Happy Road Tmi Pirjo Leimu

Ylellisten hääpukujen koti

Suunniteltu Sinulle. Morsiuspuku on paljon enemmän kuin vain puku. Morsiuspuvun tulee heijastaa käyttäjänsä persoonallisuutta ja tyyliä. Jokainen morsian ansaitsee sellaisen täydellisen puvun ja se odottaa vain löytämistään. Siinä etsinnässä haluan tarjota Sinulle ammattitaitoni, rakkauteni hääpukuihin ja tietenkin Maggie Sotteron ja Rebecca Ingramin ihanat hääpuvut. Palveluksessasi Pirjo Leimu.

Helsingin alue

Hääpuvut ja asusteet

Happy Road Tmi Pirjo Leimu

Kauppalankatu 12
05800 HYVINKÄÄ

Kysymykset & vastaukset

Uusien ja käytettyjen Maggie Sottero ja Rebecca Ingram morsiuspukujen sovitus, myynti ja muutostöiden teko.

Liikkeeni sijaitsee Hyvinkään Kauppalankadulla pienen kävelymatkan päässä rautatie- ja linja-autoasemalta. Pysäköintitilaa omalle autolle on liikkeen edessä.

Voit olla minuun yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse tai nettisivujen palautelomakkeella. Ajanvaraus sovitukseen hoituu helpoiten sähköisen ajanvarauksen kautta. Linkin löydät nettisivuiltani.

Sinulla on mahdollisuus sovittaa kauneimpia ja parhaiten istuvia Maggie Sottero ja Rebecca Ingram morsiuspukuja miellyttävässä ja rauhallisessa miljöössä haluamasi ajan.

Asiakkaan huomioon ottava. Morsiuspukuihin intohimoisesti suhtautuva. Oman mielipiteensä rohkeasti ilmaiseva. Kokenut myyjä ja muokkaustöiden tekijä.

Jokainen asiakkaalta saatu kiitos!

Jos hääpäiväsi ei ollut eilen niin aina on mahdollisuus löytää puku joko liikkeestäni tai pienellä toimitusajalla valmistajan varastosta.