Kätkökoru

Ainutlaatuisia sormuksia eettisin periaattein

Kuva Kaisu Ojansivu

Ainutlaatuisia, omalla pajalla käsityönä valmistettuja designer-sormuksia eettisistä materiaaleista. Käytämme koruissamme ainoana Suomessa Reilun kaupan sertifioimaa valko- ja keltakultaa.

Helsingin alue

Vihkisormukset ja korut

Kätkökoru Oy

Aleksis Kiven katu 38
00510 Helsinki

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Kätkökoru suunnittelee ainutlaatuisia yksilöllisiä designer koruja ja toteuttaa ne eettisesti kestävistä materiaaleista. Kätkön koruissa käytetään Reilun kaupan kultaa, kierrätettyä ekohopeaa sekä vintage tai kestävästi louhittuja jalokiviä. Asiakkaiden materiaaleja hyödynnetään niin pitkälle kuin mahdollista. Kätkön korujen muodot saavat inspiraationsa luonnosta, materiaalista ja tarinoista, korut on tehty kestämään aikaa. Jokainen koru työstetään rakkaudella alusta loppuun käsityönä Helsingissä sijaitsevalla Kätkön pajalla, jossa toimii myös sympaattinen oma puoti. Kätkökoru toimii suunnannäyttäjänä, eettisenä korumerkkinä, joka tunnetaan ainutlaatuisista – alusta loppuun omalla pajalla – käsityönä tehdyistä persoonallisista designer koruista.

Missä?

Kätkön paja ja puoti sijaitsee Helsingin Alppiharjussa, jonne on hyvät liikenneyhteydet eri puolilta Helsinkiä. Aleksis Kiven kadulla puotimme läheisyydessä on yleensä hyvin parkkipaikkoja arkipäivisinkin. Olemme avoinna toistaiseksi ajanvarauksella!

Mikä on parasta?

Valmistamme Kätkössä jokaisen sormuksen yksi kerrallaan tilausten mukaan, alusta alkaen käsityönä. Kuuntelemme asiakkaan toiveita herkällä korvalla ja varmistamme että sormuksestasi tulee juuri sellainen kuin toivoit. Vaikka et alkuun olisikaan varma millaisen sormuksen haluat, uskomme että yhdessä löydämme parhaan ratkaisun ja jopa ylitämme toiveesi.

Meidän tyyli

Kätkö on tunnetta, tarinoita, löytämisen iloa, käden jäljen jättämistä.

Palkinnot

Reilun kaupan kultainen Äiti maa sormus on yksi Vuoden kaunein sormus 2019 finalisteista. Metsän tytär sormus oli Suomen kaunein sormus finalisti 2016 ja olimme kolmen parhaan joukossa Best gifts from Finland kilpailussa samana vuonna.