Anna Lindh

Vastuulliset kestävän designin hääpuvut

Kuva Kaho Kwok

Anna Lindh suunnittelee ja valmistaa korkealaatuista kestävän designin hääpukumallistoa. Anna Lindh valmistaa myös uniikkeja hää-, ilta- ja juhlapukuja mittatilauksena. Olemme erikoistuneet silkkiin.

Helsingin alue

Hääpuvut, juhla-asut ja asusteet

Anna Lindh Oy

Pohjoisranta 14
00170 HELSINKI

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Anna Lindh suunnittelee ja valmistaa korkealaatuista kestävää kehitystä tukevaa hääpukumallistoa. Mallisto on suunniteltu kestävän designin periaatteella, jossa puvun muotokieli kestää aikaa. Puvut tehdään jatkokäytettäviksi ja suurin osa puvuistamme ovat myös värjättäviä, jolloin niitä voi käyttää häiden jälkeen ilta- ja juhla-asuina. Värjäämme pukuja, jotka olemme valmistaneet. Käytämme korkealaatuisia kankaita. Pääkankaamme ovat korkealaatuiset silkit, joita täydentävät käsinommellut pitsi- ja paljettikankaat. ​ Anna Lindh valmistaa myös uniikkeja hääpukuja, iltapukuja ja juhlapukuja mittatilauksena asiakkaiden toiveiden mukaan. ​ Tärkeimmät arvomme ovat ekologia ja kestävä kehitys, jotka otamme huomioon tuotantoprosessimme jokaisessa vaiheessa. Uusien pukujen luomisen lisäksi tarjoamme olemassa olevien pukujen muodistusta ja korjauspalveluita. ​ Kaikki Anna Lindh puvut suunnitellaan ja valmistetaan käsityönä Suomessa. ​ Asiakkaiden toiveet ja arvot ovat toimintamme lähtökohta.

Missä?

Anna Lindh sijaitsee Helsingissä Kruununhaassa osoitteessa Pohjoisranta 14, 00170 Hki. Meillä on myös verkkokauppa, jonka avulla pukuja voi tilata minne päin tahansa.

Mikä on parasta?

Anna Lindh on suunnitellut ja valmistanut hääpukuja jo 27 vuotta. Olemme erikoistuneet silkkiin. Malliston puvut saa silkki-, viskoosi ja kierrätettävillä kankailla. Pyrimme toteuttamaan asiakkaiden kaikki toiveet ja tarvittaessa tulemme jopa pukemaan hääpuvun hääpäivänä.

Meidän tyyli

Uniikki, ylellinen, trendikäs, elegantti, näyttävä ja ajaton.

Palkinnot

Vuoden paras Hääpukusuunnittelija 2023. Vuoden Hääpukusuunnittelija kunniamaininta 2018.

Vinkki!

Elämän tärkeimpänä päivänä on tärkeää, että hääpuku on sellainen, jossa on kaunis, hyvä ja itsevarma olo. Mittatilauspuku korostaa vartalon parhaita puolia ja luo itsevarmuutta. Silkkinen puku tuntuu iholla pehmeälle ja miellyttävälle. Silkkikangas hengittää ja viilentää vaikka kuinka jännittäisi, mutta samalla lämmittää ja tuo ylellisen olon.