Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

G-moodi

Kotimaista designia koivuvanerista

G-moodi on hyvää fiilistä ja kaunista, kotimaista designia koivuvanerista. Teemme painetut hääkutsut ja koivuvaneriset hääkoristeet käden käänteessä juuri teidän näköisiksi.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tarjoamme häitä järjestäville pareille ammattilaisten suunnittelemat grafiikat ja paperiset (ja vaneriset) printtituotteet aina save the date-korteista kiitos-kortteihin. Lisäksi tarjoamme monipuoliset kotimaisesta koivuvanerista valmistetut, omaan häätyylin sopivat hääkoristeet ja somisteet kruunaamaan kokonaisuuden.

Missä?

G-moodin työhuone sijaitsee Seinäjoella. Yhteydenpito ja suunnittelu tapahtuu sähköpostin välityksellä ja puhelimitse. Toimitamme kaikkialle Suomeen. Verkkokauppamme osoite on gmoodi.fi

Mikä on parasta?

G-moodin vahvuudet ovat laaja osaaminen ja monipuolisuus. Pystymme tarjoamaan häitä suunnitteleville pareille niin häiden paperiset (ja vaneriset) printtituotteet kuin koivuvanerista valmistetut hääkoristeet personoituina juuri teidän häätyyliin sopivaksi.

Meidän tyyli

Kaunis, kestävä, keveä, viimeistelty ja erottuva

Vinkki!

Yhtenäinen häätyyli, joka jatkuu kautta linjan ja viimeiseen asti mietityt yksityiskohdat luovat viimeistellyn fiiliksen ja täydellisen juhlatunnelman! Yhtenäinen häätyyli myös viimeistelee täydellisen juhlan ja saa myös vieraiden suut loksahtamaan auki ihastuksesta.