Rakkautta ja romantiikkaa tunturin huipulla

Tunturihotelli Iso-Syöte hääsviitti Kotkanpesä

Kaksikerroksinen Kotkanpesä-sviitti on valittu maailman 4. romanttisimmaksi huoneeksi.

Lapin etelärajoilla ja Suomen eteläisimmän tunturin huipulla sijaitseva uljas Tunturihotelli Iso-Syöte tarjoaa unohtumattomat puitteet unelmien häämatkalle: elämyksellisiä sviittejä ja kaunista tunturiluontoa.

Uusittuna ja entistä upeampana avautuneen Tunturihotelli Iso-Syötteen sviittivalikoima hipoo täydellisyyttä ja vastaa erityisesti häämatkalaisten toiveisiin. Unelmien häämatkan voi viettää esimerkiksi maailman 4. romanttisimmaksi huoneeksi valitussa kaksikerroksisessa Kotkanpesä-sviitissä (55 m²), jonka ikkunoista aukeaa panoraamamaisema tunturia ympäröivään laaksoon.

Uniikeilla yksityiskohdilla yllättävän sviitin alakerrassa on oleskelutila, jonka keskellä kohoaa vanha kelopuu. Olohuoneen suurista ikkunoista avautuu näkymät silmänkantamattomiin jatkuvaan tunturiluontoon. Alakerrassa tunnelmaa luovat myös takka sekä maisemaikkunalla varustettu sauna. Yläkerrassa häämatkalaisia odottaa pehmeä vuode upeine tunturimaisemineen ja kattoikkunoineen. Lisää luksusta häämatkaan tuo yläkerrasta löytyvä iso poreamme, jossa kesäyön kauneutta tai talven tähtitaivasta voi ihastella vaikka shampanjan kera.

Unelmien häämatkakohde

Tunturihotelli Iso-Syötteen sviittivalikoimasta löytyvät lisäksi Aurora-, Feeniks- ja Karhunpesä-sviitit. Jokaisella sviitillä on oma teemansa, jolla on vahva tarinallinen yhteys Syötteeseen.

Tunturihotelli Iso-Syöte hääsviitti Kotkanpesä ulkoa kesällä

Lapin luonto ja Tunturihotelli Iso-Syöte nostavat häämatkan uudelle tasolle

Tunturihotelli Iso-Syöte ei ole vain hotelli vaan elämyksellinen safarihotelli, joka tarjoaa laajan kirjon elämyksiä jokaisena vuodenaikana. Suomen eteläisintä tunturia ympäröi Syötteen kansallispuisto, ja seikkailu luonnon parissa onnistuu niin maastopyöräillen, meloen, vaeltaen, lumikenkäillen kuin hiihtäen. Moottorikelkkasafari revontulien leiskuessa sopii täydellisesti romantiikannälkään.

Aktiivisen päivän jälkeen häämatkalaiset voivat rentoutua hotellin uudessa ja viihtyisässä Arctic Spa -kylpylässä kylpien tai Beauty & Wellness -osaston hellivistä hoidoista nauttien.

”Tahdon” Skywalk-terassilla

Luonto tarjoaa myös unohtumattomia makuelämyksiä hotellin uudessa näköalaravintola Hilltopissa, jonka menusta löytyy muun muassa tunturialueelta käsin poimittuja sieniä, marjoja ja muita herkkuja. Ravintolan ehdoton vetonaula on näyttävä skywalk-kattoterassi, joka kutsuu kahdenkeskiselle kuhertelulle.

Lapin etelärajoilla, 140 kilometrin päässä Oulusta sijaitseva Tunturihotelli Iso-Syöte tarjoaa rakkaudentäyteiset häälomapaketit kiireettömälle sekä nautinnolliselle häämatkalle luonnon keskellä.

Tutustu kuvien avulla lähemmin Tunturihotelli Iso-Syötteen Kotkanpesä-sviittiin!

Klikkaamalla kuvaa näet ne isompana.


Voita unelmien hääyö maailman 4. romanttisimmaksi valitussa sviitissä!

Tunturihotelli Iso-Syöte arpoo Facebook-sivuillaan kauden 2020-2021 aikana ilmaisen majoituksen Kotkanpesä-sviitissä. Ota hotellin Facebook-sivu seurantaan, jotta kuulet kisasta ensimmäisten joukossa.

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä TUNTURIHOTELLI ISO-SYÖTE

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

HäämatkaHääyö