Oka Morikawa - Hääkuvaus - Kaikkialla Suomessa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Oka Morikawa

Kuvia, joille haluat sanoa: tahdon

Olen erikoistunut dokumentaariseen hää- ja henkilökuvaukseen. Tyylini on klassinen ja ajaton, ja vahvuuteni eritoten aitojen tunteiden ja yksityiskohtien vangitsemisessa.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Dokumentaarinen hää- ja henkilökuvaus.

Missä?

Koko Suomen alueella. Myös kansainväliset kuvauskeikat.

Mikä on parasta?

Häiden sielu kiteytyy ohikiitävissä hetkissä, odottamattomissa kohtaamisissa, jaetuissa katseissa, tihentyneessä tunnelmassa ja tärkeimpien hetkien jakamisessa yhdessä. Näistä hetkistä syntyy kuvia, jotka ovat yhtä ainutlaatuisia kuin valokuvissa esiintyvät ihmiset.

Meidän tyyli

Olen erikoistunut dokumentaariseen hää- ja henkilökuvaukseen. Tyylini on klassinen ja ajaton, ja vahvuuteni eritoten aitojen tunteiden ja yksityiskohtien vangitsemisessa. Pyrin aina kuvaamaan pelkästään merkityksellisiä kuvia. Trendit tulevat ja menevät, mutta käsinkosketeltavan tunnelman kiteyttävä kuva kestää aikaa ja liittyy osaksi hääparin tarinaa.