Timanttiset Tapiola

Timanttiset tekee hääpäivästäsi kauniimman.

Timanttiset Tapiola on uusi nuorekas koru- ja kelloliike kauppakeskus Ainoassa Espoossa. Myymälästämme löydät kotimaiset Kohinoor, Sandberg ja Romanssi timanttisormukset, sekä ihanat Laav-puukorut <3

Helsingin alue

Vihkisormukset ja korut

Kello-Nyström Oy

Kauppakeskus Ainoa Länsituuli 5
02100 Espoo

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Seuraa meitä somessa!! Koko häämessuviikonlopun löydät instastamme tägeillä #timanttisettapiola ja #häämessutnetissä kaikkia kivoja vinkkejä videoiden ja kuvien avulla hääkoruihin liittyen!! Timanttiset Tapiola on timanttien erikoisliike! Edustamme upeita kotimaisia huippumerkkejä, kuten Sandbergia ja Kohinooria. Saat myymälässämme aina nuorekasta, ammattitaitoista ja hyväntuulista palvelua, kilpailukykyistä hintaa unohtamatta.

Missä?

Timanttiset Tapiola on osa Timanttiset ketjua. Myymälämme sijaitsee uudessa Kauppakeskus Ainoassa Espoossa. Osoitteemme on 1.krs, Länsituuli 5, 02100 Espoo. Osa tuotteistamme on ostettavissa timanttiset.fi verkkokaupasta, mutta suosittelemme saapumaan paikan päälle. Uskomme, että yllätämme sinut positiivisesti.

Mikä on parasta?

Meillä asiakasta halutaan palvella aidosti välittäen. Myymme hyviä tuotteita, ja liputamme kotimaisuuden puolesta. Timanttisormusta ei kannata lähteä ostamaan netistä, sillä tuotteiden fyysinen koko, sormuksen sopivuus ja aitous on vaikea todentaa siellä. Uskomme, että pääset helpoimmalla saapumalla myymälään. Meillä myyjämme vastaavat ilolla kysymyksiisi ja selvittävät tarpeen vaatiessa kaiken oleellisen. Myönnämme tuotteillemme timanttitodistukset ja sertifikaatit ja voit luottaa, että hankkimasi tuote on aito ja laadukas. Jos jotain tuotetta ei ole olemassa, mitä kaipaat, teetämme sen sinulle!

Meidän tyyli

Pilke silmäkulmassa, aidosti, hyvällä twistillä, uutuuksia ja klassikoita!

Vinkki!

Panosta pysyviin asioihin! Rakas vihkisormus kulkee matkassasi läpi elämän, päivittäin! Kuinka upea juttu, muista siis valita huolella ♥️