Aurora Collection

Puvut, joita ei haluaisi enää riisua päältään.

Vuoden Hääpukusuunnittelija 2016 Aurora Raiskinen pukee naisia varmalla otteella. Tyyli yhdistää ajatonta, vintagevaikutteista naisellisuutta yhdistettynä pre-rafaeliittiseen runsauteen ja haikeankaihoisaan romanttisuuteen. Raiskisen pukuja on nähty laajalti satojen morsianten unelmia täyttämässä, Linnan juhlissa ja muissa gaaloissa vuosien ajan, monen esiintyvän taiteilijan yllä ja lukuisissa yksityistilaisuuksissa. Ylellisen tuntuiset materiaalit yhdistyvät mielenkiintoisiin leikkauksiin ja täydelliseen istuvuuteen, mukavuuteen ja helppokäyttöisyyteen. Ajattoman klassinen Aurora Collection -valmispukumallistomme ja asiakaslähtöisesti suunnittellut uniikit asut valmistetaan kotimaisena ateljeetyönä.

Helsingin alue

Hääpuvut ja asusteet

Aurora Collection

Museokatu 40
00100 HELSINKI

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Ajaton Aurora Collection -valmispukumallistomme tarjoaa unelmankevyitä hääpukuja ja ylellisen klassasia ilta- ja juhlapukuja, sekä asiakaslähtöisesti suunnitteltuja uniikkeja asuja. Liikkeessämme Museokadulla on myös valikoituja huntuja, boleroita ja pitsipaitoja, Ninkan ja Kristi Liiva Jewelleryn koruja ja muita asusteita. Aurora Collectionilta löydät puvun nopeallakin aikataululla. Rekistä saat puvun mukaan jos sopiva koko löytyy ja toimitusaika on pisimmillään 2-3 kuukautta tilauspuvuilla.

Missä?

Aurora Collection löytyy Töölöstä, Helsingin sydämestä. Pukujamme löytyy myös Lahden Glamourilta ja syksymmällä 2018 Porvoon Valkoiselta Kreivittäreltä.

Mikä on parasta?

Rentous, helppous ja mukavuus ovat avainsanamme! Kauniin persoonalliset Aurora Collectionin puvut ovat mitoitukseltaan ja mittasuhteiltaan suunniteltu suomalaiselle naiselle, joten istuvuus on aivan omaa luokkaansa. Materiaalit ovat ihanan keveitä, ylellisen tuntuisia niin iholle kuin kosketuksellekin. Puvuissa ei ole raskaita ja painavia rakenteita kuten tukiluita, joten ne ovat pehmeitä, rentoja ja mukavia pitää päällä. Kaikissa malleissa on reilut saumavarat, joten niissä on myös hyvät muutosvarat. Tämän lisäksi pukumme ovat myös konepestäviä, joten säästät mukavasti myös pesulakustannuksissa. Näissä puvuissa on helppo tuntea itsensä kauniiksi ja keskittyä itse juhlaan!

Meidän tyyli

Rohkean naiselliset, vintagevaikutteiset puvut ja ylellisen tuntuiset materiaalit.

Palkinnot

Vuoden Hääpukusuunnittelija 2016, Vuoden 2017 Kaunein Hääpuku - äänestyksen 2. sija

Vinkki!

Puvun tärkein ominaisuus on tuoda Sinut parhaimmalla tavalla esiin. Laita minulle viestiä, niin suunnitellaan sinun unelmiesi puku!