Morsiusateljee Helmi

Ensimmäinen vain kotimaisten pukujen hääliike

Suomalaisen häämuodin kuumimman nimet saman katon alla, ja pääset samalla sovitusajalla kokemaan useamman designerin tyyliä ja kädenjälkeä. Näitä pukuja et koe muissa liikkeissä!

Helsingin alue

Hääpuvut, juhla-asut ja asusteet

Morsiusateljee Helmi

Mannerheimintie 25
00250 Helsinki

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Morsiusateljee Helmi on ensimmäinen täysin suomalaisten pukujen hääpukuliike, joka kokoaa kotimaisen häämuodin kuumimman nimet saman katon alle. Rekeistä löytyy Heidi Tuisku Pieces Collection täysmittaisena, Heidi Tuisku Signature Collection, Aurora Collection mallistot täysmittaisina, Carelia Bridal, Boutique Minne, Ateljee Aaria ja SuviMorsian. Asusteita löytyy koruista pitsipaitoihin ja -boleroihin ja erimallisien pukujen kanssa sopivat alushameet. Meiltä saat myös korjausmuutokset vuosien harjaantuneena ammattityönä.

Missä?

Tunnelmallisen liikkeen löydät Helsingin Wedding District -alueelta Töölöstä, Museokadulta.

Mikä on parasta?

Hääpuvun etsiminen pitäisi olla jokaiselle morsiamelle ihana kokemus. Meillä se onnistuu! Loistavan asiakaspalvelun lisäksi meillä on monipuolinen ja raikas pukuvalikoima, jonka puvuissa on enemmän tilaa persoonalle ja omille toiveille. Tämän lisäksi esimerkiksi Heidi Tuisku Bridal, Carelia Bridalilla ja Aurora Collectionin puvuissa on Mix´n´Match vaihtoehto, jolloin voit tilata puvun eri ylä-tai alaosalla. Boutique Minne puolestaan tarjoavat kestävämpiä arvoja kierrätettyjen vintagepitsien muodossa. Meillä kaikkien pukujen tuotantoketjut ovat täysin läpinäkyviä ja tiedämme nimeltä jokaisen puvun valmistajat.

Meidän tyyli

Rento, Huomioonottava, Kehopositiivinen, Avulias, Ammattimainen

Vinkki!

Muista nauttia hääjärjestelyistä ettei siitä tule vain pakkopullaa. Oikea pulla on paljon parempi ratkaisu jos alkaa stressaamaan.