Reetta Paloheimo Art&Design

Yksilöllistä ja laadukasta graafista suunnittelua ja valmiit painotuotekokonaisuudet juhliinne. Myös tilaustaideteoksia mm. kuvaustaustoiksi. Sisältää henkilökohtaisen suunnittelutapaamisen.

Kaikkialla Suomessa

Hääkutsut ja hääkoristeet

Kooppi asiantuntijapalvelut


Espoo

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Graafisen suunnittelun palveluuni kuuluvat: - 15 minuutin suunnittelutapaaminen etänä (maksuton) - yhteisen visuaalisen ilmeen luominen häihisi (kutsut, opaskyltit, vihkitilaisuus, juhlatilaisuus, kiitokset ym.) - räätälöity pakettihinta tilauksellesi - mallikappale joko sähköisesti tai postissa, minkä jälkeen voit tehdä lopullisen päätöksen koko tilauksestasi - valmiin tilauksen kotiin toimitettuna - erillistilauksesta abstraktit taidemaalaukset kuvaustaustaksi tai somisteeksi Toimitusajat korteille, kirjekuorille, paikkamerkeille ja esitteille ovat suunnitteluhetkestä alkaen noin 7-9 päivää. Suuremmilla painotuotteilla, kuten istumapaikkakartoilla tai opaskylteillä toimitusaika voi olla kahdesta kolmeen viikkoa. Abstrakteilla maalauksilla toimitusaika n. 3 viikkoa.

Missä?

Tuotteet toimitetaan ja suunnittelupalvelua tarjotaan etänä kaikkialle Suomeen.

Mikä on parasta?

Teen yksilöllistä ja laadukasta suunnittelua ja valmiit painotuotteet juhliinne! Sivuillani kuvia esimerkkituotteista, mutta teen suunnitelmat täysin toiveidenne pohjalta. Graafisessa suunnittelussa ja maalauksissa voidaan huomioida esimerkiksi juhlienne värimaailma, teema, kukat, juhlatilan luonne.

Meidän tyyli

Uniikki, tyylikäs, laadukas, kaunis, moderni.

Vinkki!

Saat yhtenäisen ilmeen juhliisi, kun sekä kutsuissa, vihkitilaisuudessa että juhlatilaisuudessa on sama design!