Kuopion Pukuliike Fauna

Ajatonta tyylikkyyttä elämäsi juhliin

Kuva Wilvorst

Pukuliike Faunasta löydät Itä-Suomen laajimman valikoima miestenpukuja asusteineen, kotimaisilta ja eurooppalaisilta laatumerkeiltä. Meiltä löytyy myös upeat ja yksilölliset morsiuspuvut asusteineen.

Kuopion alue

Miesten juhlapukeutuminen

Kuopion Pukuliike Fauna

Savonkatu 17
70110 KUOPIO

Kysymykset & vastaukset

Pukuliike Faunasta voi ostaa omaksi tai vuokrata miestenpukuja asusteineen. Myymälässä on laaja kokovalikoima, myös erikoismitoitettuja. Morsiuspukumallistossamme on runsaasti eri malli- ja materiaalivaihtoehtoja. Hääpuvut ovat eurooppalaisilta laatumerkeiltä, jotka takaavat puvun istuvuuden ja materiaalien laadukkuuden sekä huolitellun lopputuloksen. Morsiuspukumallistostamme: Victoria&Vincentt, Bianco Evento, Morilee ja Sincerity .

Varaamalla sovitusajan etukäteen saat ammattitaitoista ja henkilökohtaista palvelua tukemaan pukuvalintaasi.

Pukuliike Faunasta löydät juhlatilanteen mukaisen miestenpuvun vaivattomasti. Ammattitaitoisen henkilökunnan avulla valitaan asiakkaalle sopiva koko ja malli. Myyntimallistossa on perinteisiä tummia pukuja sekä laadukkaita erikoispukuja asusteineen charmikkaaseen juhlapukeutumiseen. Vuokrapuolelta löydät klassiset miesten juhlapuvut asusteineen.

Pukuliike Faunasta kauniit ja laadukkaat morsius- ja juhlapuvut sekä hääasusteet. Nyt toukokuun loppuun saakka messutarjous alkaen -10-30% normaalihinnoista. Tule ja ihastu! www.pukuliikefauna.com/morsiuspuvut/ Miesten puvut -20% liikkeen puvuista ja tilauspuvut -10%. Tarjous voimassa toukokuun loppuun.