Anna Lindh

Hääpuku unelmiesi mukaisesti.

Anna Lindh suunnittelee ja valmistaa silkkisiä uniikkeja hääpukuja, iltapukuja ja juhlapukuja mittatilaustyönä. Puvun voi tilata valmiista mallistosta tai teettää toiveiden mukaisen uniikin puvun.

Helsingin alue

Hääpuvut, juhla-asut ja asusteet

Anna Lindh Oy

Pohjoisranta 14
00170 HELSINKI

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Anna Lindh suunnittelee ja valmistaa silkkisiä hääpukuja, iltapukuja ja juhlapukuja mittatilauksena. Puvun voi ostaa valmiista mallistosta tai teettää oman uniikin puvun. Lähtökohta tekemiseen ovat jokaisen asiakkaan omat toiveet ja arvot. Anna Lindh tekee myös korjauksia, muodistuksia ja stailauksia.

Missä?

Anna Lindh sijaitsee Helsingissä Kruununhaassa osoitteessa Pohjoisranta 14, 00170 Hki.

Mikä on parasta?

Anna Lindh hääpuvut ovat valmistettu silkistä päällikankaista vuoriin. Silkkikangas iholla tuntuu pehmeälle ja ylelliselle. Silkin pehmeä kaunis kiilto korostaa parhaiten morsiamen omaa kauneutta ja hehkua. Silkkipuvun voi myös värjätä, jolloin hääpuku muuttuu iltapuvuksi tai juhlapuvuksi hääpäivän jälkeen.

Meidän tyyli

Uniikki, ylellinen, elegantti, näyttävä ja ajaton.

Palkinnot

Vuoden Hääpukusuunnittelija, kunniamaininta, 2018.

Vinkki!

Elämän tärkeimpänä päivänä on tärkeää, että hääpuku on sellainen, jossa on kaunis, hyvä ja itsevarma olo. Mittatilauspuku korostaa vartalon parhaita puolia ja luo itsevarmuutta. Silkkinen puku tuntuu iholla pehmeälle ja miellyttävälle. Silkkikangas hengittää ja viilentää vaikka kuinka jännittäisi, mutta samalla lämmittää ja tuo ylellisen olon.