Kuopion Pukuliike Fauna

Ajatonta tyylikkyyttä elämäsi juhliin

Pukuliike Faunasta löydät laajan valikoiman miesten pukuja asusteineen, kotimaisilta ja eurooppalaisilta laatumerkeiltä. Meiltä myös upeat ja yksilölliset morsiuspuvut asusteineen. Tervetuloa!

Kuopion alue

Miesten juhlapukeutuminen

Kuopion Pukuliike Fauna

Savonkatu 17
70110 KUOPIO

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Pukuliike Faunasta voi ostaa omaksi tai vuokrata miestenpukuja asusteineen. Myymälässä on laaja kokovalikoima, myös erikoismitoitettuja. Morsiuspukumallistossamme on runsaasti eri malli- ja materiaalivaihtoehtoja. Hääpuvut ovat eurooppalaisilta laatumerkeiltä, jotka takaavat puvun istuvuuden ja materiaalien laadukkuuden sekä huolitellun lopputuloksen. Morsiuspukumallistostamme: Victoria&Vincentt, Bianco Evento, Lilly, Morilee ja Sincerity.

Mikä on parasta?

Pukuliike Faunasta löydät juhlatilanteen mukaisen miestenpuvun vaivattomasti. Ammattitaitoisen henkilökunnan avulla valitaan asiakkaalle sopiva koko ja malli. Myyntimallistossa on perinteisiä tummia pukuja sekä laadukkaita erikoispukuja asusteineen charmikkaaseen juhlapukeutumiseen. Vuokrapuolelta löydät klassiset miesten juhlapuvut asusteineen.

Vinkki!

Suosittelen tutustumaan aluksi pukuvalikoimiimme nettisivujemme kautta, josta löytyy malleja pukeutumiseen. Sulhasen hääpuvuksi on tyylikkäitä ja persoonallisia vaihtoehtoja ja eri värejä. Pukuliike Faunasta myös kauniit ja laadukkaat morsiuspuvut sekä hääasusteet. Tutustu ja ihastu! www.pukuliikefauna.com/miestenpuvut tai /morsiuspuvut