G-moodi

Kotimaista designia koivuvanerista

Kuva Samuli Koivusalo

G-moodi on hyvää fiilistä ja kaunista, kotimaista designia koivuvanerista. Teemme painetut hääkutsut ja koivuvaneriset hääkoristeet käden käänteessä juuri teidän näköisiksi.

Kaikkialla Suomessa

Hääkutsut ja hääkoristeet

Graafimo Oy


Seinäjoki

Kysymykset & vastaukset

Tarjoamme häitä järjestäville pareille ammattilaisten suunnittelemat grafiikat ja paperiset (ja vaneriset) printtituotteet aina save the date-korteista kiitos-kortteihin. Lisäksi tarjoamme monipuoliset kotimaisesta koivuvanerista valmistetut, omaan häätyylin sopivat hääkoristeet ja somisteet kruunaamaan kokonaisuuden.

G-moodin työhuone sijaitsee Seinäjoella. Yhteydenpito ja suunnittelu tapahtuu sähköpostin välityksellä ja puhelimitse. Toimitamme kaikkialle Suomeen. Verkkokauppamme osoite on gmoodi.fi

Voit lähettää tarjouspyynnön ja kertoa toiveesi lähettämällä sähköpostia graafimo@graafimo.fi

G-moodin vahvuudet ovat laaja osaaminen ja monipuolisuus. Pystymme tarjoamaan häitä suunnitteleville pareille niin häiden paperiset (ja vaneriset) printtituotteet kuin koivuvanerista valmistetut hääkoristeet personoituina juuri teidän häätyyliin sopivaksi.

Kaunis, kestävä, keveä, viimeistelty ja erottuva

Yhtenäinen häätyyli, joka jatkuu kautta linjan ja viimeiseen asti mietityt yksityiskohdat luovat viimeistellyn fiiliksen ja täydellisen juhlatunnelman! Yhtenäinen häätyyli myös viimeistelee täydellisen juhlan ja saa myös vieraiden suut loksahtamaan auki ihastuksesta.