Voiko laadukkaan hääpuvun saada alle 1000 eurolla?

morsian hääpuku huntu Victoria & Vincent

Joko sinä olet käynyt sovittelemassa hääpukuja? Huomasit ehkä, että hyvistä materiaaleista valmistettujen ja kauniisti istuvien pukujen hinnat alkavat noin 1100 eurosta ja kipuavat usein paljon korkeammallekin.

Alle tuhannellakin eurolla pukuja toki on saatavilla, mutta tällöin puvussa on vähemmän yksityiskohtia sekä vähemmän tukea ja istuvuutta. Ja jos hinnassa mennään vielä alemmas, kuvioon tulee mukaan lisäksi huonot materiaalit ja tuotannon heikko vastuullisuus.

Alle 1000 euron budjetilla liikkuville morsiamille on kuitenkin olemassa yksi iloinen yllätys: suomalainen Victoria & Vincent valmistaa korkealaatuisia hääpukuja, mutta mekkojen hinta morsiamille on kuitenkin vain noin 800–1000 euroa. Tämä on mahdollista siksi, että pieni ja ketterä yritys säästää markkinointi- ja hallintokuluissa hääpukujätteihin nähden, ja siirtää edun suoraan hääparien kukkaroihin.

Tsekkaa ihmeessä Victoria & Vincentin valikoima ’sillä silmällä’ ja varaa aika sovitukseen, niin saatat säästää 200–400 euroa ja silti löytää todella laadukkaan morsiuspuvun.

Häät.fin Hääpukukoneesta löydät Victoria & Vincentin hääpuvut. Kurkkaa löydätkö niiden joukosta oman unelmasi?

Mitä ihanaa sinä hankkisit hääpukuostoksesta säästyneillä euroilla?

Mistä tietää, että hääpuku istuu hyvin?

Liian kevyestä materiaalista valmistettu tai huonosti tuettu juhlapuku roikkuu päällä, kiristää vääristä kohdista tai hakeutuu myötäilemään vartalon muhkuroita. Hyvin tuettu laadukas hääpuku taas istuu ryhdikkäästi, antaa olemukseen ylväyttä ja saa vartalon näyttämään paremmalta kuin arkivaatteissa.

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä VICTORIA & VINCENT

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Hääpuvut