Laura Hyvi Bridal

Vastuullisia ja uniikkeja hääpukuja

Kuva Heidi Kouvo

Laura Hyvi Bridal valmistaa vastuullisia hääpukuja ekologisista materiaaleista. Pukumme ovat moderneja, skandinaavisen tyylikkäitä ja ihanan boheemeja.

Helsingin alue

Hääpuvut ja asusteet

Laura Hyvi Bridal

Sturenkatu 38
00550 Helsinki

Kysymykset & vastaukset

Laura Hyvi Bridal myy omaa hääpukumallistoa, jonka pukuja valmistamme tilauksesta asiakkaan mittojen mukaan. Jokainen puku on uniikki, koska puvut tehdään laadukkaista vintage-pitseistä sekä muovijätteestä valmistetuista kankaista. Suunnittelemme hääpukuja myös täysin asiakkaan toiveiden mukaan.

Studiomme sijaitsee Helsingin Vallilassa Sturenkatu 38:ssa. Varaa oma henkikökohtainen aikasi sovitukseen tai konsultaatioon!

info@laurahyvi.com

Meidän tavoite on löytää kantajalleen täydellisesti sopiva puku. Jos sitä ei mallistostamme löydy, voi joko malliston pukuihin tehdä muutoksia tai sitten suunnitella hääpuvun täysin alusta asiakkaalle. Pukujemme ekologiset materiaalit sekä tuotanto Suomessa takaavat markkinoiden vastuullisimmat hääpuvut.

Laura Hyvi palkittiin Vuoden suomalainen hääpukusuunnittelija 2019 -kilpailussa median suosikiksi sekä tuomariston kunniakirjalla.