The Love me do Bridal Fashion Show January Fair 2018

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

The Love me do Bridal Fashion Show January Fair 2018

Love me do -häämessut Kenneth Winston

Love me do -häätapahtuma tuo jälleen näytöslavalleen hurmaavan kavalkadin hääpukeutumista kotimaasta ja kansainvälisiltä häämuotitaloilta. Kävijöitä hemmotellaan yhteensä kuudella häämuotinäytöksellä, joita pääsee ihastelemaan Merikaapelihallin yläkerran parvelle rakennettuun katsomoon.

The Arctic Empress - Lumen ja jään hallitsijatar

100-vuotiaassa maassamme ei ole kuningatarta - jos olisi, hän hallitsisi kuin jäinen tuisku, lempeä lumisade, loimuten kuin revontulet tuntureilla tanssien. Tällaisia ovat maamme naiset.  Love me do -häämuotinäytöksissä tulemme näkemään uusinta hää- ja juhlamuotia, kun lavalle astelee arktisia kuninkaita ja kuningattaria valloittajien elkein, tuoden esille jäätävän upean kotimaisen sekä kansainvälisen häämuodin.

– Sinisen sävyt näkyvät häämuodissa yhä 2018 - sopivan suomalaista toki. Myös hento vaaleanpunainen astuu kuvioon tulevalla kaudella. Pantone sen sijaan julistaa vuoden väriksi uhmakkaan ultravioletin; värissä sekoittuu sinistä sekä punaista. Pantonen mukaan väri vie tietoisuutemme, sekä potentiaalimme korkeammalle tasolle. Ei siis ihme, että sielukasta kruunushakraakin hallitsee violetti purppura väri, kertoo muotinäytösten tuottaja Heidi Sjöberg.

Love me do 2018 Enzoani

Näytösten teema vie meidät ajatuksissamme upeaan talviseen fantasiamaailmaan, jossa nähdään odotettujen morsiuspukujen lisäksi tunturiin sopivia efektejä yyhteistyökumppanimme Teknoaitan toimesta, upeita kukkia Suomen Kukkakauppiasliiton Helsingin osaston taitavilta tekijöiltä, sekä jopa jäisiä asusteita Karhujään luomina. Unohtamatta upeita koruja ja asusteita, jotka loistavat kilvan kuningattarien yllä!

Psst… Morsiuskruunu tekee näyttävän paluun näiden kuninkaallisten myötä.

HÄÄMUOTINÄYTÖKSET (2. krs, catwalk)

Näytöksiin kannattaa tulla hyvissä ajoin, jotta saa istumapaikan!

Lauantaina 20.1.2018

11:30 Kansainvälinen häämuotinäytös
13:00 Kotimainen häämuotinäytös
15:00 Kansainvälinen häämuotinäytös

Sunnuntaina 21.1.2018

11:30 Kotimainen häämuotinäytös
13:00 Kansainvälinen häämuotinäytös
15:00 Kotimainen häämuotinäytös

love me do -häämessut 2018 - sincerity

Catwalkin kansainväliset trendit

Kansainvälisessä näytöksessä tulemme näkemään hääpukujen uusinta huippumuotia suoraan valmistajilta, esittelemme tuoreimmat trendit uusimpien mallistojen myötä. 2018 lupailee loistavia vaihtoehtoja tuleville morsiamille.

Ihana Enzoani, joka on tunnettu couture-tyyppisistä puvuistaan, tuo vuoden 2018 mallistossaan esiin pitkiä hihoja, pukuihin irrotettavia sekä lisättäviä osia, mallisto on kokonaisuudessaan erittäin monipuolinen. Tätä uusinta mallistoa on kehuttu jopa Enzoanin vahvimmaksi mallistoksi koskaan. Enzoani ei myöskään arkaile värien käytössä, mallistossa näkyy vaaleanpunaista ja -sinistä.

Perinteisempi Sincerity ottaa rohkeasti askeleen paljastavampaan suuntaan, heidän uusi mainoslauseensa voisi ollakin "The skin is in". Sincerity paljastaa hyvällä maulla ihoa, ja koristelee morsiamen kauniilla yksityiskohdilla.

love me do häämessut 2018 - morilee

Morilee ja Victoria & Vincent ovat varmoja valintoja kotimaiseen makuun. Morilee by Madeline Gardnerin puvut ovatkin jo voittaneet suomalaisten sydämet, mm. Häät-lehden äänestyksessä 2017 kauneimmaksi hääpuvuksi valittiin nimenomaan Morileen upea luomus.

Victoria & Vincent valmistaa pukuja pohjoismaisia neitoja ajatellen. Upea kotimainen merkkimme on valloittanut maailmaa lumipuhurin lailla, ja näemmekin jälleen lavalla kauniin ja kattavan malliston designia suomalaiseen makuun. V&V:n pukeutuu myös onnellinen Love me do -morsiamemme Tinan hääpäivänään!

Kenneth Winstonin tarjoilee edelleen nousussa olevia värejä shampanjaa ja ostereita pukujen sävyissä,  ja Cosmobella taasen jatkaa pehmeän sävyisellä linjalla ja italialaiselle muodikkaalla twistillä.

love me do häämessut 2018 - demetrios

Helmenä catwalkilla esittelemme harvinaista herkkua; Demetrioksen ja Platinum by Demetrioksen upeita showstoppereita, joiden toivomme pian rantautuvan Suomeenkin asti. Heti messujen jälkeen kannattaakin suunnata Porvooseen Valkoinen Kreivitär -morsiuspukuliikkeeseen, jossa on Demetrioksen trunk show noin kaksi viikkoa! Siellä pääsee itse kokeilemaan näitä häikäisevän upeita pukuja.

Tuoretta eksotiikkaa saamme näytöksiin myös eteläisestä naapuristamme Virosta, josta matkaa mukaan Love me do:hon kaksi herkullisen upeaa morsius- ja juhlapukudesigneria. NYMF Moestuudion sekä Hanna Korsar Ateljeen silmiä hiveleviä ja raikkaan erilaisia pukuja pääsee myös sovittelemaan tapahtumassa!

Kansainvälisissä näytöksissä ovat edustettuna myös upeat näytteilleasettajamme Tapiolan Juhlapuku, Juhlamuotitalo Seremonia, Valkoinen Kreivitär, Glamour Lahti, Miesten pukuhuone sekä Fleur d'Orange.

love me do -häämessut 2018 - cosmobella ja victoria & VIncent
Love me do -häänessut 2018

Kotimainen häämuotinäytös on suomalaisen designin juhlaa

Me olemme onnekkaita täällä Suomessa, koska meillä on niin laajalla kattauksella upeita suunnittelijoita ja muotitaloja, joista löytyy pukuja jokaiseen makuun. Meillä on taidokkaita tilauspukujen ja pienten mallistojen tekijöitä kuten Ateljé Tuhkimotarina, Michaela Flander, Suvimorsian, Design Sinivuokko, Ompelimo Midinette, Ateljee Aaria, ja vastasyntynyt todella mielenkiintoinen CarolinaCarolina.

love me do häämessut 2018  - kotimainen hääpukunäytös

Sitten löytyy sellaisia upeita kuin maailmallakin jo toimiva, huikean hieno Morsiusateljee Katariinan Sis Idman -mallisto, perinteikäs Lavem by Muotitalo Tyynelä, ja maailmalta juhlapukeutumisen trendejä suomalaiseen makuun suunnitteleva, paljon missejä ja julkimoitakin juhlavaatettava Meslewi. Karkkina joukossa mukaan mahtuu myös juhlavaatetusta by sweet sweet Excuse My Bonbon!

Näemme catwalkilla myös Vuoden Suomalainen Hääsuunnittelija 2017 -kilpailun voittajan Irina Rogusinan todella kauniita taidonnäytteitä, sekä edellisenä vuonna palkitun Aurora Raiskisen uuden uutukaisen Aurora Collection -malliston pukujen lanseerauksen.

Uljaiden miesmalliemme pukeutumisesta kotimaisessa näytöksessä huolehtivat tyylikkäät Gasell GP sekä Miesten tyylitaivas Manschett.

love me do häämessut 2018 - kotimainen häämuotinäytös

Näytöksiemme luovasta suunnittelusta vastaavat myös Hair Pro Teamin Maria Haanpää, Mia Uski ja Antti Taskula kampauksineen, sekä EANA Centerin taitavat meikkaajat. Blingiä jääkuningattariemme iholle tuovat Glitter by ElinaK:n ihotimantit. Ensimmäistä kertaa mukana oleva mahtava kenkien erikoisliike ZIO huolehtii näytöksen kenkien näyttävyydestä.

Kyllä meitä nyt hemmotellaan, tästä kattauksesta löytyy pukuja moneen makuun! Lämpimästi tervetuloa katsomaan ja ihastelemaan Love me do:n talvista häämuotinäytöksiä, rakkaudella teille ne tarjoilemme. Ohh the fun we’re gonna have!

Love me do - Hurmaavan erilainen häätapahtuma


20.-21.1.2018 KAAPELITEHDAS – HELSINKI
Tallberginkatu 1, Helsinki

www.lovemedo.fiEntré 5€/hlö (ovelta) sisältää narikan ja eteispalvelut. 
Lauantain ehjällä rannekkeella ilmaiseksi sisälle myös sunnuntaina!

Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi sisälle aikuisen seurassa.

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä Love me do -häämessut

Muokattu: 10.1.2018