento, Huomioonottava, Kehopositiivinen, Avulias, Ammattimainen