Some helpottaa häiden suunnittelua

Netti, blogit ja sosiaalinen media ovat ehkä kaikkein idearikkaimpia paikkoja häiden suunnitteluun. Ne pursuavat erilaisia hääaiheisia palveluita ja yhteisöjä. Moni käyttää tänäänkin paljon aikaa kännykän, tabletin tai läppärin ääressä vertaillen ja etsien häämekkoa tai sopivia hääpalveluita sekä osallistuu keskusteluun Facebookin hääryhmissä tulevista hääsuunnitelmista.

Kaiken tämän ehdottomasti positiivinen puoli on verkostoitumisen helppous samanhenkisten ja samanlaisessa elämäntilanteessa olevien kanssa. Monelle kanssamorsiamien ja -sulhasten tuki erilaisissa tilanteissa on kallisarvoista.

Toinen huippuominaisuus on tietysti ideoiden loputtomuus. Aina löytyy uusi innostava tuote, näkökulma tai tuunausidea. Inspiraatiotulva on lähes loputon ja sinne on myös helppo eksyä. Onkin taito osata lopettaa ideoiden etsiminen oikeassa hetkessä, ja keskittyä vain omien häiden tärkeisiin asioihin. Lähde rohkeasti hyödyntämään somen mahdollisuuksia.

Tässä muutama somekanava, joita kannattaa seurata

Pinterest

Pinterest on ehkä kaikista some-kanavista helpoin paikka löytää nimenomaan ideoita. Hääsuunnittelijat neuvovat usein lähtemään liikkeelle Pinterestistä, silloin kun vielä etsii omien häidensä teemaa, tunnelmaa tai vain etsii vaikkapa hääpukuunsa inspiraatiota.

Häät Pinterestistä löydät kootusti ideoita ja tuotteita moneen lähtöön. Apuja löytyy niin hääpuvun kuin sormuksen etsintää ja erilaisten teemojen fiilistelyyn. Kuratoimme hääideoiden loppumatonta virtaa sinne sinun iloksesi ja hyödyksesi. Löydät meidät @HaatFi

 

Facebook

Facebook on myös häitään suunnittelevalle taivas! Facebookia kannattaa hyödyntää ainakin kolmella tavalla: hääryhmät tarjoavat morsiamelle parasta mahdollista apua ja tukea suunnittelussa, toiseksi Facebookissa kannattaa tutustua potentiaaleihin palveluntarjoajiin ja kolmas huippuominaisuus on myyntiryhmät. Voit tehdä löytöjä huokeista hääkoristeista tai vaikka hääpuvuista.

Häät Facebook on morsiamelle aktiivinen uutis- ja ideavirta. Postailemme lähes päivittäin kuvia, tietoa tarjouksista, tapahtumista, sekä tietysti ideoita ja vinkkejä. Löydät meidät @HaatFi.

 

 

Instagram

Instagram on kaikista kovimmassa nousussa oleva some-kanava häiden suunnittelussa. Sieltä löydät niin bloggaajat Suomesta kuin paikalliset ja ulkomaiset hääsuunnittelijat ja tietysti paljon upeita brändejä.

Häät Instagramista löydät sekä ideoita että insparaatiota pääosin Suomesta sekä meidän Häät-tiimin arjesta kertovia postauksia. Löydät meidät @haatfi

 

 

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häiden suunnittelu