Facebookista.

" /> Facebookista.

" /> Kuopion Pukuliike Fauna

Kuopion Pukuliike Fauna

Pukuliike Faunasta löydät upeat ja yksilölliset morsiuspuvut asusteineen. Morsiuspukumallistossamme on runsaasti eri malli- ja materiaalivaihtoehtoja. Hääpuvut ovat eurooppalaisilta laatumerkeiltä, jotka takaavat puvun istuvuuden ja materiaalien laadukkuuden sekä huolitellun lopputuloksen. Jos myymälästämme ei ostohetkellä löydy asiakkaalle sopivaa kokoa, oma koko on mahdollista laittaa tilaukseen. Toimitusaika on noin 4 kuukautta jos pukua ei ole heillä varastossa, osalla morsiuspukutoimittajista on varastoa. Varaamalla sovitusajan etukäteen saat ammattitaitoista ja henkilökohtaista palvelua tukemaan pukuvalintaasi.

Morsiuspukumallistostamme: Lilly, Bianco Evento, Ronald Joyce, Morilee, Romantica ja Sincerity

Morsiustyttöjen pukuja 80-150 cm, myös vuokrapukuja.

Pukuliike Faunasta myös alushameet, hunnut, polerot, kengät, käsineet, hiuskoristeet, hiuskorut, kaulakorut, tiarat, laukut ja pussukat.

Meiltä saat myös kaasojen juhlapuvut ja asusteet.

Pukuliike Faunasta löydät juhlatilanteen mukaisen miestenpuvun vaivattomasti. Ammattitaitoisen henkilökunnan avulla valitaan asiakkaalle sopiva koko ja malli. Miesten juhlapukumallistossa on Itä-Suomen laajin valikoima miestenpukuja asusteineen, kotimaisilta ja eurooppalaisilta laatumerkeiltä. Pukuliike Faunasta voi ostaa omaksi tai vuokrata miestenpukuja asusteineen. Myymälässä on laaja kokovalikoima, myös erikoismitoitettuja ja poikien pukuja 70-160 cm.

Myyntimallistossa on perinteisiä tummia pukuja sekä laadukkaita erikoispukuja asusteineen charmikkaaseen juhlapukeutumiseen. Vuokrapuolelta löydät klassiset miesten juhlapuvut asusteineen: frakki, saketti, smokki, bonjour-puku, tummapuku.

Löydät meidät myös Facebookista.

Kuopion alue

Hääpuvut ja asusteet

Kuopion Pukuliike Fauna

Savonkatu 17
70110 KUOPIO