Kätkökoru

Reilun kaupan kultaa ja vintage timantteja

Kätkökorun Reilun kaupan kultainen Äiti maa sormus on Vuoden kaunein sormus 2019 finalisti. Äänestä suosikkiasi häät.fi sivuilla!

Helsingin alue

Vihkisormukset ja korut

Kätkökoru

Aleksis Kiven katu 38
00510 Helsinki

Kysymykset & vastaukset

Kätkökoru suunnittelee ainutlaatuisia yksilöllisiä designer koruja ja toteuttaa ne eettisesti kestävistä materiaaleista. Kätkön koruissa käytetään Reilun kaupan kultaa, kierrätettyä ekohopeaa sekä vintage tai kestävästi louhittuja jalokiviä. Asiakkaiden materiaaleja hyödynnetään niin pitkälle kuin mahdollista. Kätkön korujen muodot saavat inspiraationsa luonnosta, materiaalista ja tarinoista, korut on tehty kestämään aikaa. Jokainen koru työstetään rakkaudella alusta loppuun käsityönä Helsingissä sijaitsevalla Kätkön pajalla, jossa toimii myös sympaattinen oma puoti. Kätkökoru toimii suunnannäyttäjänä, eettisenä korumerkkinä, joka tunnetaan ainutlaatuisista – alusta loppuun omalla pajalla – käsityönä tehdyistä persoonallisista designer koruista.

Kätkön paja ja puoti sijaitsee Helsingin Alppiharjussa, jonne on hyvät liikenneyhteydet eri puolilta Helsinkiä. Aleksis Kiven kadulla puotimme läheisyydessä on yleensä hyvin parkkipaikkoja arkipäivisinkin. Olemme avoinna keskiviikosta perjantaihin klo 12.00 - 18.00 ja lauantaisin klo 11.00 - 15.00.

Kätkölle voi laittaa viestiä sähköpostilla, fb- tai instaviestillä tai soittaa Hannalle puh 040 7274747. Puodille voi tulla aukioloaikojen puitteissa ja on myös mahdollista varata suunnitteluaikaa aukioloaikojen ulkopuolelle.

Valmistamme Kätkössä jokaisen sormuksen yksi kerrallaan tilausten mukaan, alusta alkaen käsityönä. Kuuntelemme asiakkaan toiveita herkällä korvalla ja varmistamme että sormuksestasi tulee juuri sellainen kuin toivoit. Vaikka et alkuun olisikaan varma millaisen sormuksen haluat, uskomme että yhdessä löydämme parhaan ratkaisun ja jopa ylitämme toiveesi.

Kätkö on tunnetta, tarinoita, löytämisen iloa, käden jäljen jättämistä.

Reilun kaupan kultainen Äiti maa sormus on yksi Vuoden kaunein sormus 2019 finalisteista. Metsän tytär sormus oli Suomen kaunein sormus finalisti 2016 ja olimme kolmen parhaan joukossa Best gifts from Finland kilpailussa samana vuonna.